נוסטלגיה אמיתית

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
idoS
משתמש רשום
משתמש רשום

נוסטלגיה אמיתית

שליחה על ידי idoS »

ברכת לילה טוב לכל חברי הפורום היקרים,
אני חייב לשתף אתכם במשהו, מעבר לזה שהאתר עצמו נועד להחזיר את נוסטלגיית המשחקים הישנים, הוא החזיר לי היום נוסטלגיה מסוג אחר.
דפדפתי בהודעות השונות שלי מתחילת הפורום ועד היום. אני מוכרח להודות, תמיד שאלתי את עצמי איך ילדים קטנים מנסחים את הודעותיהם עם שגיאות כתיב כל כך קיצוניות? תמיד חייתי בהרגשה שבמהלך כל שנותיי ברשת, הודעותיי היו מנוסחות היטב. היום גיליתי שהייתי אחד מהמשתמשים שיותר צחקו עליהם בפורום.
אני לוקח את הכל כחוויה. אחרי הכל, הייתי ילד קטן. הייתי רוצה לשתף אתכם בקצת נוסטלגיה אודות המשתמש שלי בפורום, שתראו כמה מטופש הייתי.

פרסום אתר טיפו מטופש

תמיד שאלתי את עצמי, למה ילדים עסוקים בהפצת אתר הטיפו שלהם בכל הרשת? מה זה נותן להם? בסה"כ את פשוט שכ99% מהחומר שבו מועתק. מסתבר שגם אני הייתי אחד מהטרולים שמנסים לדחוף את האתר שלו בכל פינה :?
(שימו לב לכותרת האשכול המדהימה להפליא)

viewtopic.php?f=2&t=11599&p=61374#p61374" target="_blank
היי יש לי שאלה אני מחפש את המשחק Beavis and Butthead אבל לא המלא מה זאת אומרת לא רק את המשחק של היריקות אלה יש כזה דמו עד שאתה בורח מבית ספר אתה יורק על המנהל הוא חושב שזה גשם אתה יוצא מבית הספר והדמו נגמר זה ממש 5 דקות לסיים את זה מישהו יכול להביא לי קישור לדמו פליז?

נ.ב:העלתי משחק ישן לאתר שלי בבקשה תגיבו בפורום פליז אני מת על המשחק הזה קוראים לו:"הבלגן של קרלו"כנסו לאתר ולפינת קרלו ותהנו מתמונות הוראות הפעלה הורדה ועוד...

http://www.MAGNOW.CJB.co.il/" target="_blank
תודה על תשומת הלב ועל תשובה עם תהיה. :)
אחד הסיקורים היותר מטופשים שסיקרתי בחיים

העברתי שעות רבות של צחוק מקריאת הסיקור הנ"ל (החלק העצוב בסיפור הוא שאני זה שסיקרתי אותו :scratch: )

viewtopic.php?f=2&t=14668" target="_blank
טמהוגו הינו משחק ילדים שבו אתה כן אתה צריך לגדל את הוגו ולדאוג לצרכיו.
לפניך מגוון כלים אשר יעזרו לך במשימה בניהם:מזון הכולל פלאפאל המבורגר ושוקולית,מנורה שאפשר לכבות לשינה,אוסף של משחקים שישמחו את הוגו,לימוד והשכלה הוגו יוכל לשחק במחשב או לקרוא ספר בעודו אוכל אחד משלושת החטיפים האהובים והמוכרים של עלית :שוש,מקופלת ושובי דובי,אמבולנס עזרה ראשונה למקרה שהוגו חולה,שואב אבק לנקות להוגו ת'חרה שלו, כדורסל כדיי לאמן את הוגו לחזק את בריאותו ולהוריד במשקלו כמובן שהוגו אוכל פסק זמן ולובש מדים של מכבי תל אביב,כל עזרה של הוגו בהם תוכלו לראות בן כמה הוגו את משקלו ומה הוגו זקוק כעת,וגם שעון כדי שתמיד תהיו מעודכנים מה השעה.
הוגו יושן בשעה שאתם תקבעו בתחילת המשחק ומתעורר אחרי 14 שעות שינה רצופות.
ניסיון 2
מטאטא:כאשר להוגו יצא מקופלת מהתחת הוגו יעשה את צרכיו תוכלו לטאטות את הקקי עי"י לחיצה על כפתור זה.
OG מקניט את הסיקורים שלי
(אחד האשכולות היותר מצחיקים שנראו בפורום. אני מוכרח להודות שבאותה תקופה, עד כמה שזכור לי, נפגעתי מאוד).

היום הראשון בכיתה י'
viewtopic.php?f=2&t=17411" target="_blank
אתם יודעים יום א\ב הוא היום ה-1 של הלימודים
אני מאחל בהצלחה לכל חברי האתר וכמובן לכל מנהלי האתר!
אני עצמי עולה לכיתה י' אני לא יודע אם זה קשה או לא אבל במגמה שאני נמצא בה..

בהצלחה לכולם!
ממני
עידו

יואו אני מסיים ב5 :Sad:
זאת הישרדות
זה לא שהיום אחרי תקופה כל כך ארוכה השתנתי לחלוטין, זה גם לא שהיום אין לי טעויות כתיב וטעויות בפיסוק.
מה שכן אני מוכרח להודות, אני כעת בכיתה י"ב, אני היחיד מכל הכיתה שקיבל ציון 100 בחיבור שלו (המאמר היה על השפה העברית, כמה מפתיע :P http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.a ... Id=1902902" target="_blank)

זהו, הייתי חייב לשתף אתכם ברגעי הצחוק שעברו עלי במשך כל השנים הללו.
אתם מוזמנים להכנס לפרופיל שלי ולקרוא עוד הודעות טיפשיות ומצחיקות (קרדיט לאתר הטיפו שלי מגנוב, כן?), אתם מוזמנים גם לצחוק עלי עכשיו :O אבל הייתי חייב את האשכול הזה לעצמי. מרוב הוותק של האתר הזה, הוא מתפקד כמו מכונת זמן.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: נוסטלגיה אמיתית

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אם כבר אנחנו בשלב שבו אפשר לצחוק על זה (קצת קשה לתפוש כמה אפשר לגדול בכמה שנים בודדות בשלב הזה בחיים שלך), אז דווקא לא רק שזה לא הצחיק אותי אז,
idos055 כתב: OG מקניט את הסיקורים שלי
viewtopic.php?f=2&t=16209" target="_blank

(אחד האשכולות היותר מצחיקים שנראו בפורום. אני מוכרח להודות שבאותה תקופה, עד כמה שזכור לי, נפגעתי מאוד).
גם כשאני קורא את זה היום אני מרגיש את הצריבה (ומתרשם עמוקות מהצורה המאופקת שבה הגבת לעלבון בגילך).
אני עצמי הייתי בדילמה ממש כבדת משקל... מצד אחד לעשות מה שאפשר כדי למנוע את הפגיעה מהילד ושלא ישא זאת על נפשו וכן יקח את זה באופן חיובי ובונה, ומצד שני לא לעודד עד כדי נקודה כזו שיחשוב שראוי שינסה שנית, כי ההשקפה שלי לגבי רמת הסיקורים שצריכים להיכנס לאתר מאד קפדנית, ולא היה סיכוי, עם כל ההשקעה האפשרית, שהיה נכתב סיקור עתידי כלשהו שהיה יוצא ראוי בעיני...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

גם אני עברתי את השלב הזה פה.. P:
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

C-man כתב:גם אני עברתי את השלב הזה פה.. P:
באמת?! תביא דוגמיות!

אבל אני מניח שכולנו היינו פעם צעירים וטיפשים, לא? :P
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

לא אני. אני הייתי רק טיפש.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Octarine כתב:לא אני. אני הייתי רק טיפש.
מעניין! פרט לנו קצת במה הדברים מתבטאים.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

נולדתי בן 90 ואני מצעיר עם השנים.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Octarine כתב:נולדתי בן 90 ואני מצעיר עם השנים.
בראד פיט?! זה אתה?! לא ידעתי שאתה מתעניין במשחקים ישנים...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

עידן כתב:
C-man כתב:גם אני עברתי את השלב הזה פה.. P:
באמת?! תביא דוגמיות!

אבל אני מניח שכולנו היינו פעם צעירים וטיפשים, לא? :P

לצערי ההודעות בשנתיים הראשונות שלי פה בפורום נמחקו מהמערכת.
אולי לגורדי יש ארכיון מלא?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

C-man כתב:לצערי ההודעות בשנתיים הראשונות שלי פה בפורום נמחקו מהמערכת.
אולי לגורדי יש ארכיון מלא?
עבר כמעט עשור מאז, ואני מאוד מקווה שהייתי מספיק מסודר בשביל לגבות את הפורום בימיו הראשונים, אבל גם אם כן - זה כנראה מסתתר אי שם בתקליטור גיבוי צרוב ומאובק או עמוק בתוך תיקייה צדדית על המחשב שלי, אז לא הייתי יותר מדי אופטימי שתזכה לראות את ההודעות האלה בקרוב :Sad: ...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

קח בחשבון שאם התקליטור לא ממש איכותי (איכותי = ורבתים, קודאק וכו') יש סיכוי טוב מאד שפג תוקפו. אורך החיים הממוצע של תקליטורים של TDK, למשל, הוא בערך 5 שנים.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא