משו קטן בנוגע למנהלים מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אלן המתוק

משו קטן בנוגע למנהלים מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

שליחה על ידי אלן המתוק »

זה היה שנת 2007 2008 שנשחשתי לראשונה לאתר הזה ואני זוכר את כל המנהלים האלה מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

מעניין מה איתם מה עם גורלם ? איך הם נראים ומי הם בכלל ?
אני זוכר שהייתי שואל יום וליל שאלות בלי הרף והם היו עונים לי בלי סוף וזה היה מדהים בעיניי
ועכשיו שנת 2025 זה ממש נוסטלגיה בתוך נוסטלגיה כי מדובר על משחקים שנות ה 90 שאז היו נוסטלגיה 2008
היום מה שנשאר זה להזכר בעבר

חידה למסוקרנים נחשו מי אני ואיזה כינוי היה לי באותה העת חח
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: משו קטן בנוגע למנהלים מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

שליחה על ידי Octarine »

לא הגיוני שדיברת איתי ב-2007-8, כי נרשמתי לאתר רק ביולי 2009.
מבין המנהלים האחרים, גורדי עדיין מנהיגנו הנצחי. מתפעל את האתר ומדי פעם גם משרה עלינו מטובו איזה תגובה.
אופיר מדי פעם מתחבר לפורום אך גם הוא ממעט להגיב.
עוג וסבא לצערי פרשו למנזר טיבטי, וכבר לא פעילים בפורום בערך עשר שנים.
מכיוון שהחברים פה די קנאים לפרטיותם ואני לא מכיר אף אחד מהם בעולם האנלוגי, לצערי אני לא יכול לומר יותר מזה על מעשיהם היום.
אלן המתוק

Re: משו קטן בנוגע למנהלים מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

שליחה על ידי אלן המתוק »

Octarine כתב: ש' פברואר 08, 2025 2:39 am לא הגיוני שדיברת איתי ב-2007-8, כי נרשמתי לאתר רק ביולי 2009.
מבין המנהלים האחרים, גורדי עדיין מנהיגנו הנצחי. מתפעל את האתר ומדי פעם גם משרה עלינו מטובו איזה תגובה.
אופיר מדי פעם מתחבר לפורום אך גם הוא ממעט להגיב.
עוג וסבא לצערי פרשו למנזר טיבטי, וכבר לא פעילים בפורום בערך עשר שנים.
מכיוון שהחברים פה די קנאים לפרטיותם ואני לא מכיר אף אחד מהם בעולם האנלוגי, לצערי אני לא יכול לומר יותר מזה על מעשיהם היום.
תודה על המענה אני כן זוכר שבשנת 2007 2008 היו את המנהלים המיתולוגיים ואתה הצטרפת מאוחר יותר
חבל לשמוע שחלקם פרשו וכאלה שממעיטים לענות אני מאוד מקווה שהאתר הזה ישומר
אני ואני בטוח מדבר בשם הרבה אנשים אתם משמרים מורשת שמי שלא בא מהמקום הזה אין לו שמץ על מה אני מדבר
אנשים היום לא מעריכים נוסטלגיה אין ערך למשחקים וזה לא רק במשחק ממש לא אני מדבר איתכם על השנים ההם תקופה אחרת לחלוטין מנטליות אחרת לחלוטין ... אף פעם לא היה מושלם אבל איכות כן הייתה
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי משתמש חדש »

Octarine כתב: ש' פברואר 08, 2025 2:39 am אני לא מכיר אף אחד מהם בעולם האנלוגי
זה בר שינוי. פעם בכמה שנים עולה הרעיון למפגש חגיגי של משתתפי הפורום, לי זה נשמע רעיון נפלא.
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

אני הצעתי בעבר, מספר פעמים, מפגש של פעילי הפורום והמנהלים. מעולם לא נראה רצון ואפילו קטן לאירוע כזה.
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי משתמש חדש »

אני אבוא בשמחה לאירוע כזה, אני אפילו אביא ערק.
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

אופיר כתב: ה' פברואר 20, 2025 5:32 pm אני הצעתי בעבר, מספר פעמים, מפגש של פעילי הפורום והמנהלים. מעולם לא נראה רצון ואפילו קטן לאירוע כזה.
לא נכון, כמה מאיתנו היו בעד.
אבל יש כמה אנשים שהיו יותר קנאים לפרטיותם.

אני הספקתי לפגוש באופן אישי רק את dogly. זה היה לפני יותר מעשור ואני אפילו לא זוכר איך זה יצא לפועל. כנראה בעזרת האייסיקיו
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

איתן כתב: ש' מרץ 01, 2025 3:03 pm
אופיר כתב: ה' פברואר 20, 2025 5:32 pm אני הצעתי בעבר, מספר פעמים, מפגש של פעילי הפורום והמנהלים. מעולם לא נראה רצון ואפילו קטן לאירוע כזה.

אני הספקתי לפגוש באופן אישי רק את dogly. זה היה לפני יותר מעשור ואני אפילו לא זוכר איך זה יצא לפועל. כנראה בעזרת האייסיקיו
הבנתי ש-דוגלי נפגשה עם כמה חברים מכאן. כלבלבה קטנה ושובבה ;-)
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי משתמש חדש »

רק אציין שאיתן יודע מהו שמי. הוא שלח לי פעם בדואר כמה הרחבות של סימס.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אני אמנם פחות בעניין של מפגש פיזי 🫣 אבל ספרו לי איך היה 😅
מאלף הכלבות

שליחה על ידי מאלף הכלבות »

אופיר כתב: ש' מרץ 08, 2025 9:03 am
איתן כתב: ש' מרץ 01, 2025 3:03 pm

הבנתי ש-דוגלי נפגשה עם כמה חברים מכאן. כלבלבה קטנה ושובבה ;-)
גם אני פגשתי את דוגלי במציאות, ונהניתי מכל רגע.
זה היה מפגש עוצמתי
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא