פרסום "מסע אל העבר" בפייסבוק

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

פרסום "מסע אל העבר" בפייסבוק

שליחה על ידי עידן »

אני לא יודע איך לא חשבתי על הרעיון הפשוט הזה עד עכשיו. ההצעה שלי היא לשווק את "מסע אל העבר" באמצעות עמוד בפייסבוק.

מה יהיה בעמוד הזה? בתור התחלה-חדשות על עדכונים של האתר הראשי. עדכונים שיתבצעו באתר הראשי, יפורסמו גם שם, וכך כל מי ש"חבר" בעמוד הזה יוכל לדעת על כך בלי לבדוק עצמאית. אני חושב שלהרבה אורחים, גם אלו שמבקרים באתר מידי פעם, אין בכלל את המודעות לכך שהוא מתעדכן.
בנוסף, אפשר לחשוב על שימושים נוספים לעמוד, למשל לרשום מידי פעם איזה טיפ/המלצה על משחק, אולי אפילו הפנייה לפורום חידות, אם יהיו מספיק "אוהדים" שיאפשרו את חזון אחרית הימים הזה?!

אני חושב שזה רק יכול לתרום לפרסום האתר ולהעלאת מודעות. במקרה הכי גרוע? הפרוייקט ייכשל ולא יקרה דבר. במקרה הטוב? מי יודע...גם אם נרוויח שני משתמשים חדשים קבועים בפורום זה כבר שווה את זה, לדעתי. בתור התחלה, כל מי מחברי מסע אל העבר(וגם אורחים כמובן) שיש לו פייסבוק, יפרסם את העמוד בפרופיל שלו, בתקווה שלאט לאט נצבור עוד חברים.

הקמה של עמוד בסיסי זה עניין של כמה דקות, וגם ניהול שלו על פי ההצעות הראשוניות שלי לא דורש יותר מכמה דקות, אחת לכמה ימים. אני בכיף מוכן לקחת את זה על עצמי(בכפוף לאישור גורדי, כמובן).

אשמח לשמוע את דעתכם, גם אם אתם חושבים שאני סתם מקשקש שטויות :)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: פרסום "מסע אל העבר" בפייסבוק

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

1. הקדימו אותך :P
2.
עידן כתב:בתור התחלה, כל מי מחברי מסע אל העבר(וגם אורחים כמובן) שיש לו פייסבוק, יפרסם את העמוד בפרופיל שלו, בתקווה שלאט לאט נצבור עוד חברים.
זה בדיוק הקאטצ' והסיבה שהרעיון הכל-כך מתבקש הזה לא עלה כאן קודם... מחשבה קצרצרה על כמה מהנפשות המרכזיות הפועלות כאן תדבר בעד עצמה.
זה יכול לעבוד אם אתה למשל לוקח ניהול של פרויקט כזה על עצמך, פשוט קשה להאמין שזה גם יהיה יעיל וגם יעמוד לאורך זמן אם ההנהלה הרשמית לא לוקחת בדבר כזה חלק פעיל.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

לא ממש הקדימו אותי, כי קישרת לקבוצה. הרעיון שלי הוא ליצור עמוד, שיהיה גם "רשמי" יותר(המנהל/ים, לא משנה מי, יגיב/ו בשם "מסע אל העבר" או משהו רשמי כזה או אחר, למשל :P ). הרעיון הבסיסי של הקבוצה המתה הזו שקישרת אליה דומה למה שאני חשבתי עליו, אלא שהדבר המרכזי שאני מציע ששם אין זה עדכוני חדשות. אולי אפשר לצרף גם את מי שהקים את הקבוצה הזו לפרוייקט :)

וכן, אין לי אשליות שנגיע למצב של אלפי חברים, אבל אני כן מאמין שאפשר לנסות. כמו שאמרתי-אני מוכן לקחת את זה על עצמי(להקים עמוד זה שטויות, עניין של 5 דקות), אבל כמובן שלא אעשה כלום בלי אישור מגורדי.

בנוסף, בהתחשב בכך שאני אישית לא מאלו שיש להם אלפי חברים בפייסבוק, צריך איזה בסיס של 2-3 אנשים כנראה, באמת(בתקווה שהם יפיצו לעוד כמה מאות בסה"כ).
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

לייק ממני.
אבל אל תעשו את העמוד בעברית, כל הערסים יבואו.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Octarine כתב:לייק ממני.
אבל אל תעשו את העמוד בעברית, כל הערסים יבואו.
בטח. אני חשבתי בכלל לעשות אותו בערבית, מה אתה אומר?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

נעשה אותו כבר במימית.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

אם זה בערבית, אני יכול לתרגם (אבל לא מתחייב על איכות מעבר ל"יותר טוב מגוגל טרנסלייט").
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Octarine כתב:אם זה בערבית, אני יכול לתרגם (אבל לא מתחייב על איכות מעבר ל"יותר טוב מגוגל טרנסלייט").
בטוח גם טוב ממני :)
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

זהו בהחלט רעיון עם פוטנציאל, אבל אני חושש שהוא לא יתפוס אם לא נדחוף אותו מאוד חזק באמצעות האתר.
עם זאת, אני עדיין מנסה להמנע מלהכניס יותר מדי "רעש" לאתר עצמו, ומשתדל לשמור נוכחות זרה על אש נמוכה (פחות או יותר).
בנוסף, כפי שעלה פה, יהיה קצת קשה לגרום למיזם הזה להמריא ללא נוכחות פייסבוקית, ובינתיים מבחינתי זה לא ממש בא בחשבון.
אולי בעתיד אגיע למסקנה ששווה לנסות, אבל בינתיים אני חושש שאצטרך לשים את ההצעה על Hold.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

כרצונך. אמרתי כמובן שאני לא אעשה שום דבר בלי אישור ממך.

קיבלתי בעבר את הרושם שכן יש רצון לפרסם את האתר(הרי גם הכנסת את המיזם של לעשות "לייק" למשחקים וכד' באתר).
אם לא כך הדבר, בוודאי שלא אוציא את זה לפועל.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אכן יש רצון לפרסם את האתר, אולם בינתיים יש מרחק גדול מדי בין כפתור ה-Like לבין עמוד פייסבוק רשמי.
מה שכן, ההצעה היתה במקומה, והיא אפילו מאוד הגיונית ומתבקשת אלמלא הנסיבות המיוחדות במקרה שלנו.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

זה בסדר גורדי, זה האתר שלך, וזכותך לעשות מה שאתה רוצה, ולמנוע מה שאתה לא רוצה לעשות :)

אתה ממש לא צריך להצטדק בפני. יכולת להגיד לי פשוט "לא" וזהו, וזו זכותך המלאה :)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא