200 משחקי ה-Shareware הטובים בעולם
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
-
:)
-
אורח
כ
זומג
גם לי יש דיסק דומה למה שהראו בתמונה בנושא הראשי
קוראים לדיסק "שם המשחק"
ובקטן יותר כתוב "200 משחקים לחלונות 95 ודוס"
בדיסק הזה יש גם משחקים ישנים..
על הדיסק יש כזה ציור של הליקופטר
שמות המשחקים בדיסק הזה הם בעבירת
זה ששלח את ההודעה הראשית: אתה יכול בבקשה לצלם תמונה מתוך הדיסק [כלומר לההכניס את הדיסק ולעשות צילום מסך..]
קוראים לדיסק "שם המשחק"
זה ששלח את ההודעה הראשית: אתה יכול בבקשה לצלם תמונה מתוך הדיסק [כלומר לההכניס את הדיסק ולעשות צילום מסך..]
-
אורח
Re: כ
\אנונימי כתב:זומג
קוראים לדיסק "שם המשחק"
חח
זה אני
קיצור צילמתי תמונה מהדיסק שלי הינה:
http://img227.imageshack.us/img227/8999/72364665ps8.png
Re: כ
זה נראה כמו הדיסק 300 משחקיםאנונימי כתב:
קיצור צילמתי תמונה מהדיסק שלי הינה:
http://img227.imageshack.us/img227/8999/72364665ps8.png
כמו שרשמתי בהודעה אחרת, עכשיו יש לי יותר זמן ורוחב פס.
אז גורדי, אם אתה רוצה, אני יכול לצלם את כל התקליטורי אוסף שברשותי, ולהעלות איזה שיבקשו כאן (כולל "שם המשחק" שהוזכר כאן קודם) אבל ראה הוזהרת, אתה עלול למצוא את עצמך עם יותר עבודה than what you bargained for ...
עוד סוגייה מעניינת שאני רוצה לשאול כאן, האם לדעתכם זה בסדר לפרסם את התמונות מאוספים שעדיין נמכרים? כלומר יש לי רק אחד כזה (של 'א.ד.מ. מחשבים' שנמכר באתר הבית שלהם), אבל מבחינה עקרונית - הרי המשחקים בתקליטורים האלה הם חינמיים, כל מה שמיוחד בהם זה התפריט, ואם אותו אנחנו מעתיקים...
אז גורדי, אם אתה רוצה, אני יכול לצלם את כל התקליטורי אוסף שברשותי, ולהעלות איזה שיבקשו כאן (כולל "שם המשחק" שהוזכר כאן קודם) אבל ראה הוזהרת, אתה עלול למצוא את עצמך עם יותר עבודה than what you bargained for ...
עוד סוגייה מעניינת שאני רוצה לשאול כאן, האם לדעתכם זה בסדר לפרסם את התמונות מאוספים שעדיין נמכרים? כלומר יש לי רק אחד כזה (של 'א.ד.מ. מחשבים' שנמכר באתר הבית שלהם), אבל מבחינה עקרונית - הרי המשחקים בתקליטורים האלה הם חינמיים, כל מה שמיוחד בהם זה התפריט, ואם אותו אנחנו מעתיקים...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Bring It On!Og כתב:כמו שרשמתי בהודעה אחרת, עכשיו יש לי יותר זמן ורוחב פס.
וחוצמזה, הזמן עובד לטובתנו, בכל יום שעובר האוספים נהיים יותר ויותר נוסטלגיים
Og כתב: עוד סוגייה מעניינת שאני רוצה לשאול כאן, האם לדעתכם זה בסדר לפרסם את התמונות מאוספים שעדיין נמכרים? כלומר יש לי רק אחד כזה (של 'א.ד.מ. מחשבים' שנמכר באתר הבית שלהם), אבל מבחינה עקרונית - הרי המשחקים בתקליטורים האלה הם חינמיים, כל מה שמיוחד בהם זה התפריט, ואם אותו אנחנו מעתיקים...
לעניות דעתי (ואלא אם כן מישהו יביא טיעון מוחץ בעד הכללת אוסף שנמכר) זה כבר לא יהיה הוגן, למרות שקשה לי להאמין שמישהו באמת קונה היום את האוספים האלה (ואולי זה מסביר למה הם תקועים עם אוספים למכירה במלאי...).
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אם פותחים את זה ברצינות (למרות שזה לא פרקטי, כי גם ככה למכור היום אוספי משחקי DOS זו בדיחה), אז דווקא יש לי הרבה מה לומר בגנות האוספים.
אני חושב שצורת מכירת האוספים דאז ממש לא היתה הוגנת. האוספים לא היו הוגנים.
הם נמכרו במחיר כמעט שווה ערך למשחק מלא, כשבעצם כל זכויות היוצרים ומפעלם כאן הוא התפריטים הגראפיים. עבור מוצר כזה זה מחיר מופקע.
אבל לא כאן חוסר ההוגנות. חוסר ההוגנות הוא שאלו אוספי גרסאות הדגמה, והדיסקים הללו לא טרחו ליידע ולהזהיר את הצרכן בצורה ראויה. שום רמז לכך שלמעשה מוכרים פה פרסומות בעטיפה. רב ציבור הקונים חשב שהוא אשכרה קונה 200 משחקים במחיר של אחד. לא כולם יודעים מה זה Shareware ובטח ובטח שלא באמצע שנות התשעים.
היה כאן סוג של גניבה.
הם נמכרו במחיר כמעט שווה ערך למשחק מלא, כשבעצם כל זכויות היוצרים ומפעלם כאן הוא התפריטים הגראפיים. עבור מוצר כזה זה מחיר מופקע.
אבל לא כאן חוסר ההוגנות. חוסר ההוגנות הוא שאלו אוספי גרסאות הדגמה, והדיסקים הללו לא טרחו ליידע ולהזהיר את הצרכן בצורה ראויה. שום רמז לכך שלמעשה מוכרים פה פרסומות בעטיפה. רב ציבור הקונים חשב שהוא אשכרה קונה 200 משחקים במחיר של אחד. לא כולם יודעים מה זה Shareware ובטח ובטח שלא באמצע שנות התשעים.
היה כאן סוג של גניבה.
מסכים עם כל מילה.Radioactive Grandpa כתב:אם פותחים את זה ברצינות (למרות שזה לא פרקטי, כי גם ככה למכור היום אוספי משחקי DOS זו בדיחה), אז דווקא יש לי הרבה מה לומר בגנות האוספים.
היה כאן סוג של גניבה.
אני לא חושב שלשים את התפריט של האוספים כאן יפגע בהכנסות שלהם:)