אני מדבר על Electro man ולא על Electro body (שלא תתבלבלו)
תמונות:

שמתי לב שלא פירסמו פה את הקודים למשחק, האמת היא שכמעט בלתי אפשרי למצוא את הקודים של המשחק הזה באינטרנט
(אם תחפשו electro man cheats או electroman cheats לא תמצאו שום דבר שיעזור לכם)
אני שיחקתי במשחק הזה ללא קודים כי לא מצאתי בשום מקום קודים למשחק הזה, סיימתי את כל השלבים לאחר כמה ימים ועם אינסוף פסילות ושמירות, אבל ללא קודים..
בכל מקרה בסוף גיליתי שיש למשחק הזה קודים לאחר שסיימתי שת כל שמונת השלבים, מה שהפתיע אותי מאוד בהתחלה שיצרו משחק כזה קשה ללא קודים. אכן משחק קשה מאוד, אבל האמת נהנתי לסיים את המשחק בלי קודים כי אז זה הרבה יותר מאתגר, ועם קודים זה לא ממש כיף.
אבל בכל מקרה הנה הקודים למשחק, אתם יכולים לבדוק את הקודים ולראות שהם אכן פועלים..
קודם כל בלי קשר לקודים אפשר לשמור את המשחק עם F2 בכל עת (המשחק ישמר מהטלפורט האחרון שהגעתם אליו, וזה ישמור כמובן את השבבים שאספתם)
ועם F3 אתם טוענים את המשחק השמור במסך הראשי הזה:

אפשר לרשום את הקודים מתי שרוצים בעת המשחק (כשהקוד פועל תשמעו צליל כזה, בשביל להפעיל את שאר הקודים צריך קודם להפעיל את הקוד CHAOS (שזה מפעיל את מצב הצ'יטים)
CHAOS - הפעלת מצב הצ'יטים (חובה למי שרוצה להשתמש בשאר הקודים)
SUPER - בלתי פגיע ומשמיד כל אויב שאתה נוגע בו (god mode)
SKIP - דילוג לשלב הבא
KILL - הורג את עצמך ומחזיר אותך לטלפורט האחרון ששמר את המשחק (שמיש במצב god mode ובכל מצב שאתה רוצה לחזור לטלפורט האחרון ששמר את המשחק)
w0 - בלי נשק
w1 - נשק רמה 1
w2 - נשק רמה 2
w3 - נשק רמה 3
w4 - נשק רמה 4
w5 - נשק רמה 5 (נשק המקסימום)
תהנו
נ.ב למיטב ידיעתי אלו כל הקודים למשחק, אם אתם מכירים עוד קוד שפועל למרות שאני בטוח ב100% שאין עוד, אשמח אם תפרסמו אותו פה.
ולא להתבלבל זה ל-Electro Man ולא ל-Electro body.