משחק רובוטים

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

meiror6
משתמש רשום
משתמש רשום

משחק רובוטים

שליחה על ידי meiror6 »

שמי מאיר אור
אני מחפש משחק ישן אבל לא משש ישן בערך שנת 1995+

אני זוכר שיש רובוט שיכול להפוך למכונית או אופנוע כזה ושאתה הורג חיילים קטנים כאלה ושיש אפשרות במשחק לשחק אחד נגד השני ואתה יכול ליצור כמו טנקים וחלליות מעופפות כאלה שמסתובים במפה ללא שליטה והורגים את האויב ואני זוכר שהיה איזה שלב שהיה באמצע מעלית ושאתה עולה עליה זה מגיע למשטח שיש עליו כל מיני סוגי נשקים שהרובוט-מכונית יכול לקחת אני חייב למצוא את המשחק תודה רבה לעוזרים
נערך לאחרונה על ידי meiror6 ב א' אוקטובר 24, 2010 8:57 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: משחק רובוטים

שליחה על ידי Octarine »

למחשב או לקונסולה?
סמל אישי של משתמש
Bobbin
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Bobbin »

אורח

שליחה על ידי אורח »

ואייי אחי תודה תודה תודה רבה ואיי אין עליך כן זה Future Cop שיהיה לך אחלה של יום
אורח

שליחה על ידי אורח »

יש לי עוד שאלה אני לא יודע אבל אם היא קשורה לפה הורדתי את המשחק "IGNITION" עכשיו יש לי וינדוז 7 והמשחק לא פועל לי עשיתי תאימות למשחק שיעבוד כמו 95 או xp וכדומה וזה לא עשה כלום התאימות בכללי גם לא עזרה לי אף פעם והמשחק לא עולה בדוסבוקס איזה אפשרויות עוד יש לי כדי להפעיל את המשחק תודה רבה רבה לכולם
הצג/הסתר תוכן
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אורח כתב:יש לי עוד שאלה אני לא יודע אבל אם היא קשורה לפה הורדתי את המשחק "IGNITION" עכשיו יש לי וינדוז 7 והמשחק לא פועל לי עשיתי תאימות למשחק שיעבוד כמו 95 או xp וכדומה וזה לא עשה כלום התאימות בכללי גם לא עזרה לי אף פעם והמשחק לא עולה בדוסבוקס איזה אפשרויות עוד יש לי כדי להפעיל את המשחק תודה רבה רבה לכולם
הצג/הסתר תוכן
לנושא הזה היא בטוח לא קשורה. הורדת את המשחק מכאן?בכל מקרה זה יהיה הנושא המתאים יותר:

viewtopic.php?f=2&t=17447&hilit=ignition" target="_blank

לדעתי למשחק יש גם גרסה לחלונות וגם לדוס? אני לא זוכר בדיוק(צריך להיות לי אותו מקורי שוכב איפשהו...)-תצטרך להיות ספציפי יותר.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא