[הורדה] Simon The Sorcerer 1
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: [הורדה] Simon The Sorcerer 1
תודה, אבדוק זאת בהזדמנות.
בינתיים הוספתי לניטפוקיה.
רק אוסיף שאופי השינוי כנראה רלוונטי גם למשחקים נוספים שמוצעים בגרסאות CD באתר.
אם המשחק עבר תחת הידיים שלי הסיכוי לכך שואף לאפס. במשחקים אחרים, לעומת זאת, יש סיכוי. אולי בכמה מהמשחקים ש sixkiller העלה.Bobbin כתב:רק אוסיף שאופי השינוי כנראה רלוונטי גם למשחקים נוספים שמוצעים בגרסאות CD באתר.
המ, המשחק הזה לא שונה והועלה על ידך?Og כתב:אם המשחק עבר תחת הידיים שלי הסיכוי לכך שואף לאפס. במשחקים אחרים, לעומת זאת, יש סיכוי. אולי בכמה מהמשחקים ש sixkiller העלה.Bobbin כתב:רק אוסיף שאופי השינוי כנראה רלוונטי גם למשחקים נוספים שמוצעים בגרסאות CD באתר.
בכל אופן, הדבר תקף למיטב ידיעתי לרוב משחקי סיירה - בהם כל מה שנדרש הוא לשנות את קובץ ה-resource.cfg ולהעתיק מהדיסק את הקבצים הרלוונטיים.
מצטער אם לא הסברתי את עצמי כראוי: כל משחק שעבר תחת הידיים שלי מלבד המשחק הזה.Bobbin כתב:המ, המשחק הזה לא שונה והועלה על ידך?
המשחק הזה הוא יחודי מבין כל שאר המשחקים מסיבות שלא אפרט.
בעיה אין כתוביות במשחק
המשחק עובד כרגיל עם קול אבל ללא כתוביות איך מסדרים את הבעיה?
Re: בעיה אין כתוביות במשחק
איך אתה מפעיל את המשחק?maorbike כתב:המשחק עובד כרגיל עם קול אבל ללא כתוביות איך מסדרים את הבעיה?
בסוף השארתי את מבנה התיקיות כמו שהוא, אבל שיניתי את קובץ ההפעלה כך שיריץ את הפקודה הבאה:Gordi כתב:תודה, אבדוק זאת בהזדמנות.
קוד: בחירת הכל
Runvga /C /1 ..\CD\simon.voc ..\CD\effects.voc ..\CD\simon.gme
השינוי שביצעתי אומר שאין צורך יותר לכלול את DOSBox בהורדה, הסרתי את התוכנה.
ברצוני להוריד את משחק שוליית המכשף בעברית, אבל אני לא יודע איך להפעיל את המשחק על DOSbox, בכל פעם שאני מנסה זה לא מעלה את המשחק.
מה ניתן לעשות? האם יש דרך נוחה יותר ואלטרנטיבית להוריד את המשחק בעברית? או לפחות האם זה אפשרי לקבל מדריך מפורט ונוח שיעזור לי לעשות את זה.
תודה מראש לכולם.
מה ניתן לעשות? האם יש דרך נוחה יותר ואלטרנטיבית להוריד את המשחק בעברית? או לפחות האם זה אפשרי לקבל מדריך מפורט ונוח שיעזור לי לעשות את זה.
תודה מראש לכולם.
לחיצה על Go.bat לא עובדת?
אתה יכול להפעיל גם דרך סקאם, יש קישור למדריך בהודעה המקורית.
אתה יכול להפעיל גם דרך סקאם, יש קישור למדריך בהודעה המקורית.
הצלחתי להפעיל את המשחק על דוסבוקס בסוף(מסתבר שהייתי צריך להחליף את התכנה כי הורדתי אותה ממקור לא טוב) אבל פעם בכמה זמן המשחק נתקע בכל דיאלוג לרצנ שאני צריך לפחות 5-20 דקות אחרי שהדמות סיימה לדבר, יש למישהו פתרון לזה?
אולי שינוי הגדרת מהירות של דוסבוקס יעזור?
מוזר, לי זה כן מפעיל.
האם יכול להיות שיש לך חוסם pop-up?
נסה בבקשה ללחוץ עם הכפתור הימני של העכבר על הקישור, ולבחר ב"פתח בלשונית חדשה", ותעדכן האם זה עבד.
האם יכול להיות שיש לך חוסם pop-up?
נסה בבקשה ללחוץ עם הכפתור הימני של העכבר על הקישור, ולבחר ב"פתח בלשונית חדשה", ותעדכן האם זה עבד.
-
- משתמש רשום
האם מישהו הצליח להפעיל את המשחק עם קול בעברית דרך ScummVM? אם כן, מהי הדרך?