שלום.
אני מחפש משחק דומה מאוד ל final fantasy אני רק זוכר שצבע הדיסק הוא עיגולים כחולים וסגולים, המשחק בסינית והדמויות הם רובוטים גדולים אבל אני לא זוכר את שם המשחק
אם למישהו יש שיאור כלשהוא של המשחק אני אשמח לשמוע.
המשחק עצמו דומה מאוד ל final fantasy (משחק אסטרטגיה/תפקידים) ול super robot wars(אסטרטגיה /תפקידים), המשחק עצמו מתנהל בדו מימד ויש קטעים שאת נלחם אם רובוטים ראש בראש (יש קטע מיוחד לזה בדו מימד)
בכל פרק מתבספים לך חברים שאת יכול לשלוט גם עליהם כגון : התקפה הגנה ללכת לאזור אחר וכ'..
את מקבל גם אבנים מיוחדות שעוזרים לך לשפר את הרובוט שלך המשחק עצמו בסינית או יפנית ישן ומשחק הוא למחשב זה מה שידוע לי.
תודה לעוזרים ולמגיבים.
פינוקיו כתב:המשחק עצמו דומה מאוד ל final fantasy (משחק אסטרטגיה/תפקידים) ול super robot wars(אסטרטגיה /תפקידים), המשחק עצמו מתנהל בדו מימד ויש קטעים שאת נלחם אם רובוטים ראש בראש (יש קטע מיוחד לזה בדו מימד)
בכל פרק מתבספים לך חברים שאת יכול לשלוט גם עליהם כגון : התקפה הגנה ללכת לאזור אחר וכ'..
את מקבל גם אבנים מיוחדות שעוזרים לך לשפר את הרובוט שלך המשחק עצמו בסינית או יפנית ישן ומשחק הוא למחשב זה מה שידוע לי.
תודה לעוזרים ולמגיבים.
שנה נראה לי 1985-1995 הערכה גסה אני יודע (סליחה) אבל נראה לי יותר לכיוון ה 1985-1990
אורח כתב:Final Fantasy הוא לא משחק אסטרטגיה/תפקידים?
אתה מתכוון ל-Final Fantasy Tactics?
ולא נמכרו משחקים בדיסקים בין 1985 ל-1990.
בכל אופן, יכול להיות שמדובר במשחק מסדרת Front Mission?
Front Mission לא מסתדר לי עם האבנים שהוא מתאר...ועצם העובדה שהוא ציין שמדובר במשחק מחשב גם מקשה על העניינים.
וכנראה באמת האורח מתכוון ל-FFT, קשה לומר שיש קשר בין התיאור הזה לסדרה הראשית של FF. השנה גם לי נשמעת מוקדמת מאוד...אבל השורה התחתונה היא שעפ"י המידע שסיפקת כרגע אני פשוט לא יודע.
עריכה: אתה יכול אולי לתת הערכה לסגנון הגרפי? איך הסגנון בהקשר למשחק הזה, למשל?
מבחינת הגרפיקה הוא מאוד דומה ל final fantasy 1 רק שהמשחקבדו מימד(או אפילו חד מימד) יש שתי מצבים יש מצבאסטרטגיה שאת רואה את כל הרובוטים כולל חברים ואויבים בדו מימד(או אפילו חד מימד) והמצב ראייה הוא מלמעלה והמצב השני הוא בדו מימד שיש לחימה ראש בראש כאשר את תוקף מישהו מהחברה הרעים מצב ראייה את רואה מהצד רק אותך והאויב ואת מתקרבים במהירות אחד אל השני וצריך ללחוץ על העכבר ברגע שאת יוצר מגע אם הרובוט האויב.
תודה רבה על תשומת הלב בשום פרום לא קיבלתי כזאת
הרגע בתיאור שלך סתרת את הדבר המרכזי אליו כיוונת אותנו עד עכשיו, כי אם צריך ללחוץ עם העכבר תוך כדי הקרב, אז אין שום דמיון לפיינל פנטסי או בכלל למשחקי אסטרטגיה סטנדרטיים בתורות(וזו שאלה שכבר שאלתי אותך ולא ענית עליה).