משו קטן בנוגע למנהלים מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אלן המתוק
משו קטן בנוגע למנהלים מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
זה היה שנת 2007 2008 שנשחשתי לראשונה לאתר הזה ואני זוכר את כל המנהלים האלה מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מעניין מה איתם מה עם גורלם ? איך הם נראים ומי הם בכלל ?
אני זוכר שהייתי שואל יום וליל שאלות בלי הרף והם היו עונים לי בלי סוף וזה היה מדהים בעיניי
ועכשיו שנת 2025 זה ממש נוסטלגיה בתוך נוסטלגיה כי מדובר על משחקים שנות ה 90 שאז היו נוסטלגיה 2008
היום מה שנשאר זה להזכר בעבר
חידה למסוקרנים נחשו מי אני ואיזה כינוי היה לי באותה העת חח
מעניין מה איתם מה עם גורלם ? איך הם נראים ומי הם בכלל ?
אני זוכר שהייתי שואל יום וליל שאלות בלי הרף והם היו עונים לי בלי סוף וזה היה מדהים בעיניי
ועכשיו שנת 2025 זה ממש נוסטלגיה בתוך נוסטלגיה כי מדובר על משחקים שנות ה 90 שאז היו נוסטלגיה 2008
היום מה שנשאר זה להזכר בעבר
חידה למסוקרנים נחשו מי אני ואיזה כינוי היה לי באותה העת חח
Re: משו קטן בנוגע למנהלים מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
לא הגיוני שדיברת איתי ב-2007-8, כי נרשמתי לאתר רק ביולי 2009.
מבין המנהלים האחרים, גורדי עדיין מנהיגנו הנצחי. מתפעל את האתר ומדי פעם גם משרה עלינו מטובו איזה תגובה.
אופיר מדי פעם מתחבר לפורום אך גם הוא ממעט להגיב.
עוג וסבא לצערי פרשו למנזר טיבטי, וכבר לא פעילים בפורום בערך עשר שנים.
מכיוון שהחברים פה די קנאים לפרטיותם ואני לא מכיר אף אחד מהם בעולם האנלוגי, לצערי אני לא יכול לומר יותר מזה על מעשיהם היום.
מבין המנהלים האחרים, גורדי עדיין מנהיגנו הנצחי. מתפעל את האתר ומדי פעם גם משרה עלינו מטובו איזה תגובה.
מכיוון שהחברים פה די קנאים לפרטיותם ואני לא מכיר אף אחד מהם בעולם האנלוגי, לצערי אני לא יכול לומר יותר מזה על מעשיהם היום.
-
אלן המתוק
Re: משו קטן בנוגע למנהלים מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
תודה על המענה אני כן זוכר שבשנת 2007 2008 היו את המנהלים המיתולוגיים ואתה הצטרפת מאוחר יותרOctarine כתב: ↑ש' פברואר 08, 2025 2:39 am לא הגיוני שדיברת איתי ב-2007-8, כי נרשמתי לאתר רק ביולי 2009.
חבל לשמוע שחלקם פרשו וכאלה שממעיטים לענות אני מאוד מקווה שהאתר הזה ישומר
אני ואני בטוח מדבר בשם הרבה אנשים אתם משמרים מורשת שמי שלא בא מהמקום הזה אין לו שמץ על מה אני מדבר
אנשים היום לא מעריכים נוסטלגיה אין ערך למשחקים וזה לא רק במשחק ממש לא אני מדבר איתכם על השנים ההם תקופה אחרת לחלוטין מנטליות אחרת לחלוטין ... אף פעם לא היה מושלם אבל איכות כן הייתה
אני הצעתי בעבר, מספר פעמים, מפגש של פעילי הפורום והמנהלים. מעולם לא נראה רצון ואפילו קטן לאירוע כזה.
אני אבוא בשמחה לאירוע כזה, אני אפילו אביא ערק.
לא נכון, כמה מאיתנו היו בעד.
אבל יש כמה אנשים שהיו יותר קנאים לפרטיותם.
אני הספקתי לפגוש באופן אישי רק את dogly. זה היה לפני יותר מעשור ואני אפילו לא זוכר איך זה יצא לפועל. כנראה בעזרת האייסיקיו
רק אציין שאיתן יודע מהו שמי. הוא שלח לי פעם בדואר כמה הרחבות של סימס.
אני אמנם פחות בעניין של מפגש פיזי
אבל ספרו לי איך היה 
-
מאלף הכלבות
גם אני פגשתי את דוגלי במציאות, ונהניתי מכל רגע.אופיר כתב: ↑ש' מרץ 08, 2025 9:03 amהבנתי ש-דוגלי נפגשה עם כמה חברים מכאן. כלבלבה קטנה ושובבה![]()
זה היה מפגש עוצמתי