הפעלת המשחק Doobie 2

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח

שליחה על ידי אורח »

התכוונתי להודעה הזאת: viewtopic.php?t=12000, שפורסמה בפברואר.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

מה זה משנה אם זאת הודעה ישנה, אתה צריך לפעול לפי ההסברים שם או לחכות שתצא גרסה רשמית חדשה לדוסבוקס (לא 65.)
אורח

שליחה על ידי אורח »

אם 65 יצאה חודשים אחרי, אולי יש בה את מה שיש ב-CVSים מפברואר...

מה הפריט שאין בגרסה הרשמית, ויש ב-CVS?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

C-Man, תתעלם ממנו, הוא מנסה לשגע אותנו.
זה הרי ברור שבן אדם שבאמת רוצה לשחק במשחק היה כבר מזמן מוריד את הגרסה של ykhwong ובודק בעצמו אם זה עובד במקום לרשום 500 הודעות שמתפרסות על יומיים.
אורח

שליחה על ידי אורח »

לא ברור לי מה הבעיה שלך. למה אסור לי לרדת לקרב הבעיה? אם לא בא לך להסביר לי אז שוב - רק תן לי לינק להודעה שלך בפורום של דוסבוס או דרך למצוא אותה שם ואני אבדוק עם אנשים שאיכפת להם.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

רק אל תגיד שלעוג לא אכפת, כי הוא עוזר פה המון..

קרא שוב את הנושא מהתחלה עד הסוף ותעשה מה שאומרים לך..

[עריכה]

ותראה איפה הטעות בהבנה שלך כי יש אחת..
אורח

שליחה על ידי אורח »

אוקיי, הוא עוזר ואמרתי פעמיים תודה.
אני רק מבקש לינק לפורום דוסבוקס, אפשר?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

הבעיה שלי היא שאני לא מאמין שאתה באמת רוצה לרדת לקרבי הבעיה, אלא סתם להציק (מה שנקרא בעגת העם "לתפוס בקטנות"). לעומת זאת אם תוכיח אותי בטעותי (כלומר: תוריד את הגרסה האחרונה מפה תפעיל איתה ותעלה תמונה להראות שזה עובד לך) אני אתנצל ואסביר לך מה שתרצה (בהנחה שאני יודע)

[עריכה]
ההודעה נכתבה לפני ההודעה של C-man.
אורח

שליחה על ידי אורח »

מצאתי את ההודעה שלך בפורום שלהם. סוף סוף דיון רציני. :]

עכשיו אני יכול להגיד לך שפרסמתי כבר מזמן איך לשנות כמה הגדרות קטנות כדי ש-Archon Ultra יפעל בלי בעיה בגירסה הרשמית. גם שם הייתי רוצה שתגיד מה בדיוק הבעיה שתיקנת בעצמך. אתה יודע מה? אני אכתוב לך הודעה פרטית בדוסבוקס.
אורח

שליחה על ידי אורח »

הרצתי את הגרסה שאמרת, זה עובד, אבל זה מתוח - אגב, זה נראה ככה גם בגרסה הרשמית, בשניות לפני שזה נתקע.

תמונה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

קודם כל תרשם בבקשה לפורום, זה לוקח 2 שניות וככה אני יכול לדעת עם מי אני מדבר.
דבר שני בקשר לארקון, גם אני מאוד אוהב את המשחק הזה וגם אני ניסיתי הרבה מאוד ניסיונות להפעיל אותו, ולבסוף הגעתי שלמסקנה שלא משנה מה - הוא לא יציב, ואפילו אם מגיעים ליציבות יחסית עם מחשב אחד, זה לא עובד באחר. הפתרון הכי טוב(ואפילו הוא לא גורף) הוא להשתמש בגרסה 0.61. וזה בדיוק מה שרשמתי בFAQ2.

בקשר לדובי, אין לי מושג למה זה קורה לך, אם הורדת מהאתר, פרסת נכון, הפעלת את ה SETUP, הורדת את הגרסה שאמרתי לך, לא שינית כלום בקובץ הקונפיגורציה או בBAR, והפעלת לפי ההוראות אין שום סיבה שזה לא יעבוד. ואגב, אם אתה מעלה תמונה בפעם הבאה בבקשה תיצור אותה עם החלון של דוסבוקס(alt + printscrn) כמו בתמונה שלי.

אתה יכול לנסות לשחק עם הScaler וה- Output בקובץ הקונפיגורציה.
אורח

שליחה על ידי אורח »

אל תשאל אותי למה אבל הבעיה הייתה בגלל שהרצתי את קובץ ה-bat בעזרת קובץ com שנותן תמיכה בעברית. ברגע שהרצתי את ה-bat ישירות המשחק לא מתוח. מעניין איך זה קשור.

המזל הוא שבמשחק עצמו ה"טקסט" הוא בעצם תמונות ולכן לא צריך תמיכה בעברית.

בקשר ל-Archon Ultra, השיטה שלי עבדה בלי בעיות בגירסה 0.65 בכל מחשב שניסיתי אותה בו ואפילו משחק במודם אפשרי.
אורח

Re: הפעלת המשחק Doobie 2

שליחה על ידי אורח »

2 דברים, 1. קודם כל, לך-" כדי להפעיל את המשחק יש לעקוב אחר ההוראות שמופיעות בקישור הזה: http://www.old-games.org/dosboxfloppy.php "

2. המשחק עובד לי בסדר גמור, חוץ מזיכרון, שאני נכנס לזיכרון הוא חוזר לי לדוסבוקס(שכותבים), מה לעשות?
Og
מנהל
מנהל

Re: הפעלת המשחק Doobie 2

שליחה על ידי Og »

מה לעזאזל? אני לא מצליח לפצל את הנושא הזה...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא