אני יודע שהשאלה הזאת מוזרה אבל...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אני יודע שהשאלה הזאת מוזרה אבל...
מישהו יודע איפה צולמו תמונות הרקע של"כח צבר"?
Re: אני יודע שהשאלה הזאת מוזרה אבל...
אתה מתכוון לקערת החומוס
?
וברצינות, אני לא בטוח שנדע אבל זה בטח יעזור אם תעלה כמה תמונות, התמונות שיש באתר כנראה לא מייצגות את מה שאתה מחפש.
וברצינות, אני לא בטוח שנדע אבל זה בטח יעזור אם תעלה כמה תמונות, התמונות שיש באתר כנראה לא מייצגות את מה שאתה מחפש.
התכוונתי לתמונות נוף.אלו שיש לפני שסוגרים את השטח.
כן, כן, ואף על פי כן,
Gordi כתב:זה בטח יעזור אם תעלה כמה תמונות, התמונות שיש באתר כנראה לא מייצגות את מה שאתה מחפש.
יש לי בעיה עם העלאת התמונות,והתמונה השנייה שיש באתר היא אחלה דוגמא,וחוץ מזה.אף אחד לא שיחק במשחק הזה?אני לא בטוח שנדע אבל זה בטח יעזור אם תעלה כמה תמונות, התמונות שיש באתר כנראה לא מייצגות את מה שאתה מחפש.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
הייתי בטוח שזה חסר סיכוי, אבל כשבדקתי שוב, החל מהשלב השלישי השאלה דווקא מעניינת ולא רעה בכלל...
אז הנה תמונות השלבים לראוות כולם, אולי מישהו יזהה (כמובן, לא כולן רלוונטיות, אבל יש שם אזורים שנראים ברי-זיהוי):

אז הנה תמונות השלבים לראוות כולם, אולי מישהו יזהה (כמובן, לא כולן רלוונטיות, אבל יש שם אזורים שנראים ברי-זיהוי):

בערך מחציתן אם לא יותר הן תמונות סטנדרטיות מאוד...בכלל לגבי רובן אני חושב שזה יהיה קשה מאוד לאפיין.
אני גם קצת מתקשה להבין את הנחיצות בכך...
+1עידן כתב:בערך מחציתן אם לא יותר הן תמונות סטנדרטיות מאוד...בכלל לגבי רובן אני חושב שזה יהיה קשה מאוד לאפיין.
הנחיצות?שמע זה בשביל להיות בטוחים,למשל אחד הכבישים שם נראה כמו הכביש שבכניסה לזכרון,אבל אני מעדיף להיות בטוח.
אני משער שכל התמונות לא צולמו בכלל בארץ.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
עידן כתב:אני גם קצת מתקשה להבין את הנחיצות בכך...
אני מתקשה להבין איזה סוג של נחיצות נחוץ לשאלות כאלו, ובכלל...Og כתב:+1
ומה חשוב יותר מחקירת פרט טריוויה זעום ואזוטרי שעשוי לעניין לכל היותר שמונה אנשים בכל העולם - ברמה שבה כשתהיה להם התשובה הם יגידו "ואללה". בשביל מה אנחנו מחזיקים פה אתר נוסטלגיה בעברית? לא מבין אתכם אנשים.
תמונות רלוונטיות הן מן הסתם 4,5,6 ו-8. אולי גם 3. (6 ו-8 אולי לא. אני חושד שהן מעובדות חזק.)
למה, בגלל 8?אופיר כתב:אני משער שכל התמונות לא צולמו בכלל בארץ.
אמנם גם חברת תיירות.., אבל השאר נראה ארצישראלי למדי (אף פעם לא היית בצפון הארץ?).
ואם לא, אולי אפשר להיעזר בזה.