אוקיי.. הורדתי את הקובץ שהיה בקישור של rapidshar ולא מהקישור השני כי הוא לא תקף..
אם הורדתי רק את הקובץ מrapidshar זה אמור להספיק לכל התהליך?
[הורדה] נינה הזחלולית במסע אל ארץ הפרפרים - Nina
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
כפי שהבטחתי, בדקתי את הבעיה. כאשר המשחק נותן את השגיאה:Og כתב:העניין הוא, שאני פשוט כבר לא זוכר מה הייתה הבעיה... אני אבדוק את זה בקרוב. בכל מקרה, הקובץ מ Rapidshare עובד, תוריד אותו בינתיים(יכול להיות גם שאפשר פשוט לצרוב את התוכן שלו לדיסק אבל לא ניסיתי).
Run nina sound / setsound
זה אומר שהוא לא מוצא את תיקיית ההתקנה בדיסק הקשיח (אין קשר לתקליטור). יכולות להיות לעניין כמה סיבות. בפעם הבאה שזה קורה למישהו, שיתאר איך הוא התקין/הפעיל וננסה להבין מה הוא עשה לא בסדר.
אם כבר הקפצתי את ההודעה הזו, אולי כדאי גם לציין שכחלק ממבצע תיקון כל ההורדות שלי (שמתקדם לאט, אבל בטוח), החלפתי את ההורדה לקובץ קטן יותר, יעיל יותר וטוב יותר. טוב יותר מהבחינה שעכשיו המשחק פרוץ ולא אמורה להיות לו בעיה לעבוד ישירות מחלונות 95, 98 ואפילו ישירות מXP.
Re: [הורדה] נינה הזחלולית במסע אל ארץ הפרפרים - Nina
הורדתי את ההתקנה של המשחק בסיומת UHA
ניסיתי להפעיל אך הוא כותב : ARCHIVE IS BROKEN
מה עלי לעשות כעת?
ניסיתי להפעיל אך הוא כותב : ARCHIVE IS BROKEN
מה עלי לעשות כעת?
Re: [הורדה] נינה הזחלולית במסע אל ארץ הפרפרים - Nina
שם הקובץ המלא הוא Nina.uha.exe, כלומר, זהו קובץ הרצה בעל סיומת כפולה.
אתה אמור להיות מסוגל לפרוס את המשחק על ידי הרצת הקובץ.
אם זה לא עובד - ייתכן שהקובץ לא ירד כראוי. כצעד ראשון, נסה להשוות את הגודל המדוייק שלו לגודל המדוייק שמצויין בדף ההורדה (נכון להיום, הוא אמור לשקול 46428260 Byte). במידה והגודל לא תואם, כנראה ההורדה נפגמה.
בכל מקרה, כדאי לנסות להוריד את המשחק בשנית (אולי אפילו מדפדפן אחר) ולראות אם הבעיה עדיין מתרחשת.
אתה אמור להיות מסוגל לפרוס את המשחק על ידי הרצת הקובץ.
אם זה לא עובד - ייתכן שהקובץ לא ירד כראוי. כצעד ראשון, נסה להשוות את הגודל המדוייק שלו לגודל המדוייק שמצויין בדף ההורדה (נכון להיום, הוא אמור לשקול 46428260 Byte). במידה והגודל לא תואם, כנראה ההורדה נפגמה.
בכל מקרה, כדאי לנסות להוריד את המשחק בשנית (אולי אפילו מדפדפן אחר) ולראות אם הבעיה עדיין מתרחשת.