rayman legends

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
שלום תפוזי
משתמש רשום
משתמש רשום

rayman legends

שליחה על ידי שלום תפוזי »

היי, חדש חדש על המדפים בחנוית משחקי המחשב, הריימן השישי במספר rayman legends (אגדות ריימן),אני כבר קניתי אותו בבאג ואני כבר יוכל לומר שיש מספר של שיפורים והצלחות כמובן של יוביסופט הוותיקה, פשוט משחק מרהיב ביופיו לדעתי , רמת קושי מתונה וכיף לא נורמלי קצת מזכיר את קודמו אבל למי אכפת . משחק שמצליח לסחוף אנשים כלכך הרבה שנים אין פלא שימשיך עוד כמה שנים של מצוינות. אבל אני רק בורג קטן, יש כאן אנשים שיכולים לתת סיקור וביקורת יותר מפורטת מזו אני רק העלתי את הנושא לחלל הפורום הנכבד הזה. מבקש את חוות דעתכם. תודה לכם על הסבלנות .http://rayman.ubi.com/legends/en-gb/home/index.aspx" target="_blank
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Re: rayman legends

שליחה על ידי Ingsoc »

אתה קונה בבאג? הם סופר יקרנים (אלא אם מדובר במשחק ישן שבהנחה) לא עדיף יותר לקנות בחנות דיגיטלית?
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Ingsoc כתב:אתה קונה בבאג? הם סופר יקרנים (אלא אם מדובר במשחק ישן שבהנחה) לא עדיף יותר לקנות בחנות דיגיטלית?
תכל'ס. כמה המשחק עולה בבאג?
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Ingsoc »

עידן כתב:
Ingsoc כתב:אתה קונה בבאג? הם סופר יקרנים (אלא אם מדובר במשחק ישן שבהנחה) לא עדיף יותר לקנות בחנות דיגיטלית?
לא יודע, אני יודע ש-Origins עולה 100 ש"ח (וזה אחרי שעברה שנה מאז שהוא יצא) שזה יותר מהמחיר הרגיל ב-GOG (שכמובן אפשר לחכות עד שהוא יהיה מוצע בהנחה כדי לחסוך כסף).
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Ingsoc כתב:
עידן כתב:
לא יודע, אני יודע ש-Origins עולה 100 ש"ח (וזה אחרי שעברה שנה מאז שהוא יצא) שזה יותר מהמחיר הרגיל ב-GOG (שכמובן אפשר לחכות עד שהוא יהיה מוצע בהנחה כדי לחסוך כסף).
טוב, יש הבדל, כי זה מגיע בעותק פיזי, בכל זאת. אבל אפשר לקנות גם את Legends בעותק פיזי מחו"ל, ויש מצב שזה ייצא יותר זול עדיין. לכן מעניין אותי כמה זה עולה בבאג.
סמל אישי של משתמש
שלום תפוזי
משתמש רשום
משתמש רשום

חחח אולי פשוט תחכה עוד 20 שנה ותוריד אותו בחינם מהאתר הנוכחי . לי הוא עלה 165, אולי קצת יקר בשביל משחק פלטפורמה,
אבל המשחק נהדר פשוט, אז מה זה משנה .
סמל אישי של משתמש
שלום תפוזי
משתמש רשום
משתמש רשום

אתם בטח מסכימים איתי,שהייה מאוד מעניין לשמוע מה יש ל Radioactive Grandpa לומר על המשחק ... 8)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

נחמד לי לשמוע שמעניינת אותך ההתרשמות שלי, ועוד בנושא שלא התייחסתי אליו, אבל לא שחקתי במשחק (וקשה לי לראות את זה קורה בזמן הקרוב).
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא