משחקים ישנים אונליין
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: משחקים ישנים אונליין
עוד משהו שרציתי להגיד כבר הרבה זמן וכל פעם אני שוכח: שיחקתי קצת בTIM ובנמלולים ובשניהם יש תופעה מרגיזה, העכבר נראה כאילו עובד טוב ובהתחלה זה באמת כך, אבל אם משחקים מספיק זמן (יותר מכמה דקות) הוא מתחרפן בדיוק כאילו AUTOLOCK לא מופעל, הווי אומר העכבר לא מגיע לכל מסך המשחק. בTIM הצלחתי לאפס את זה עי לחיצה וגרירה בתוך המשחק אבל בנמלולים לא ושם זה קריטי בעוד שבTIM לא. אתה לא יודע איזה עצבים זה כשאתה באמצע שלב ברמות קושי הגבוהות ופתאום העכבר לא מגיע לפעולות של הנמלולים ואתה נאלץ לצפות בעוד כולם צועדים אל מותם בזמן שאתה נאבק באמוק עם העכבר. כמעט שברתי אותו בחמת זעם /:
אחלה, אני אנסה ליצור גרסה ראשונית ברגע שאוכל.
נסיון ראשון: בדוק את Golden Axe.
מתן כותרת של "הערות לגרסת האונליין" (ללא המרכאות, במדויק) לערך כלשהו תגרום לכך שהכותרת לא תופיע. השאר הוא פשוט עיצוב שהחלתי על הטקסט באמצעות העורך.
מה אתה אומר?
בנוגע לבעית העכבר - מה קורה אם במצב הנתון אתה לוחץ לחיצה כפולה עם הכפתור הימני של העכבר על שטח המשחק? אם דאבל קליק אחד לא עובד, נסה שני דאבל קליקים אחד אחרי השני. עוזר?
מתן כותרת של "הערות לגרסת האונליין" (ללא המרכאות, במדויק) לערך כלשהו תגרום לכך שהכותרת לא תופיע. השאר הוא פשוט עיצוב שהחלתי על הטקסט באמצעות העורך.
מה אתה אומר?
בנוגע לבעית העכבר - מה קורה אם במצב הנתון אתה לוחץ לחיצה כפולה עם הכפתור הימני של העכבר על שטח המשחק? אם דאבל קליק אחד לא עובד, נסה שני דאבל קליקים אחד אחרי השני. עוזר?
נראה טובGordi כתב:מה אתה אומר?

אני די בטוח שבטירוף שלי לחצתי בכל תצורה אפשרית אבל בשביל לבדוק ממש אני אצטרך שזה יקרה לי שוב ובשביל זה צריך זמן.Gordi כתב:מה קורה אם במצב הנתון אתה לוחץ לחיצה כפולה עם הכפתור הימני של העכבר על שטח המשחק? אם דאבל קליק אחד לא עובד, נסה שני דאבל קליקים אחד אחרי השני. עוזר?
עוד כמה התייחסויות:
צ'יטים במשחקי האונליין
אני לא מתנגד לרעיון, אבל אני לא רואה את עצמי עושה את הצעד הנוסף הזה בהוספה של משחקים.
אם אתה מוכן, תרגיש חופשי
הערות לגרסת האונליין
אני חושב שסגרנו את הנושא הזה, נכון?
רק אציין שערכתי את אחת התשובות בערך של הנסיך הפרסי לפי הפורמט שהסכמנו עליו (מבלי לשנות את תוכן הערך).
ובהזדמנות זו, עדיין חסרות הערות למשחקים הבאים:
Action SuperCross
Alley Cat
Star Control 2
Pushover
ענייני דיגר
RG - בהתייחס להודעה זו - מדובר בסך הכל ברעיון טוב, אבל הוא שובר לי המון הנחות במימוש ובשורה התחתונה זה יהיה כאב ראש מאוד גדול לממש דבר כזה בשביל מספר מאוד מצומצם של משחקים, אז נראה לי שאצטרך לדחות את הצעתך.
אני עדיין לא משוכנע שזה רעיון רע להעלות את שניהם בקובץ אחד, אני חושב שאוסיף את זה לניטפוקיה.
ודבר אחרון,
זהו, יש משהו שנשאר?
צ'יטים במשחקי האונליין
אני לא מתנגד לרעיון, אבל אני לא רואה את עצמי עושה את הצעד הנוסף הזה בהוספה של משחקים.
אם אתה מוכן, תרגיש חופשי

הערות לגרסת האונליין
אני חושב שסגרנו את הנושא הזה, נכון?
רק אציין שערכתי את אחת התשובות בערך של הנסיך הפרסי לפי הפורמט שהסכמנו עליו (מבלי לשנות את תוכן הערך).
ובהזדמנות זו, עדיין חסרות הערות למשחקים הבאים:
Action SuperCross
Alley Cat
Star Control 2
Pushover
ענייני דיגר
RG - בהתייחס להודעה זו - מדובר בסך הכל ברעיון טוב, אבל הוא שובר לי המון הנחות במימוש ובשורה התחתונה זה יהיה כאב ראש מאוד גדול לממש דבר כזה בשביל מספר מאוד מצומצם של משחקים, אז נראה לי שאצטרך לדחות את הצעתך.
אני עדיין לא משוכנע שזה רעיון רע להעלות את שניהם בקובץ אחד, אני חושב שאוסיף את זה לניטפוקיה.
אני מסכים.RG כתב:למה אתה מסתייג מדבריך על דיגר... אני חושב אותו הדבר. אם חידושים, הם צריכים להיות בעלי ערך היסטורי בפני עצמם, ובמידה והם פשוט הפתרון היחיד עבור נסיבות מסוימות, זה צריך להיות מצוין היטב ולא להופיע כמשחק המקורי (למעשה, בכל מקרה זה צריך להיות ברור).
ודבר אחרון,
מה אתה אומר על I?Og כתב:אבל בכל מקרה, לא הייתי טורח עם SCORCH כי בינתיים הוא לא שחיק בכלל (אלא אם כן אתה יכול למצוא דרך לעבור בין הנשקים לציוד בחנות ללא עכבר או מקש TAB).
זהו, יש משהו שנשאר?
שהוא מקש במקלדת.Gordi כתב:מה אתה אומר על I?
אבל ברצינות, אם אתה אומר שהמקש I יכול לעשות את מה שדיברתי עליו אז או שלא הבנת אותי, או שיש לך גרסה מיוחדת של המשחק ששונה משלי. אני אניח שזו האפשרות הראשונה ואסביר שוב:
כאשר אתה מסיים את הקרב ונמצא בחנות שבה אתה יכול לקנות נשקים, אתה יכול ללחוץ על TAB כדי לעבור לקניית ציוד (שאינו נשקים) ולקנות שם דברים כגון מגינים, הנחיות (הופך נשקים למונחים), דלק, והכי חשוב, את הAuto defense.
אם אתה מכיר דרך לעשות זאת ללא TAB, אנא אמור לי. אם לא, המשחק פשוט לא שחיק.
כנראה שלא הבנתי נכון.
אם כך, נחכה.
אם כך, נחכה.
אז מה, נראה שהמפתח לא ממש עובד על גרסה חדשה... ניחא, ננסה להוציא את המקסימום מהגרסה הנוכחית.
בוא נראה איפה היינו...
ונצל"ש קטנטן: (כי ראיתי בשאילתא את הססמאות) למה ClockWerx שבאתר לא פרוץ? יש בעיה עם הגרסה הפרוצה? (שאפשר למצוא ב old-games.ru ?)
בוא נראה איפה היינו...
בוצע.Gordi כתב:ובהזדמנות זו, עדיין חסרות הערות למשחקים הבאים:
Action SuperCross
Alley Cat
Star Control 2
Pushover
מה נסגר עם זה?Gordi כתב:אחלה, אני אנסה ליצור גרסה ראשונית ברגע שאוכל.
ונצל"ש קטנטן: (כי ראיתי בשאילתא את הססמאות) למה ClockWerx שבאתר לא פרוץ? יש בעיה עם הגרסה הפרוצה? (שאפשר למצוא ב old-games.ru ?)
תודה!Og כתב:בוצע.
הא?Og כתב:מה נסגר עם זה?

חשבתי שעברנו את השלב הזה (ממש בהודעה הבאה אחרי זה).
או שאני מפספס משהו?
יפה שאלת, כי זה עוד נושא שרציתי להתייחס אליו, אבל לא רציתי להעמיס עליך שאלות עם שובך.Og כתב:ונצל"ש קטנטן: (כי ראיתי בשאילתא את הססמאות) למה ClockWerx שבאתר לא פרוץ? יש בעיה עם הגרסה הפרוצה? (שאפשר למצוא ב old-games.ru ?)
ובכן, אתחיל מהסוף - לא מצאתי גרסה פרוצה, אני אחליף אותה, תודה.
מעבר לזה - ניסיתי לפרוץ אותה בעצמי, אני אפילו חושב שהבנתי פחות או יותר מה הולך שם כשדיבגתי, אבל נתקעתי בשלב של עריכת ה-Exe. עושה רושם שה-Exe הוא מפורמט NE מקודד, אבל לא הצלחתי למצוא תוכנה שתפענח את הקידוד. יש לך במקרה משהו להציע או אסטרטגיה אחרת בה הייתי יכול לנקוט?
(ניסיתי את התוכנה שהצעת קודם. בנוסף, הערך שקישרתי אליו מפרט כמה Packers שתומכים בפורמט הזה, וניסיתי כמה Unpackers מתאימים ללא הצלחה).
בנוסף, אנצל"ש את הנצלו"ש - נתקעתי גם בפריצה של משחק או שניים ש-emh העלה (אבל הצלחתי לפרוץ אחד!). אין לי את השמות פה, אבל אם יש לך זמן+סבלנות אשמח אם תעיף מבט בהזדמנות.
שכחתי להתייחס לשורה הזו.Og כתב:אז מה, נראה שהמפתח לא ממש עובד על גרסה חדשה... ניחא, ננסה להוציא את המקסימום מהגרסה הנוכחית.
ובכן, ניסיתי בזמנו את הפתרון שהצעתי בנוגע לשימוש ב-Tab, אבל למרות שהוא עובד במה שאני אכנה "סביבת פיתוח" (כלומר, ריצה כ-Applet מתוך ה-IDE), כשממש הטמעתי אותו באתר ה-Applet חזר לסורו והתעלם מהקשות Tab.
חשבתי שאולי כדאי לתפור פתרון אחר - למשל, שינוי ה-Applet כך שישלח את המקש Tab כשהמשתמש מקיש על מקש מוגדר מראש (כנראה מקש סמוך ובלתי שימושי [כמו ~, מעל ה-Tab]).
מה אתה אומר?
נראה שפיספסתי את זה (לא באמת היה לי כח לקרוא את כל השרשור מחדש, רק ריפרפתי)Gordi כתב:הא?
חשבתי שעברנו את השלב הזה (ממש בהודעה הבאה אחרי זה).
או שאני מפספס משהו?
למען האמת, אין לי כ"כ הרבה זמן לזה עכשיו... שלח לי קישורים ואני אבדוק אם/כש יהיה לי זמן, למרות שאני לא בטוח שאני אוכל להצליח יותר ממך.Gordi כתב:בנוסף, אנצל"ש את הנצלו"ש - נתקעתי גם בפריצה של משחק או שניים ש-emh העלה (אבל הצלחתי לפרוץ אחד!). אין לי את השמות פה, אבל אם יש לך זמן+סבלנות אשמח אם תעיף מבט בהזדמנות.
בנוסף, אם הבעיה היא קידוד, אין הרבה שאני יכול לעשות, ברגע שאני לא מוצא תכנה שתפענח, אני פשוט מרים ידיים.
אבל זה יעבוד ב100%? אם כן, זה נשמע טוב.Gordi כתב:שכחתי להתייחס לשורה הזו.Og כתב:אז מה, נראה שהמפתח לא ממש עובד על גרסה חדשה... ניחא, ננסה להוציא את המקסימום מהגרסה הנוכחית.
ובכן, ניסיתי בזמנו את הפתרון שהצעתי בנוגע לשימוש ב-Tab, אבל למרות שהוא עובד במה שאני אכנה "סביבת פיתוח" (כלומר, ריצה כ-Applet מתוך ה-IDE), כשממש הטמעתי אותו באתר ה-Applet חזר לסורו והתעלם מהקשות Tab.
חשבתי שאולי כדאי לתפור פתרון אחר - למשל, שינוי ה-Applet כך שישלח את המקש Tab כשהמשתמש מקיש על מקש מוגדר מראש (כנראה מקש סמוך ובלתי שימושי [כמו ~, מעל ה-Tab]).
מה אתה אומר?
אוקיי, בהזדמנות (אם לא אשכחOg כתב:למען האמת, אין לי כ"כ הרבה זמן לזה עכשיו... שלח לי קישורים ואני אבדוק אם/כש יהיה לי זמן, למרות שאני לא בטוח שאני אוכל להצליח יותר ממך.

הבעיה היחידה שעולה לי לראש כרגע היא האפשרות שעבור מקלדות שונות, ה"ערך" של המקש מעל ה-Tab יהיה שונה, או שאולי יש תלות בשפה שהמשתמש נמצא בה כרגע. צריך לבדוק ולראות.Og כתב:אבל זה יעבוד ב100%? אם כן, זה נשמע טוב.
למען האמת, עדיף מוקדם מאשר מאוחר כי יש סיכוי שיהיה לי חלון בזמן הקרוב.Gordi כתב:אוקיי, בהזדמנות (אם לא אשכח)
אם כך:
http://www.upf.co.il/file/925288299.html" target="_blank
הסיסמה היא הסיסמה הרגילה ( השורה מתחת ל-randomize() ).
תודה!
http://www.upf.co.il/file/925288299.html" target="_blank
הסיסמה היא הסיסמה הרגילה ( השורה מתחת ל-randomize() ).
תודה!