אמולטור ומשחק ספציפי לAMIGA
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אמולטור ומשחק ספציפי לAMIGA
שלום.
במשך שנים שיחקתי(אם אפשר לקרוא לזה לשחק...) בגרסת הDOS של השוטר מבברלי הילס-beverly hills cop
ועכשיו ראיתי ביוטיוב סירטון של גרסת האמיגה שנראית הרבה יותר טובה מזו שלDOS.
אז אם אפשר בבקשה קישור לאמולטור טוב של אמיגה+קישור למשחק השוטר מבברלי הילס בגרסה לאמיגה+מדריך מפורט איך להפעיל את האמולטור והמשחק אני אודה לכם מאוד.
אני יודע שזה נראה די עצלני לבקש את כל הדברים האלו, אבל כמו שכבר בטח הבנתם-אני גרוע בדברים האלו.
במשך שנים שיחקתי(אם אפשר לקרוא לזה לשחק...) בגרסת הDOS של השוטר מבברלי הילס-beverly hills cop
ועכשיו ראיתי ביוטיוב סירטון של גרסת האמיגה שנראית הרבה יותר טובה מזו שלDOS.
אז אם אפשר בבקשה קישור לאמולטור טוב של אמיגה+קישור למשחק השוטר מבברלי הילס בגרסה לאמיגה+מדריך מפורט איך להפעיל את האמולטור והמשחק אני אודה לכם מאוד.
אני יודע שזה נראה די עצלני לבקש את כל הדברים האלו, אבל כמו שכבר בטח הבנתם-אני גרוע בדברים האלו.
Re: אמולטור ומשחק ספציפי לAMIGA
הורדתי אמולטור WinUae וגם את המשחק, והמשחק מחולק לשני קבצים, מה לעשות עכשיו?
סורי, לא התעסקתי שנים באמולטור לאמיגה, ואין לי ממש זמן לעזור לך עם זה כיום..ממה שאני זוכר, האמולטור די מורכב להפעלה.
אם זה חשוב לך ויש לך סבלנות, מניח שחיפוש בגוגל יביא לך פיתרון(סביר להניח באנגלית).
אם זה חשוב לך ויש לך סבלנות, מניח שחיפוש בגוגל יביא לך פיתרון(סביר להניח באנגלית).
בסדר לא נורא, ניסיתי כצה סרטונים באנגלית אבל הם מבלבלים אותי, אנסה שוב כי זה מעמיד את הילדות שלי במבחן
זהו, התייאשתי, חיפשתי סרטונים ביוטיוב, הורדתי גרסה שונה של האמולטור, גרסה שונה של המשחק, חיפשתי חלקים שצריך להורדה ונדא,כלום,נוטינג,או שהמחשב שלי מפגר, או שיש לי מזל חרא.
אם אתם שואלים למה אני מתעצבן כל כך על משחק שיצא לפני יותר מ20 שנה אני אגיד לכם למה, תארו לכם ש אתם ילד ב80' ויש סרט שאתם ממש אוהבים, והצלחתם לשים את ידכם על המשחק לסרט הזה למחשב הביתי שלכם, הפעלתם את המשחק ומה הדבר הראשון שאתם שומעים? את שיר הנושא האהוב מהסרט מבוצע ע"י תזמורת הגיהנום, שנועדה לכך שהאוזניים שלכם יתחננו לשמוע ציפורניים חורקות בלוח, אבל אתם לא יכולים לסגור את המשחק כי אתם רוצים לזהות את המשך המנגינה מהסרט וכמובן לשחק במשחק, אבל למזלכם משפחתכם אוסרת עליכם לשחק במשחק כדי שלא יצטרכו לסבול את עינויי השאול של המשחק הזה, אבל בכל פעם שאתם לבד בבית אתם שמים את המשחק הזה כדי לנסות ולשחק אותו, למרות המוזיקה המטלטת אוזניים, המסך הרועד מזעזע העיינים, ודרך המשחק צורבת הנפש. זוהי חברים, הייתה ילדותי,אם ימצא האדם הקדוש שיוכל לעזור לי לשחק בגרסת האמיגה (באונליין או להורדה, עם אמולטור או בלי אמולטור) ובכך לסגור פרק גדול בילדותי ובחיי אודה לו יותר ממאוד
אם אתם שואלים למה אני מתעצבן כל כך על משחק שיצא לפני יותר מ20 שנה אני אגיד לכם למה, תארו לכם ש אתם ילד ב80' ויש סרט שאתם ממש אוהבים, והצלחתם לשים את ידכם על המשחק לסרט הזה למחשב הביתי שלכם, הפעלתם את המשחק ומה הדבר הראשון שאתם שומעים? את שיר הנושא האהוב מהסרט מבוצע ע"י תזמורת הגיהנום, שנועדה לכך שהאוזניים שלכם יתחננו לשמוע ציפורניים חורקות בלוח, אבל אתם לא יכולים לסגור את המשחק כי אתם רוצים לזהות את המשך המנגינה מהסרט וכמובן לשחק במשחק, אבל למזלכם משפחתכם אוסרת עליכם לשחק במשחק כדי שלא יצטרכו לסבול את עינויי השאול של המשחק הזה, אבל בכל פעם שאתם לבד בבית אתם שמים את המשחק הזה כדי לנסות ולשחק אותו, למרות המוזיקה המטלטת אוזניים, המסך הרועד מזעזע העיינים, ודרך המשחק צורבת הנפש. זוהי חברים, הייתה ילדותי,אם ימצא האדם הקדוש שיוכל לעזור לי לשחק בגרסת האמיגה (באונליין או להורדה, עם אמולטור או בלי אמולטור) ובכך לסגור פרק גדול בילדותי ובחיי אודה לו יותר ממאוד
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
או, כמובן, שאתה המפגר. הרי אם המחשב שלך מפגר = יש לך מזל חרא.פאקמן כתב:או שהמחשב שלי מפגר, או שיש לי מזל חרא.
סתם. סלח לי, זה היה מתבקש. לגמרי בצחוק.

די הוסכם כאן שאמולטורים של אמיגה הם עניין מסובך, ולצערי לא נכתב אצלנו מדריך לזה למרות שמתישהו הרעיון עלה. לא נראה שיש כאן מישהו שמבין בזה ועם פניות לצלול ולהדריך אותך. מצטער.
אולי שווה לנסות לשאול ב-vgFREAK (למרות שאילו זה היה רלוונטי אני מניח שעידן היה מציע זאת קודם), לפני שמתחילים לחפש מדריכים ל-WinUAE ברשת (ובנושאים כאלו אני מיושן, וחושב שעדיף בהרבה לחפש מדריכי טקסט ממדריכי וידאו, אבל אולי הדברים כבר השתנו).
בסדר סלחתי...
ובנתיים פירסמתי בקשה לעזרה בפורום באנגלית של משחקים ישנים נראה אם הם יוכלו לעזור.
ובנתיים פירסמתי בקשה לעזרה בפורום באנגלית של משחקים ישנים נראה אם הם יוכלו לעזור.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
בסוף יסתבר שכל עניין המוזיקה הוא פשוט מפני שהיית משחק על הגדרות נחותות (PC Speaker במקום Soundblaster נניח), וגרסת ה-DOS היא אחלה...
גרסת הדוס היא !*! אחד גדול מכוסה ב#(%, לא רק בגלל המוזיקה, אם לא השתכנעת, הנה סרטון להנאתך(או יותר נכון לייסורי נפשך):http://www.youtube.com/watch?v=A7EYioJtXEERadioactive Grandpa כתב:בסוף יסתבר שכל עניין המוזיקה הוא פשוט מפני שהיית משחק על הגדרות נחותות (PC Speaker במקום Soundblaster נניח), וגרסת ה-DOS היא אחלה...
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אבל הסרטון שאליו קשרת מכיל רק את המוזיקה...
הייתי צריך להוריד בעצמי כדי להאמין. אבוקדו הקדוש. לא צחקת לגבי תזמורת הגיהנום בביצוע של הסונטה לציפורניים המגרדות את הלוח.
אבל חוץ ממוזיקה נורמלית בפתיח, גרסת האמיגה לא תיתן לך הרבה. חוץ מזה שהיא שונה למדי, עדיין מדובר באחד מהמשחקים הזוועתיים ביותר אי פעם, לפי העדויות ביוטיוב. הבחור הזה למשל חושב שהסנפת דבק תהיה ניצול יעיל יותר של הזמן שלך.
הייתי צריך להוריד בעצמי כדי להאמין. אבוקדו הקדוש. לא צחקת לגבי תזמורת הגיהנום בביצוע של הסונטה לציפורניים המגרדות את הלוח.
אבל חוץ ממוזיקה נורמלית בפתיח, גרסת האמיגה לא תיתן לך הרבה. חוץ מזה שהיא שונה למדי, עדיין מדובר באחד מהמשחקים הזוועתיים ביותר אי פעם, לפי העדויות ביוטיוב. הבחור הזה למשל חושב שהסנפת דבק תהיה ניצול יעיל יותר של הזמן שלך.
Radioactive Grandpa כתב:אבל הסרטון שאליו קשרת מכיל רק את המוזיקה...
עדיין, כל דבר שיותר טוב מגרסת הDOS ונושא את השם beverly hills cop מבחינתי נחשב כזהב.
תעדכן אם הצלחת להריץ..לא הצלחת למצוא מדריכים בגוגל?
אני לא חושב שיש מישהו שיוכל לעזור ב-VGFreak, אבל אפשר לנסות..לא זכור לי פשוט שמישהו רשם על אמיגה שם בעבר.
יש את האתר הזה שרשמתי עליו בעבר, אבל לא נראה שיש שם את המשחק שאתה מחפש:
viewtopic.php?f=6&t=19824" target="_blank
אני לא חושב שיש מישהו שיוכל לעזור ב-VGFreak, אבל אפשר לנסות..לא זכור לי פשוט שמישהו רשם על אמיגה שם בעבר.
יש את האתר הזה שרשמתי עליו בעבר, אבל לא נראה שיש שם את המשחק שאתה מחפש:
viewtopic.php?f=6&t=19824" target="_blank
תאמין לי, אם אני אצליח להפעיל את המשחק הזה, כל העולם ידע על זה.
באתר של המשחקי אמיגה אין את המשחק הזה, אבל אני אנסה בפורום שרשמת.
אני שמח לראות שעוזרים לך שםפאקמן כתב:תאמין לי, אם אני אצליח להפעיל את המשחק הזה, כל העולם ידע על זה.

כן האמת גם אני הופתעתיעידן כתב:אני שמח לראות שעוזרים לך שםפאקמן כתב:תאמין לי, אם אני אצליח להפעיל את המשחק הזה, כל העולם ידע על זה.