"Beware of the Dog" - "היזהר מהכלב": איפה אפשר למצוא אותו?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
ד'ד'ד'
"Beware of the Dog" - "היזהר מהכלב": איפה אפשר למצוא אותו?
חיפשתי את המשחק הזה (בהתחלה גם לא ידעתי את השם אבל מצאתי אותו באתר הזה בדיסק אוסף 350 חלונות, http://www.old-games.org/350win.php בקטגוריה "חלונות 95")).
אני לא מוצא מידע עליו באינטרנט, לא הורדה ואפילו לא תמונות. אז אם מישהו יודע עליו משהו או יכול לעזור... תודה רבה!
המשחק הוא סוג של משחק קופסא: יש שני שחקנים: כלב ודוור. אם אתה הדוור אז אתה צריך להגיע לדלת כדי לשים את הדואר בלי שהכלב יתפוס אותך ואם אתה הכלב אז אתה צריך לתפוס את הדוור לפני שהוא מגיע לדלת. המשחק מתרחש במין מבוך של שבילים (בחצר של בית). לכל שחקן בתורו נזרקת קובייה והוא מחליט לאיפה הוא הולך.
תודה.
אני לא מוצא מידע עליו באינטרנט, לא הורדה ואפילו לא תמונות. אז אם מישהו יודע עליו משהו או יכול לעזור... תודה רבה!
המשחק הוא סוג של משחק קופסא: יש שני שחקנים: כלב ודוור. אם אתה הדוור אז אתה צריך להגיע לדלת כדי לשים את הדואר בלי שהכלב יתפוס אותך ואם אתה הכלב אז אתה צריך לתפוס את הדוור לפני שהוא מגיע לדלת. המשחק מתרחש במין מבוך של שבילים (בחצר של בית). לכל שחקן בתורו נזרקת קובייה והוא מחליט לאיפה הוא הולך.
תודה.
Re: "Beware of the Dog" - "היזהר מהכלב": איפה אפשר למצוא אות
גורדי העלה אותו בזמנו, אפילו פעמיים, אבל הקישורים שבורים על פי בדיקתי...מניח שתצטרך להמתין לו בינתיים שיעלה אותו מחדש(או שמישהו אחר יעשה זאת)
אאל"ט הוא העלה רק את הדמו.עידן כתב:גורדי העלה אותו בזמנו, אפילו פעמיים, אבל הקישורים שבורים על פי בדיקתי...מניח שתצטרך להמתין לו בינתיים שיעלה אותו מחדש(או שמישהו אחר יעשה זאת)
כן, לא טענתי אחרתIngsoc כתב:אאל"ט הוא העלה רק את הדמו.עידן כתב:גורדי העלה אותו בזמנו, אפילו פעמיים, אבל הקישורים שבורים על פי בדיקתי...מניח שתצטרך להמתין לו בינתיים שיעלה אותו מחדש(או שמישהו אחר יעשה זאת)
אני מניח שהוא פשוט העלה את הגרסה שהגיעה עם הדיסק
העלתי מחדש לקישור הבא:
http://www.mediafire.com/?muoch1h76h51uzb" target="_blank
ד'ד'ד', תרצה אולי לסקר את המשחק? ייתכן שארצה להעלות אותו לאתר לאור העובדה שמדי פעם מבקשים אותו בפורום ולמרות העובדה שכנראה מדובר בדמו.
http://www.mediafire.com/?muoch1h76h51uzb" target="_blank
ד'ד'ד', תרצה אולי לסקר את המשחק? ייתכן שארצה להעלות אותו לאתר לאור העובדה שמדי פעם מבקשים אותו בפורום ולמרות העובדה שכנראה מדובר בדמו.
-
ד'ד'ד'
אני בינתיים לא מצליח להפעיל את המשחק.
כשאני נכנס למשחק מופיעה לי הודעה שה-windows שלי לא מתאים למשחק (יש לי windows 7) ומשהו בקשר לסיביות (64 או 32).
ובקשר לסיקור, כן.
כשאני נכנס למשחק מופיעה לי הודעה שה-windows שלי לא מתאים למשחק (יש לי windows 7) ומשהו בקשר לסיביות (64 או 32).
ובקשר לסיקור, כן.
נסה להעזר, אם כך במדריכים המתייחסים למשחקי חלונות במדור העזרה.
לגבי הסיקור - ניתן למצוא הנחיות כלליות בהודעת הבקשה לסיקורים. כמו כן אתה מוזמן להתרשם מהסיקורים של המשחקים שנוספו לאחרונה לאתר.
אם יש שאלות - אתה מוזמן לשאול
לגבי הסיקור - ניתן למצוא הנחיות כלליות בהודעת הבקשה לסיקורים. כמו כן אתה מוזמן להתרשם מהסיקורים של המשחקים שנוספו לאחרונה לאתר.
אם יש שאלות - אתה מוזמן לשאול