-= שיתוף קבצים =-
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
לכן כל הפרטים יופיעו גם בהודעה הראשית הדביקה. אם משהו ימחק, זה יהיה השרשורים הפרטניים לגבי כל משחק ומשחק ואותם זאת לא תהיה בעיה לשחזר. הפרטים שנמצאים בהודעה הראשית הדביקה יגובו, בדיוק כמו שקיים גיבוי להודעת ה"חוקי הפורום" וכו' כדי שלא יהיה צורך להקליד אותו בכל פעם מחדש.
[עריכה]
גם בהודעה הדביקה הראשית וגם בהודעה הפרטנית על המשחק יהיו הוראות ההפעלה. יהיה אפשר אפילו ליצור פורמט אחיד עבור ההודעות.
זה יהיה פלוס מינוס משהו כזה:
http://www.the-underdogs.info/forum/vie ... php?t=2600
[עריכה]
גם בהודעה הדביקה הראשית וגם בהודעה הפרטנית על המשחק יהיו הוראות ההפעלה. יהיה אפשר אפילו ליצור פורמט אחיד עבור ההודעות.
זה יהיה פלוס מינוס משהו כזה:
http://www.the-underdogs.info/forum/vie ... php?t=2600
וואו... לא ידעתי שהמצב עד כדי כך לחוץ...Gordi כתב:האמת שחבל על המקום במסד הנתונים, ערכתי החוצה.
אני מאד בעד הרעיון הכללי. מציע שההודעה הראשונה תהיה בדומה לפורמט הנוכחי: הקדמה ורשימה ארוכה שמפנה לכל ההודעות הפרטניות שתמצאנה באותו שרשור. ההודעות הפרטניות תכלנה רק הוראות בסיסיות להוראה, וקישור לשרשור המיוחד למשחק. כך:
[שרשור דביק]:
[הודעה #1]: שלום! דרך להורדת משחקים היא בלה בלה גולשים העלו בלה בלה... להלן:
משחק #1 [לינק להודעה #2]
משחק #2 [לינק להודעה #3]
משחק #3
.
.
[הודעה #2]: משחק #1. שם משחק, שם קובץ, גודל, פרטי חשבון והורדה, (אולי גם הוראות הפעלה בסיסיות), "לפרטים נוספים" לינק ל[שרשור משחק #1]. הערות קריטיות/חשובות.
[הודעה #3]: משחק #2....
.
.
[שרשור משחק #1]:
[הודעה #1]: כל מה שהופיע בהודעת המשחק בשרשור הדביק, הוראות הפעלה מפורטות, הערות פחות חשובות בנוגע להורדה/הפעלה/משחק, (סיקור?), וכו'.
[הודעה 2# והלאה]: פתוח להערות, תגובות ובקשות.
[שרשור משחק #2]:....
אגב, אם כבר עושים 'אוברול' לשרשור, הערה קצת מעונבת..:
בהודעת הפתיחה ישנם המון דגשים ויזואלים. פונטים גדולים, צבעוניים, קווים תחתונים, כתבים נטויים, מודגשים, וכו'. מעבר לכך שהשימוש מוגזם, מעייף והמוני (אני ממש מצטער אם אני בוטה מדי, הרי שאני מכוון לביקורת בונה בלבד), הרבה מהדגשים מאד לא תואמים לתכניהם. הרי לכל כתב נטוי, מודגש, קו תחתון וכו', יש את האופי שלו שאותו הוא רוצה להעביר. מציע להדגיש רק היכן שצריך, ובצורה הנצרכת.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אבל ההודעות של המשחקים נכתבות בהפרשי זמן גדולים שבינהם האנשים מגיבים פה, אי אפשר לקבץ את ההודעות עם הפרטים לחלק אחד ואת התגובות לחלק השני.. (גם רוב הסיכויים שהתגובות הלא חשובות לא ימחקו, כמו שאתה רואה, זה לא קורה עכשיו)
חוץ מזה, אם תתן לאנשים אפשרות להגיב בהודעה הראשית עם הפרטים, מה ההיגיון בלעשות הודעות נפרדות במיוחד בשביל הערות ותגובות??
חוץ מזה, אם תתן לאנשים אפשרות להגיב בהודעה הראשית עם הפרטים, מה ההיגיון בלעשות הודעות נפרדות במיוחד בשביל הערות ותגובות??
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
ההודעות כבר כתובות, ואם הן זקוקות לשיפוץ אז שתהיינה מוכנות מראש. ואז "ישגרו" אותן בזו אחר זו. (העתק-הדבק-שלח, העתק-הדבק-שלח... כמו בשרשור שהביא Gordi לדוגמא.)
הרעיון הוא שהתגובה באשכול תהיה בנושא האשכול (הערה על המבנה, "איך לתרום משחק", "מה הקריטריונים", "מישהו יכול להעלות X", "גורדי, מ'סתומרת Y?", וכו').
התגובות בשרשורי המשחקים תהיינה בנוגע למשחקים עצמם.
הרעיון הוא שהתגובה באשכול תהיה בנושא האשכול (הערה על המבנה, "איך לתרום משחק", "מה הקריטריונים", "מישהו יכול להעלות X", "גורדי, מ'סתומרת Y?", וכו').
התגובות בשרשורי המשחקים תהיינה בנוגע למשחקים עצמם.
ההבדל בין שרשור שיתוף הקבצים המוצע לבין שרשורים דביקים אחרים הוא שבשרשור שיתוף הקבצים המידע שהגולש צריך נמצא גם בהודעות ההמשך להודעה הפותחת, ואילו בשרשורים אחרים ההודעה הפותחת היא כל מה שהגולש צריך ולכן אין בעיה שבשאר ההודעות יתנהל דיון בקשר לשרשור עצמו. אני לא כל כך בעד מחיקת תגובות, גם אם ההערות שבהן כבר יושמו, ולכן אני מעדיף לנעול את שרשור שיתוף הקבצים ולדאוג שכל ההודעות שנמצאות בו יהיו ענייניות.
טוב, ניסיתי להבין מה בדיוק אתם רוצים... החל מההודעה הזו:
viewtopic.php?p=67776#67776
ועד ההודעה שמעליי, ולא כ"כ הצלחתי...
אבל פחות או יותר אני חושב שהכוונה היא לעשות משהו דומה למה שעשינו ברומולטור.
אני עכשיו רוצה להעלות משחק אז אני אפתח לו הודעה חדשה בתקווה שזו הייתה הכוונה, ומקס' אם לא, נמחק ונעשה חדשה.
viewtopic.php?p=67776#67776
ועד ההודעה שמעליי, ולא כ"כ הצלחתי...
אבל פחות או יותר אני חושב שהכוונה היא לעשות משהו דומה למה שעשינו ברומולטור.
אני עכשיו רוצה להעלות משחק אז אני אפתח לו הודעה חדשה בתקווה שזו הייתה הכוונה, ומקס' אם לא, נמחק ונעשה חדשה.
עברתי על הודעה בשרשור הזה ופתאום ראיתי את זה:
אם תיפול לי עוד פעם הזדמות, זה עדיין אקטואלי?
לא יודע אם ראיתי את זה בפעם הראשונה או לא, אבל בכל אופן, בשבוע שעבר הייתה לי הזדמנות להשיג את שני המשחקים האלה, ולא ניצלתי אותה כי לא חשבתי שמישהו יהיה מעוניין...ע.ה. כתב:דרך אגב מגפי החתול שפיץ הינו אחד שלושת המישחקים בסידרת מישחקיד
(השניים האחרים הם זהבה ושלושת הדובים וקופיקו) אם למישהו יש את אחד מהם או יודע מאיפה להשיג אותו אז שיגיד
אם תיפול לי עוד פעם הזדמות, זה עדיין אקטואלי?