מצאתי לבד אבל בכל זאת תודה אחיraztk כתב:http://down6.flashget.com/flashget186en.exeff כתב:פלאש גאט זה תוכנה שמורידה דברים מהרשת? אם כן תן לי קישור להורדה
תודה.
[הורדה] פיפא 99 + לאומית 99 - FIFA 99 + Leumit 99
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בזמן האחרון כל אתרי האחסון של הקבצים הגדולים (500 מגה) עושים בעיות...
מגה אפלואד פשוט לא נותנים להוריד רוב הזמן.
בSharezila המהירות אפסית, ולפי מה שאתם אומרים פה, הם גם מתנתקים באמצע החיבור.
בQuicksharing יש פעמיים שהמהירות טובה, אבל גם אז הם מנתקים (וזה לא תמיד היה ככה).
בואו רק נקווה שמספר האנשים שממש משלמים לחברות האלו לא גדול מספיק, ואז הם יצטרכו לשפר את התשתית כדי לשרוד.
מגה אפלואד פשוט לא נותנים להוריד רוב הזמן.
בSharezila המהירות אפסית, ולפי מה שאתם אומרים פה, הם גם מתנתקים באמצע החיבור.
בQuicksharing יש פעמיים שהמהירות טובה, אבל גם אז הם מנתקים (וזה לא תמיד היה ככה).
בואו רק נקווה שמספר האנשים שממש משלמים לחברות האלו לא גדול מספיק, ואז הם יצטרכו לשפר את התשתית כדי לשרוד.
יש הוראות הפעלה נפרדות ללאומית 99, התקנת את לאומית 99 כמו שמצויין שם? שים לב שההתקנה לא מזהה אוטומאטית את התיקייה של FIFA99 ואם שינית את תיקיית ברירת המחדל (שנמצאת ב: C:\Program Files) בהתקנה של FIFA99 אז תצטרך לשנות אותה גם בהתקנה של לאומית99.אנונימי כתב:הורדתי את המשחק, תודה.
אבל יש לי בעיה, כשאני מנסה להיכנס למשחק דרך הקובץ לאומית 99 הוא לא נכנס, וכשאני נכנס דרך הקובץ של FIFA 99, אני לא רואה שום שינוי במשחק.
מה אפשר לעשות?
איתי:
כן, זו אכן בעיה שצריך לטפל בה ולמרות שDiino לא עשו לי עדיין בעיות אני לא רוצה לשים את כל הביצים בסל אחד ולכן אני מקווה שיהיה לי זמן (בלי נדר) בסופ"ש הזה או בתחילת שבוע הבא לחקור את העניין יותר לעומק. משהו אומר לי שיש שרתים טובים מכל הבחינות שם בחוץ, רק צריך למצוא אותם.
הצלחתי! תודה!!!Og כתב:יש הוראות הפעלה נפרדות ללאומית 99, התקנת את לאומית 99 כמו שמצויין שם? שים לב שההתקנה לא מזהה אוטומאטית את התיקייה של FIFA99 ואם שינית את תיקיית ברירת המחדל (שנמצאת ב: C:\Program Files) בהתקנה של FIFA99 אז תצטרך לשנות אותה גם בהתקנה של לאומית99.אנונימי כתב:הורדתי את המשחק, תודה.
אבל יש לי בעיה, כשאני מנסה להיכנס למשחק דרך הקובץ לאומית 99 הוא לא נכנס, וכשאני נכנס דרך הקובץ של FIFA 99, אני לא רואה שום שינוי במשחק.
מה אפשר לעשות?
איתי:
כן, זו אכן בעיה שצריך לטפל בה ולמרות שDiino לא עשו לי עדיין בעיות אני לא רוצה לשים את כל הביצים בסל אחד ולכן אני מקווה שיהיה לי זמן (בלי נדר) בסופ"ש הזה או בתחילת שבוע הבא לחקור את העניין יותר לעומק. משהו אומר לי שיש שרתים טובים מכל הבחינות שם בחוץ, רק צריך למצוא אותם.
ד"א, יש לך אולי קראק עובד ללאומית?
ושוב, תודה!!!
דיון חשוב, אבל אשמח אם יהיה אפשר להמשיך אותו ב:
viewtopic.php?t=14719
viewtopic.php?t=14719
בפעם האחרונה שבדקתי רפידשר היו 45 ימים ולא שלושה חודשים
זה בטח השתנה רק לא מזמן...
אבל אני לא אוהב את רפידשר כי ההורדה מסובכת ובכלל למי שלא מבין אנגלית זה סיוט.
ופעם האחרונה שבדקתי הזמן שצריך לחכות בין חלק לחלק היה בין שעה לכמה שעות, לא זוכר בדיוק...
[עריכה]
אופס
פיספסתי את ההודעה שלך בדקותיים, גורדי.
לי אין אפשרות למזג הודעות, אבל אם לך יש אולי תמזג את ההודעות הקשורות לנושא הנ"ל החל מההודעה של איתי עם השרשור ההוא?

אבל אני לא אוהב את רפידשר כי ההורדה מסובכת ובכלל למי שלא מבין אנגלית זה סיוט.
ופעם האחרונה שבדקתי הזמן שצריך לחכות בין חלק לחלק היה בין שעה לכמה שעות, לא זוכר בדיוק...
[עריכה]
אופס

לי אין אפשרות למזג הודעות, אבל אם לך יש אולי תמזג את ההודעות הקשורות לנושא הנ"ל החל מההודעה של איתי עם השרשור ההוא?
אוקיי, אני יודע שזה ספאם אבל זה נושא שקצת מפריע לי אז אני מרגיש צורך להבהיר, מתנצל מראש.
בהרבה הודעות בפורומים של PHPBB אני רואה איזכור להודעות שמוזגו, הנה אחת לדוגמא:
http://vogons.zetafleet.com/viewtopic.php?t=14955 (הודעה אחרונה)
אם אתה אומר שזוהי אפשרות שאינה קיימת בגרסה המקורית של הפורום אז הברירה היחידה שנשארה היא שזהו MOD ורוב הסיכויים שכמו הרוב המוחלט של המודים, הוא לא תורגם לעברית. חבל :( .
[/סוף ספאם]
בהרבה הודעות בפורומים של PHPBB אני רואה איזכור להודעות שמוזגו, הנה אחת לדוגמא:
http://vogons.zetafleet.com/viewtopic.php?t=14955 (הודעה אחרונה)
אם אתה אומר שזוהי אפשרות שאינה קיימת בגרסה המקורית של הפורום אז הברירה היחידה שנשארה היא שזהו MOD ורוב הסיכויים שכמו הרוב המוחלט של המודים, הוא לא תורגם לעברית. חבל :( .
[/סוף ספאם]
fifa 99
אהלן חבר'ה
ניסיתי להוריד את המשחק דרך הקישור המצורף ומופיע לי
upload not found
.....כנראה שהלינק שבור או משהו
ניסיתי להוריד את המשחק דרך הקישור המצורף ומופיע לי
upload not found
.....כנראה שהלינק שבור או משהו