-= שיתוף קבצים =-
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
@.O.A.
אני לא...
מצליח להפעיל את התוכנה הזאת מה שיש בהסברים לא נכון יש שם תוכנה טיפה שונה
-
the orange
- משתמש רשום

- איש קשר:
סליחה שאני שואל שוב, אבל למישהו יש פתרון לזה?גיא א כתב:ניסיתי להוריד את סיימון 2 דרך הקישור שיש בהודעה הראשונה פה. השתמשתי ב-Peer2Mail בעזרת המדריך והורדתי את כל הקבצים של זה.
כשאני מנסה לעשות merge לקבצים שהורדתי, קופצת לי הודעה שבה כתוב: unable to unzip c:\...\simon2.exe.p2m, either the file is corrupt or you entered the wrong password.
מה לעשות?..
-
אורח
Re: קסם התות
אתמול חזר אליי המחשב אחרי יומיים שהוא לא היה..הוא עשה בעיות ולקחו אותו לבדוק ולנקות את הכל...Og כתב:שם המשחק: קסם התות
[עריכה]
נמחק החלק הלא רלוונטי מהציטוט של ההודעה של Og עקב שיקולי מקום ונוחות הקריאה.
(-) Gordi
[/עריכה]
הוראות לצריבה
רק למבינים שיודעים לצרוב דיסק עם תוכנת צריבה! אם אינכם כאלה - הפעילו עם דוסבוקס במקום.
לאחר שהורדתם, מיזגתם ופרסתם את הקובץ STRn.exe תראו בתיקיית המשחק קובץ בשם strCD.rar, פרסו אותו(עם ווינראר) לתקייה כלשהיא (הוא יוצר תיקייה בשם strCD).
לאחר מכן יש לצרוב את כל הקבצים שבתקייה strCD שנוצרה לדיסק בפורמט ISO (בלי Joliet) ובנוסף להוסיף לשם גם את הקובץ ADVENT.RES (גודלו 595MB)!
כל הקבצים הולכים לשורש של הדיסק (כלומר לא בתיקייה) והתווית של הדיסק צריכה להיות:
STR_HEB_7_6
אם עשיתם הכל נכון, תוכן הCD שלכם נראה כך:
http://img455.imageshack.us/my.php?image=strst5.jpg
בהצלחה!
כשהטכנאי לקח אותו ביקשתי ממנו שישים לי ווינדווס 98 בשביל כל המשחקים[עכשיו אני עם ריימן הראשון] =]...
עשיתי בדיוק מה שכתוב שצריך לעשות עם התוכנה לשיתוף קבצים ואז הגעתי לקטע שצריך לצרוב דיסק...בעקרון אני מבין בצריבה אבל אני לא גאון או משהו
מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? אני פשוט מת לשחק בזה! תודה רבה מראש!
להפעיל עם דוסבוקס (או למצוא מישהו שיודע לצרוב - אני לא מתכוון ללמד אותך, מצטער). אם תלך לפי ההוראות בסעיף 1 אין סיכוי שלא תצליח (זה ממש ממש קל).אנונימי כתב:אני לא אוהב להשתמש בדוס בוקס בדרך כלל זה לא פועל לי \=
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
טוב אני ינסה תודה...ומצטער על הציטוט הארוךOg כתב:להפעיל עם דוסבוקס (או למצוא מישהו שיודע לצרוב - אני לא מתכוון ללמד אותך, מצטער). אם תלך לפי ההוראות בסעיף 1 אין סיכוי שלא תצליח (זה ממש ממש קל).אנונימי כתב:אני לא אוהב להשתמש בדוס בוקס בדרך כלל זה לא פועל לי \=
האמת שחבל על המקום במסד הנתונים, ערכתי החוצה.Og כתב:אם זה כ"כ מפריע אני יכול לערוך לו את ההודעה ולהסיר את החלק הארי של הציטוט...Radioactive Grandpa כתב:כדאי להוסיף לחוקים איסור על ציטוט הודעה שלמה ולא החלקים הרלוונטים ממנה במקרה שהיא מכילה מעל לחמישה משפטים...
מה דעתכם על שרשור נפרד לכל משחק, כאשר יהיה גם שרשור דביק אחד (נעול) שבו הודעה נפרדת לכל משחק עם פרטי החשבון והפנייה לאותה הודעה (שגם בה יופיעו פרטי החשבון). מי שמתקשה בהפעלה של משחק יופנה לשרשור של המשחק ויוכל לפרסם את שאלותיו שם.C-Man כתב:לדעתי צריך לעשות ניקיון וסידור להודעה הזאת, לנעול אותה, ולהוסיף ההערה שלמי שיש בעיות עם המשחקים או רוצה להגיב בקשר לאחד מהם יכתוב בנושא חדש.
(כמובן באישור של גורדי..)
לדוגמא:
[שרשור דביק - שיתוף קבצים]:
[הודעה מס' 1]: המשחק "קסם התות": הורדה פה, לשאלות אנא פנו ל[שרשור קסם התות].
[הודעה מס' 2]: המשחק "אי הקופים": הורדה פה, לשאלות אנא פנו ל[שרשור אי הקופים].
וכו'
[שרשור קסם התות]:
[הודעה מס' 1]: המשחק "קסם התות": הורדה פה.
[הודעה מס' 2]: אני לא מצליח להפעיל את המשחק, מה עושים?
[הודעה מס' 3]: הפעלת עם DOSBOX?
[הודעה מס' 4]: סבבה, תודה!
[שרשור אי הקופים]:
[הודעה מס' 1]: המשחק "אי הקופים": הורדה פה.
[הודעה מס' 2]: אני לא מצליח להפעיל את המשחק, מה עושים?
[הודעה מס' 3]: הפעלת עם ScummVM?
[הודעה מס' 4]: סבבה, תודה!
וכו' וכו'...