פרידה מאדם אהוב
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: פרידה מאדם אהוב
באמת שאני לא מצליח להבין אם אתה רובוט או בן-אדם... אז... השמע קול?
-
פיצוץ כואב
זה באמת היה נושא רציני...
לא היתה פה שום מטרה להגיע לספאם. זה חלק מהחיים אני מניח? בסה"כ רציתי עצות.
הצצה בחוקי הפורום של "דיבור חופשי" לא הראתה לי שהדבר אסור. גם לא היה פה שום אזכור לתוכן גס או משהו בסגנון.
מדוע לצנזר?
לא היתה פה שום מטרה להגיע לספאם. זה חלק מהחיים אני מניח? בסה"כ רציתי עצות.
הצצה בחוקי הפורום של "דיבור חופשי" לא הראתה לי שהדבר אסור. גם לא היה פה שום אזכור לתוכן גס או משהו בסגנון.
מדוע לצנזר?
ובכן, הצנזור היה רק למקרה שאתה בוט. הם הופכים חכמים יותר ויותר מיום ליום. אני אסביר לך מדוע אני כה משתומם לנוכח העובדה שההודעה שלך לגיטימית:
הרי יש כ"כ הרבה פורומים שהודעה שופכת לב על הפרידה מחברתך תתאים להם כמו כפפה ליד, בעיקר פורומים שמקורם באתר פורומים כמו תפוז או הייד פארק, אבל בטח ובטח שלא אתר קטן למשחקים ישנים שמספר החברים הפעילים בפורום שלו יכול להיספר על אצבעות הידיים.
אלא אם כן אתה בעצמך חבר או אורח קבוע כאן, אבל במקרה הזה בחרת לפרסם את ההודעה באנונימיות ולכן בכל מקרה אנשים יהיו פחות נאותים להגיב כי הם לא יודעים עם מי הם מדברים.
לסיכום, אין לי כל כוונה להעליב, אבל אני רוצה להמליץ לך בחום לפרסם את הודעתך במקום שבו היא תזכה ליחס המגיע לה.
הרי יש כ"כ הרבה פורומים שהודעה שופכת לב על הפרידה מחברתך תתאים להם כמו כפפה ליד, בעיקר פורומים שמקורם באתר פורומים כמו תפוז או הייד פארק, אבל בטח ובטח שלא אתר קטן למשחקים ישנים שמספר החברים הפעילים בפורום שלו יכול להיספר על אצבעות הידיים.
אלא אם כן אתה בעצמך חבר או אורח קבוע כאן, אבל במקרה הזה בחרת לפרסם את ההודעה באנונימיות ולכן בכל מקרה אנשים יהיו פחות נאותים להגיב כי הם לא יודעים עם מי הם מדברים.
לסיכום, אין לי כל כוונה להעליב, אבל אני רוצה להמליץ לך בחום לפרסם את הודעתך במקום שבו היא תזכה ליחס המגיע לה.
אוקיי, עכשיו אני יודע מי אתה.
אם תתעקש אני אחזיר את ההודעה המצונזרת אבל אני (שוב) ממליץ לך בחום לקחת את ההודעה לפורום אחר. אם תרצה, אני אתן לך קישורים לכאלה.
אם תתעקש אני אחזיר את ההודעה המצונזרת אבל אני (שוב) ממליץ לך בחום לקחת את ההודעה לפורום אחר. אם תרצה, אני אתן לך קישורים לכאלה.
טוב, למען האמת זו לא היתה הודעת ספאם.Og כתב:ובכן, הצנזור היה רק למקרה שאתה בוט. הם הופכים חכמים יותר ויותר מיום ליום. אני אסביר לך מדוע אני כה משתומם לנוכח העובדה שההודעה שלך לגיטימית:
בתור קורא ותיק באתר, עניין אותי לדעת אילו עצות אוכל לקבל מחברי הפורום השונים (שהרי מקריאת הודעותיהם במהלך השנים, למדתי כבר "להכירם") ועניין אותי לדעת מה יש להם לתרום לנושא (בתור אחד שלא גולש בקהילות נוספות, העדפתי לקבל עצות\לשמוע דעות מאנשים שפחות או יותר אני כן "מכיר").
בכל מקרה לא התכוונתי להספים באיזו שהיא צורה. (למי שלא יודע מה היה רשום, רשמתי שחברה שלי עזבה אותי אחרי ריב ארוך ושאלתי האם זה קרה למישהו בעבר ואיך התמודדתם עם הדבר וכ'ו. אין עצה טובה מבעל ניסיון). בכל מקרה, למרות שחוקי הפורום לא נוגדים את הדבר באופן ישיר, אני מבין את חששותיך מפתיחת נושא שכזה בפורום ולכן לעת עתה נשאיר את הנושא הזה סגור. בפעם הבאה כשארצה לפתוח נושא ב"דיבור חופשי", אנסה כמה שיותר למקד אותו לתחום המשחקים.
תודה.
ועריכה : לכל התוהים והמתעניינים למינם, לבסוף בחרתי להתייעץ עם חבר טוב שלי שבאמת עוזר מכל הלב. כנראה שלא נחזור להיות חברים ואף לא ידידים (הריב די יצא מפרופורציות). לומדים לקחים מהחיים. תודה לכולם בכל מקרה.
אם על כך הייתה ההודעה(לא יודע, לא הספקתי לראות), אין בה שום דבר פסול. אני מניח ש-Og צינזר אותה רק בגלל שהיא נרשמה כהודעה מאורח אלמוני, והוא חשד שמדובר בבוט. אבל כנראה באמת יש פורומים יותר מתאימים לכך, למרות ששוב-אין שום בעיה לדעתי לפרסם הודעה כזו בפורום דיבור חופשי.
- Azurerider
- משתמש רשום

אני עם עידן. ואני גם חושב שהחיים יכולים להיות ארוכים מאוד.
ברגעים כאלה אני חושב שאפשר לצטט את דידקטילוס, הפילוסוף הדיסקוורלדי הנודע. כשנדרש למשמעות החיים השיב בפשטות:idos055 כתב: ועריכה : לכל התוהים והמתעניינים למינם, לבסוף בחרתי להתייעץ עם חבר טוב שלי שבאמת עוזר מכל הלב. כנראה שלא נחזור להיות חברים ואף לא ידידים (הריב די יצא מפרופורציות). לומדים לקחים מהחיים. תודה לכולם בכל מקרה.
Things just happen, what the hell