קישור למשחק גלדיאטורים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
ארי
קישור למשחק גלדיאטורים
http://server10.old-games.org/g/display ... hp?pid=464" target="_blank אשמח מאד מאד אם מישהו יוכל לתת לי קישור להורדה של המשחק גלדיאטורים. התמונה בכתובת הזאת (לא הצלחתי לעשות קישור נורמלי) זה המשחק הראשון ששחקתי בו אי פעם 
Re: קישור למשחק גלדיאטורים
אני אשתדל לבדוק מחר.
גורדי: WTF? תרגמת את "ללא גבולות" ל "Without Borders" ?? לא נראה לך שיותר מתאים כאן "No Limit" (או וריאציה שלו)?
גורדי: WTF? תרגמת את "ללא גבולות" ל "Without Borders" ?? לא נראה לך שיותר מתאים כאן "No Limit" (או וריאציה שלו)?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
המשחק הראשון ששחקת בו אי פעם? מרגש. אני לא יודע מה המשחק הראשון שאני שחקתי בו אי פעם.
זה ברוח התרגומים של שמות המשחקים עצמם...
זה ברוח התרגומים של שמות המשחקים עצמם...
אני חושב שאני זוכר את המשחקים הראשונים אי פעם ששיחקתי בהם(הייתי בן 5 אולי בערך?). לא יודע מה ה-משחק הראשון.
אם מעניין מישהו אני יכול לפרט...
אם מעניין מישהו אני יכול לפרט...
פתח נושא, אני מבטיח להצטרף.עידן כתב: אם מעניין מישהו אני יכול לפרט...
כשאני חושב על זה, דווקא אני זוכר לא מעט יחסית(אני מפתיע את עצמי). אני הולך לישון עכשיו, מחר/מתישהו בעתיד הקרוב אפתח נושא מפורט, סבבה?Octarine כתב:פתח נושא, אני מבטיח להצטרף.עידן כתב: אם מעניין מישהו אני יכול לפרט...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ארי כתב:אף אחד לא מוצא?
אז לא "מחר". תן לו קצת זמן.Og כתב:אני אשתדל לבדוק מחר.
אגב, משחקים מבוקשים שלא יודעים את השם המלא שלהם - מקומם בפורום תיאורים.
-הועבר-
דווקא בדקתי "מחר" (אתמול), פשוט לא יצא לכתוב את ההודעה עד עכשיו.
מדובר (שוב) במשחק Cyber Gladiators (התמונה ממסך הפתיחה).
מדובר (שוב) במשחק Cyber Gladiators (התמונה ממסך הפתיחה).
נראה אותך מעביר ידנית 200 תמונות מאתר שיתוף אחד למשנהו ותוך כדי כך מצליח למצוא מספיק סבלנות בשביל לתרגם נכון את שמות התקליטורים :-POg כתב:גורדי: WTF? תרגמת את "ללא גבולות" ל "Without Borders" ?? לא נראה לך שיותר מתאים כאן "No Limit" (או וריאציה שלו)?