הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
סליחה שאני סותר אותך ככה בפומבי, עידן, אבל אני מתעניין במשחק הזה מכיוון שאם הוא אי פעם ירד ממדפי החנויות בארץ, אני מתכנן להעלות אותו וקראתי שאנשים דיווחו שאף אחד מהNO-CDים שלו לא ממש עובד.
אז, פייר, יש לי כמה רעיונות לדברים שאתה יכול לנסות, אבל הכי טוב שאנסה בעצמי. זה קורה ברגע מסויים? כלומר, זה ניתן לשחזור? יש לך שמירה ממש לפני שזה קורה? ואם כן, אתה יכול לשלוח לי?
אתה לא סותר. אנחנו עדיין לא המקום, לדעתי, וזכותך לחשוב אחרת. אם היה מדובר במשחק אחר שלא נמצא באתר(וגם לא ממש ישן) שאין לך נגיעה אליו, כנראה לא היית מגיב ככה.
בכל מקרה, אין פה סתירה, כי אם מישהו מחברי הפורום מחליט לעזור,ואין התנגדות "מלמעלה"-אין עם כך בעיה.
Og כתב:אני מתעניין במשחק הזה מכיוון שאם הוא אי פעם ירד ממדפי החנויות בארץ, אני מתכנן להעלות אותו וקראתי שאנשים דיווחו שאף אחד מהNO-CDים שלו לא ממש עובד.
או, יופי, מעולה. I'll be waiting. כבר כמה פעמים שרציתי לשחק בזה שוב, ומשום מה הגרסה שהיתה לי לא מוכנה לעבוד יותר ולא עזרו כל מיני פאטצ'ים מזדמנים (אבל זה לא שבאמת נסיתי יותר מדי לפתור את זה).