אתגר סטריט פייטר
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אתגר סטריט פייטר
בקטגורייה "משחקי רשת" באתר יש גרסת און-ליין ל"סטריט פייטר", עכשיו, אני משחק בזה כבר כמה שנים (פחות או יותר מאז שהצטרפתי לאתר) ואף פעם לא הצלחתי לנצח את המשחק, וכל המשחק זה שלב אחד של סאגת , הייתי ממש קרוב ואפילו ניצחתי בשני סיבובים, אבל אף פעם לא הצלחתי לנצח בשלושה סיבובים, אני לא חושב שזה אפשרי אפילו לנצח במשחק הזה, לא רק שהמד-חיים שלך יורד הרבה יותר מהר מזה של סגאת, גם אם יש לך מזל ואיכשהו הצלחת לנצח בשני סיבובים, הוא מתחיל אחרי שני סיבובים שניצחת להיות ממש קשה והוא זורק מלא "כדורי אנרגיה" (או איך שלא קוראים לזה) והוא כל זמן משתמש באפרקאת והוא בקושי נותן לך להתקרב אליו, אז אני מפרסם את האתגר הבא:
כל איש או אישה אשר ינצחו את המשחק "סטריט פייטר" בקטגורייה "משחקי רשת" באתר, ויודיעו על כך בהודעה ו/או סרטון, יזכו בכבוד נצח של "סופר-מאסטר-גיימר" או משהו כזה, אז בבקשה, אני מת לדעת מה קורה אם מנצחים את סאגת, פליז???
המשחק
כל איש או אישה אשר ינצחו את המשחק "סטריט פייטר" בקטגורייה "משחקי רשת" באתר, ויודיעו על כך בהודעה ו/או סרטון, יזכו בכבוד נצח של "סופר-מאסטר-גיימר" או משהו כזה, אז בבקשה, אני מת לדעת מה קורה אם מנצחים את סאגת, פליז???
המשחק
Re: אתגר סטריט פייטר
יש דרך לגרום למשחק הזה להתחיל בלי לחכות 2 דקות כל פעם?
תנסה ללחוץ ישר על המשפט שכתוב שם.c0olL כתב:יש דרך לגרום למשחק הזה להתחיל בלי לחכות 2 דקות כל פעם?
שמע קצת לא נעים לי אבל:
- הצג/הסתר תוכן
c0olL כתב:שמע קצת לא נעים לי אבל:
- הצג/הסתר תוכן
אבל תודה בכל זאת, ואל תדאג, אני לוקח את זה יותר מדי ברצינות, זה רק משחק אחרי הכל...
עכשיו איפה שמתי את החבל הזה לעזאזל???
תאמת זה היה די פוקס.
יש את התקיפה של X+C, וזה קופץ לו מעל היריות שהוא יורה מלמטה, ואם הוא בדיוק ירה אותם הוא לא מצליח להגן וזה פוגע בו. מיד שהקומבו הזה נגמר עושים A+S+למטה ולפעמים זה מצליח.
זה שילוב שמוריד די הרבה חיים, משום מה היה לי מזל במשחק הזה והוא כל הזמן עשה את היריות למטה וככה הצלחתי לעשות לו את הקומבו 4 או 5 פעמים עד שניצחתי.
מאז לא הצלחתי שוב לנצח.
אבל אני מניח שזה מספיק בשביל להיות סופר-מאסטר-גיימר, אז יאיי.
יש את התקיפה של X+C, וזה קופץ לו מעל היריות שהוא יורה מלמטה, ואם הוא בדיוק ירה אותם הוא לא מצליח להגן וזה פוגע בו. מיד שהקומבו הזה נגמר עושים A+S+למטה ולפעמים זה מצליח.
זה שילוב שמוריד די הרבה חיים, משום מה היה לי מזל במשחק הזה והוא כל הזמן עשה את היריות למטה וככה הצלחתי לעשות לו את הקומבו 4 או 5 פעמים עד שניצחתי.
מאז לא הצלחתי שוב לנצח.
אבל אני מניח שזה מספיק בשביל להיות סופר-מאסטר-גיימר, אז יאיי.
Pricelessc0olL כתב:שמע קצת לא נעים לי אבל ...