אוי שיט...

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

אוי שיט...

שליחה על ידי Og »

בא לי לקבור את עצמי באדמה ולא לצאת למשך כמה חודשים...

אוקיי, אז זה הסיפור: נעלתי את שרשור ההורדה החדש של HOMM2 וביקשתי לא להגיב עד שאני וגורדי ממצים איזשהו רעיון.

בתגובה, R.G שלח לי ה"פ חריפה שבה הוא כתב שלדעתו נעילת השרשור היא אקט מזלזל, פוגעני ובלתי מתחשב. השבתי שהכוונות שלי היו תמימות לגמרי ובסה"כ רציתי למנוע מINGSOC וממתדיינים אחרים טרחה ע"י כך שמנעתי מהם להתעסק בנושא שיתכן שלא יהיה אקטואלי.
אמרתי לו שאני לא מסכים עם דעתו אבל אני אפתח את השרשור בכל זאת.

Ay, there's the rub:

כשרציתי לפתוח את השרשור בחרתי בטעות "מחק נושא" במקום "פתח נושא" ב drop-down menu, ובטעות, מחקתי את כל השרשור.

Major fucking oops :oops: :oops:

אבל אל דאגה, אם עוג טועה, עוג מתקן. אני אשחזר את השרשור הזה גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאני אעשה.
יש לי כבר כמה רעיונות, אבל לפני שאני מבצע אותם, אני רוצה לבדוק: גורדי, יש לך גיבוי של הDATABASE ? אפילו כמה הודעות ראשונות מהשרשור יעזרו לי מאד.
אם יש לך, אני מבין שאפשר לשחזר את השרשור:
https://www.phpbb.com/kb/article/recove ... ted-topic/" target="_blank

[עריכה]
חשוב לי לציין שגם אם אין לגורדי גיבוי אני מאמין שאני אוכל לשחזר את השרשור במדוייק, רק תאריכי ומספרי (כלומר, הID שלהן) ההודעות יהיו שונות.
אז אין צורך לדאוג.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: אוי שיט...

שליחה על ידי Octarine »

אל תדאג עוג, אנחנו עדיין אוהבים אותך.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

וואו, כל הכבוד. זה הושלם הרבה יותר מהר ממה שחשבתי.
זה היה ממש מפעים לראות חלק מהמאגיה השחורה הזו מתבצע בזמן אמת. הזדמן לי לראות את הקול שלי בוקע מן האוב בזעקה דרך גרונך, לפני שלאט לאט הוא קרם עור וגידים ולבש את הצורה שלי. טירוף חושים. כמה מרתק - ככה מטריד. :shaking2:

אחח, אוקטא. לפעמים התגובות הלקוניות שלך ממש במקום. :)
סוף טוב, הכל טוב (לפחות לגבי הפרשה הנוכחית).
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

Radioactive Grandpa כתב:אוקטא
:x
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

היי, חשבתי שלי מותר.

אתה בטח דוד נהדר (או שתהיה דוד נהדר). האחיינים תמיד יכולים להציק לך ולהדליק אותך כל פעם מחדש, ולעולם לא תתעייף ולא ימאס לך להתעצבן מהשטויות שלהם.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

תודה :)
סיימתי לשחזר בערך ב2:30 לפנות בוקר היום.
רק לעדכן את ההשתלשלות אם זה מעניין מישהו: גורדי אמר לי שיש לו גיבוי חלקי אבל הוא לא רוצה לנסות לשחזר אותו כי הוא מפחד לעשות נזק (לפחות הוא יותר זהיר ממני :blackeye: ), אז שחזרתי בעצמי (מסתבר שהייתה חסרה לי הודעה אחת, אבל גורדי עזר לי בזה) לפי מיטב יכולתי. זה ארך בערך 3 שעות (אם לא מחשיבים את ההפסקות של אוכל ושירותים), פחות ממה שחשבתי שיקח.
יש דברים שכנראה לא מדוייקים כמו הגוון של הצבע הירוק והגודל של הגופן במילה "הורדה", אבל הטקסט של כל ההודעות נמצא שם ב100%.
מפריע לי שהתאריכים לא נכונים. בהתחלה חשבתי לשים בראש כל הודעה, טקסט בגופן קטן כדוגמת:
[פורסם במקור ב: ב' אוקטובר 08, 2012 11:07 pm , מזהה הודעה: 121197]
אבל בסופו של דבר החלטתי שזה פולשני מדי.
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

http://9gag.com/gag/5556221" target="_blank

ויש גם :
.Ogism - I can fix that shit
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא