משחק המבוסס על הסדרה "השמינייה" מאת המפתחים של פיפוש (כולל הורדה)

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש
משתמש רשום
משתמש רשום

משחק המבוסס על הסדרה "השמינייה" מאת המפתחים של פיפוש (כולל הורדה)

שליחה על ידי משתמש חדש »

האם ידעתם שגיליוטין, המפתחת של סדרת משחקי פיפוש האלמותית, יצרה בשנת 2008 משחק המבוסס על סדרת הנוער "השמינייה"? גם אני לא ידעתי את זה עד שנתקלתי בו במקרה באיזו חנות רטרו. אבל לפני שמעריצי הסדרה יתחילו להתרגש, עליי לציין שזהו ככל הנראה אחד המשחקים השבורים, המזוויעים והמופרעים ביותר ששיחקתי בחיי.
עלילת המשחק עוקבת אחרי חברי השמינייה, שהלכו להציל את אחותו של חבר השמינייה אבי ממעבדתו של ד"ר אבן הרשע, שמתכנן להפוך אותם לחיילים זומבים בשירות המדינה. על חברי השמינייה לברוח מהמעבדה, להציל את אחותו של אבי ולעצור את ד"ר אבן. מעולם לא צפיתי ב"השמינייה" אבל אני בספק אם משהו מעלילת המשחק באמת התרחש בסדרה עצמה.

תמונה

אתם תשלטו באחד מחברי השמינייה, וניתן להחליף ביניהם בכל עת. בדומה למשחקי קווסטים כדוגמת אי הקופים או שוליית המכשף , השליטה מתבצעת באמצעות העכבר ועליכם לשוטט ברחבי המעבדה ולפתור פאזלים (שכוללים בעיקר ללחוץ על כפתור שפותח דלת כלשהי ברחבי המבוך). אך בניגוד לכל אותם קווסטים, במשחק הזה צריך לברוח מאויבים שונים כמו עכבישים ענקיים וזומבים לבושים כמו אחיות בבית חולים (אלו היו בסדרה?), ולאורך כל המשחק עליכם להקליק באופן אינטנסיבי בין מכשולים וחדרים בכדי להתחמק מהם מבלי להיפגע או לבעוט בהם בכדי לעכב אותם. כשמד החיים יתרוקן הדמות שאתם שולטים בה תהפוך לזומבי שיתפקד גם הוא כאויב. גם את הזומבים אפשר לתקוף, אבל רק דמויות מסוימות מסוגלות לכך. למשל ניצן כידוע מאוהבת באדם, אז כל פעם שתנסו לתקוף את אדם בתור ניצן היא תהיה "שבורת לב". גאוני.

תמונה

מכניקה נוספת שנמצאת במשחק היא "מד השיתוף" הממוקם לצד מד החיים. אם לא תשתפו פעולה עם כל חברי השמינייה אחת הדמויות תצא מהמשחק ולא תוכלו לבחור בה יותר. כלומר, בנוסף לבריחה האינסופית ממפלצות עליכם גם להקליק כל דקה וחצי על אחד מחברי הקבוצה כדי שהוא לא ימות. כיף חיים.
ישנן דלתות שרק דמות מסוימת תוכל לפתוח, למשל אבי הוא גאון מחשבים ולכן הוא יוכל לפתוח את הדלת הנעולה באמצעות מחשב, ניני הוא מצויין בשחמט אז הוא יוכל לפתוח את הדלת שנעולה באמצעות שחמט (כמובן), אדם מפענח כתבים עתיקים וכו'. אם אחד מהחברים האלו הפך לזומבי אז פחות או יותר אכלתם אותה, כי עד כמה שהבנתי אין שום דרך להוציא אותם ממצב הזומבי, ובכל פעם שאתם נתקלים בחבר זומבי מתנגן קול מזעזע. ובנוסף לכל הכאוס שתיארתי יש למשחק הגבלת זמן של שעה ואין דרך לשמור. בהצלחה.

תמונה

תמונה

לסיכום, המשחק הזה הוא טירוף מוחלט, ואני משתף אותו בעיקר בכדי שעוד אנשים ידעו על קיומו וינסו לסיים אותו כי אני נכשלתי פעמים רבות. הצטרפו אליי! אין מצב שנוותר.

הורדה: לחצו כאן בכדי להוריד את המשחק.

הוראות הפעלה: הורידו את קובץ ה-iso ותריצו אותו באמצעות כונן דיגיטלי כדוגמת poweriso, לאחר מכן התקינו את המשחק.

אגב אם גורדי או אוקטרין יסכימו להעביר את המשחק לשיתוף קבצים באתר אז אערוך את ההודעה שתתאים לתבנית.
נערך לאחרונה על ידי משתמש חדש ב ש' אוגוסט 09, 2025 11:52 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: משחק המבוסס על הסדרה "השמינייה" מאת המפתחים של פיפוש (כולל הורדה)

שליחה על ידי Octarine »

אני מסכים לכל מה שאתה רוצה אבל לצערי ולצערך אני לא קובע כלום באתר, מקסימום שומר על הסדר בפורום.
נאלץ לחכות שגורדי יקום מתנומתו בת אלף השנים במצולות האוקינוס (או מה שהוא לא עושה כרגע) ולשאול אותו אם הוא מסכים.
עדו

שליחה על ידי עדו »

הורדתי את המשחק אבל כשאני מנסה להפעיל אותו זה רושם לי להכניס את הדיסק של המשחק, מה לעשות?
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי משתמש חדש »

יש תוכנה חינמית בשם poweriso שמשמשת בתור כונן מדומה. תתקין אותה, אחרי זה לך ל"מחשב שלי" (או "מחשב זה") ותראה שיש שם כונן חדש. בלחיצה עליו עם המקש הימני תראה בתפריט "Mount image to drive", בחר את הקובץ של השמיניה וזה אמור לעבוד.
זו תוכנה מעולה, בעזרתה תוכל להריץ כל משחק בלי דיסק ובקלות.
גורדי2

שליחה על ידי גורדי2 »

זה אמנם נכון שכבר הוספנו לפינת שיתוף הקבצים משחק אחד מ-2007 בנסיבות מיוחדות, אבל למען האמת אני לא מת על זה.
מה שכן, אני חושב שהתבנית של משחקי שיתוף הקבצים מוצלחת בפני עצמה, אז אני ממליץ להשתמש בה בכל מקרה.
וכמובן, תודה רבה על התרומה! לא הכרתי את המשחק.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא