הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שם בעברית: אקימבו: נער הקראטה שם באנגלית: Akimbo: Kung-Fu Hero שנה: 2001 חברה מפתחת: Chaos Works, Iridon Interactive AB חברה מפיצה: הד- ארצי (גם תרגמה) גודל מכווץ: 211 MB מידע נוסף: MobyGames עזרים:
תיאור: באי הצבּים, דרקון נושף-אש רשע שיעבד את האזרחים בכישוף אפל, ורק אקימבו נער הקונג-פו מסוגל להביס אותו ואת שאר האויבים ולהציל את האי...
"אקימבו" הוא משחק פלטפורמה דו ממדי שבו עליך להגיע לסיומו של כל שלב תוך צבירת נקודות ומציאת מקומות סודיים. לאורך השלבים מפוזרים אויבים שונים, ואקימבו יוכל להכות אותם בעודו משמיע קריאות קרב משעשעות למדי. תוכלו למצוא באזורים הסודיים בונוסים שישפרו את הקפיצה והלחימה שלכם. במשחק זה אקימבו הוא דמות פגיעה ביותר: כל מגע עם אחד האויבים יגרום לאובדן חיים אחד. אתם עלולים לגרום לפסילה גם אם "מד המזון" שלכם ייגמר. ניתן לדחות את סופו של המד באמצעות איסוף אוכל המפוזר בשלב.
הורידו את המשחק [url=http://www.upfile.co.il/file/400134556.html]מכאן.[/url]
יש לחלץ את ה-iso, להעביר אותו לכונן מדומה (:G) ולהתקין את המשחק. רק כך הצלחתי להפעיל את המשחק בלי שתופיע ההוראה הארורה "אנא הכנס דיסק".
היא אמורה להפעיל את אקימבו ללא התקליטור. לצערי יש לי בעיות עם הפעלת המשחק גם עם התקליטור וגם בלעדיו, אז אני לא בטוח אם משהו השתבש בפריצה.
יהיה מעולה אם מישהו יוכל לאשר שהמשחק עובד.
היא אמורה להפעיל את אקימבו ללא התקליטור. לצערי יש לי בעיות עם הפעלת המשחק גם עם התקליטור וגם בלעדיו, אז אני לא בטוח אם משהו השתבש בפריצה.
יהיה מעולה אם מישהו יוכל לאשר שהמשחק עובד.
במבט ראשון נראה שהמשחק עובד...
אבל ביציאה התקבלה שגיאה "Apllication Error Occurred"