[הורדה] נינה הזחלולית במסע אל ארץ הפרפרים - Nina

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

mirush_motek

שליחה על ידי mirush_motek »

אוקיי.. הורדתי את הקובץ שהיה בקישור של rapidshar ולא מהקישור השני כי הוא לא תקף..
אם הורדתי רק את הקובץ מrapidshar זה אמור להספיק לכל התהליך?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

כן, צריך להוריד רק אחד מהם.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Og כתב:העניין הוא, שאני פשוט כבר לא זוכר מה הייתה הבעיה... אני אבדוק את זה בקרוב. בכל מקרה, הקובץ מ Rapidshare עובד, תוריד אותו בינתיים(יכול להיות גם שאפשר פשוט לצרוב את התוכן שלו לדיסק אבל לא ניסיתי).
כפי שהבטחתי, בדקתי את הבעיה. כאשר המשחק נותן את השגיאה:
Run nina sound / setsound
זה אומר שהוא לא מוצא את תיקיית ההתקנה בדיסק הקשיח (אין קשר לתקליטור). יכולות להיות לעניין כמה סיבות. בפעם הבאה שזה קורה למישהו, שיתאר איך הוא התקין/הפעיל וננסה להבין מה הוא עשה לא בסדר.

אם כבר הקפצתי את ההודעה הזו, אולי כדאי גם לציין שכחלק ממבצע תיקון כל ההורדות שלי (שמתקדם לאט, אבל בטוח), החלפתי את ההורדה לקובץ קטן יותר, יעיל יותר וטוב יותר. טוב יותר מהבחינה שעכשיו המשחק פרוץ ולא אמורה להיות לו בעיה לעבוד ישירות מחלונות 95, 98 ואפילו ישירות מXP.
שירשור

Re: [הורדה] נינה הזחלולית במסע אל ארץ הפרפרים - Nina

שליחה על ידי שירשור »

הורדתי את ההתקנה של המשחק בסיומת UHA
ניסיתי להפעיל אך הוא כותב : ARCHIVE IS BROKEN
מה עלי לעשות כעת?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: [הורדה] נינה הזחלולית במסע אל ארץ הפרפרים - Nina

שליחה על ידי Gordi »

שם הקובץ המלא הוא Nina.uha.exe, כלומר, זהו קובץ הרצה בעל סיומת כפולה.
אתה אמור להיות מסוגל לפרוס את המשחק על ידי הרצת הקובץ.
אם זה לא עובד - ייתכן שהקובץ לא ירד כראוי. כצעד ראשון, נסה להשוות את הגודל המדוייק שלו לגודל המדוייק שמצויין בדף ההורדה (נכון להיום, הוא אמור לשקול 46428260 Byte). במידה והגודל לא תואם, כנראה ההורדה נפגמה.

בכל מקרה, כדאי לנסות להוריד את המשחק בשנית (אולי אפילו מדפדפן אחר) ולראות אם הבעיה עדיין מתרחשת.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא