סייר התמונות

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב: זה קורה לי כל הזמן. אבל בדפי משחקים רגילים.
אני מניח שמקור התמונות בסייר הוא אותו מקור של התמונות בדפי המשחקים. איכשהו זה דווקא לא עשה לי בעיות בשימוש בסייר. אפילו לא תופעת אי-עדכון התמונות במעבר בין דפים.
הלחצנים של "קודם" ו"הבא" בגלריית התמונות של כל משחק ומשחק - תמיד עושים בעיות. (טוען את התמונה השלישית במקום השניה, צריך ללחוץ פעמיים ושוב כדי שזה יטען את האמצעית, וכד').
חשבתי שזה known issue.
בדיוק, על זה אני דיברתי, לא על הסייר, למרות שגם איתו יש לי בעיות.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

Radioactive Grandpa כתב:
Gordi כתב:הסיבה שאני לא חושב שבקרה על המשחקים הבאים תעזור היא כי הסייר מיועד בעיקר בשביל אנשים ששם המשחק לא רלוונטי עבורם, הם לא יודעים/זוכרים אותו ולכן רק התמונה תעזור להם לזהות את המשחק.
זה נכון, אבל, למרות שהשם כמובן אינו ידוע, לעיתים זכור משהו קטן ממנו. אני מניח שבחלק לא מבוטל מהמקרים של חיפושי שם משחק, ברגע שישמע השם, התגובה תהיה "אה, נכון!" (מבלי לבדוק).
או אפילו רק אם זה מצלצל מוכר, כאן נכנסת חשיבות של בקרה לעומת דפדוף עיוור ללא הנחייה.
אוקיי, קיבלתי, אבל ראשית אני אנסה לפתור את הבעיה הזאת באמצעות הדף השני (שעדיין בתכנון). אם הוא לא יצא אל הפועל, אני אראה איך אפשר לשנות את הסייר כדי שיתאים גם למטרה הזו.

בקשר לתמונות - תוכלו בבקשה לנסות שוב לעבור בין התמונות של דף המשחקים עם הלחצנים "הבא" ו"הקודם", רק שלפני כן אתם מוודאים שהדף נטען עד סופו? האם עדיין יש בעיה או שעכשיו התמונות עוברות בצורה חלקה יחסית?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אני דיברתי על הסייר (בזמנים שכתבתי). אגב, כדאי לעשות שכשילחצו על הקודם בתומנה מס' 1 זה יקפוץ למשחק האחרון [עריכה - כנ"ל לתמונות שבדפי המשחק אם כבר מדברים עליהן].

בקשר לתמונות בדפי המשחקים - בדף של הויקינגים העברתי קדימה ואני משוכנע שזה העביר לאחרון ישר, אבל מכוון שלא יכלתי לחזור על הניסוי עם אותן תוצאות אז אי אפשר ליהיות בטוח לגמרי.

אגב, מזל"ט על האייקון לאתר :), באמת תמיד תהיתי למה אין אחד (כשנדרש היה לראות שם את פקמן)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אף פעם לא הצלחתי לראות אייקונים בIE... רק בפיירפוקס :? .

וסתם לידע כללי, כל האנשים שכתבו שיש להם בעיות עם הטעינה(הווה אומר: אני, סימן וR.G(נשמע כמו משהו משיר - אני וסימן וR.G הקטן...)) משתמשים בנטויז'ן. גורדי אמר לי שהוא ידבר עם האנשים שלו, שידברו עם האנשים שלהם וביחד כולם יקרעו לנטויז'ן את האמ-אמ.... אההה, ז"א, הם יבדקו איך הטעינה אצלם...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

ממה שקראתי בפורום אחר אומרים שנטויז'ן היא הספקית הכי גרועה בין כולן..
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

ממש לא. מנסיון שלי היא הכי טובה(עלות מול ביצועים, כמובן).
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

לפי מה שאני מבין היו (או יש) כל מני סוגיות עם חסימת פורטים של תוכנות שיתוף.. אני אבדוק את זה שוב אם יהיה לי זמן.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

קודם כל - סחתיין. נראה שהתמונות מתפקדות הרבה הרבה יותר טוב עכשיו. שמתי לב - כשלוחצים מהר על הלחצנים, אז הלחיצה השניה אינה נקלטת (אם היא בהפרש של פחות מחצי שניה בערך). אבל בחוסר תגובה כללי של הלחצנים אני לא מבחין יותר.

ומצטרף לברכות על האייקון. הרבה זמן חיכיתי למשהו כזה... ואני ארחיב יותר במייל.
שמתי לב שגם אורגנו תיקיות האתר מחדש. כל המשחקים נמצאים תחת תיקיית games.

Og כתב:(נשמע כמו משהו משיר - אני וסימן וR.G הקטן...)
R.G ממש לא קטן!!! דיר-באלאק! הוא רק מגיב בקטן תגובות מיותרות שכאלו...

[עריכה]
Og כתב:כל האנשים שכתבו שיש להם בעיות עם הטעינה ...R.G... משתמשים בנטויז'ן
WTF?
אתה רואה את זה בחלק מהנתונים שאתה חשוף אליהם כמנהל? או שזה שוב הזיכרון הפנומנאלי שלך? (כי עד כמה שהיה ידוע לי - אני כבר לא נטוויז'ן!..)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב: R.G ממש לא קטן!!! דיר-באלאק! הוא רק מגיב בקטן תגובות מיותרות שכאלו...
LOL :lol:
Radioactive Grandpa כתב:WTF?
אתה רואה את זה בחלק מהנתונים שאתה חשוף אליהם כמנהל? או שזה שוב הזיכרון הפנומנאלי שלך? (כי עד כמה שהיה ידוע לי - אני כבר לא נטוויז'ן!..)
זה נובע מן הIP שלך(רציתי להשתמש במושג מפוצץ כזה, משהו כמו "זהו XXX של הIP שלך, אבל ברחה לי המילה :/ ), אתה יכול לבדוק את זה בעצמך... קודם תלך ל:
http://www.whatismyip.com
לברר מהי כתובת הIP שלך. אחר כך תעתיק אותה לכאן:
http://cqcounter.com/whois
ותלחץ על הכפתור.

או אם אתה מעדיף הכל בפעם אחת, לך ל:
http://ip-lookup.net/
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

טוב, מהחיפוש הקצר שביצעתי מצאתי רק תלונות על המהירות והפינגים הגבוהים בנטויז'ן, אבל לא ביסוס ע"פ בדיקות של המומחים שם.
מה שכן מצאתי זה זה:
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263974.0

מקומם, מקומם מאוד.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

C-man כתב:אגב, כדאי לעשות שכשילחצו על הקודם בתומנה מס' 1 זה יקפוץ למשחק האחרון [עריכה - כנ"ל לתמונות שבדפי המשחק אם כבר מדברים עליהן].
הממ... האמת שבדקתי עכשיו וזה יותר מסובך ממה שזה נשמע, נראה לי שאני ארד מהרעיון...
אני אתנחם בעובדה שהרגע חסכתי לכמה גולשים את הצורך להבין שמדובר ב-loop, וכנגזרת ישירה של העובדה הזו, חסכתי להם גם כמה שניות(/דקות/שעות) טובות :-)

אני חייב להודות שבינתיים אף אחד מהאנשים ששאלתי לא נתקל בבעיה עם התמונות, אני עדיין מחכה לעוד כמה תשובות ואני אעדכן אם יהיה שינוי.

ובאמת סחטיין שאתם שמים לב לכל השינויים הקטנים האלה באתר...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא