משחקים שחולקו בפריק
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
משחקים שחולקו בפריק
קראתי כאן
http://oldies.org.il/game1.asp?code=573" target="_blank
שהמשחק IN SEARCH OF DR.RIPTIDE חולק בזמנו עם הגיליון פריק,מה שאוטומטית גרם לי לבדוק ולשחק שוב במשחק הזה. האם יש עוד משחקים שחולקו עם הגיליון?
http://oldies.org.il/game1.asp?code=573" target="_blank
שהמשחק IN SEARCH OF DR.RIPTIDE חולק בזמנו עם הגיליון פריק,מה שאוטומטית גרם לי לבדוק ולשחק שוב במשחק הזה. האם יש עוד משחקים שחולקו עם הגיליון?
Re: משחקים שחולקו בפריק
אני מאמין שבפורום של VGFreak, שראיתי שרשמת שם את אותה הודעה, יענו לך תשובה יותר מלאה מאשר אם נענה לך כאן.
לא הבנתי, אגב, מה זה כזה משנה לך?
לא הבנתי, אגב, מה זה כזה משנה לך?
ואת שאר הדברים שהוא מבקש, כן הבנת?עידן כתב:לא הבנתי, אגב, מה זה כזה משנה לך?
אני מאוד אוהב את התקופה ההיא של גליונות WIZ ופריק, אני תמיד זוכר איך היו מגיעים כל הסוכני מכירות של פריק לביצפר ומראים לילדים את הגיליונות של העיתון, את הפוסטרים של סטריט פייטר 2, ואני הייתי ירוק מקנאה בבחור הזה שיש לו את כל הגליונות האלה. בהמשך קניתי גליונות WIZ כשהייתי כבר בחטיבה.
בקיצור אני מאוד אוהב ומתגעגע לתקופה הזאת, אני זוכר שמשחקי מחשב העסיקו אותי ואת חברים שלי דיי הרבה, מה שלדעתי לא קורה כל כך היום בגלל שהדור היום מעפאן כל היום בפייסבוק ובשטויות.
מה שכן מעניין לראות, שלדעתי המון ילדים משחקים במשחקי FLASH, שרובם הגדולהם חיקויים של משחקים ישנים, מה שמוכיח שהמשחקים האלה באמת כיפיים, ואנחנו לא משחקים רק למען הנוסטלגיה.
בכל מקרה זה סוג של להחיות מחדש את הקסם של הימים ההם, למשל ד"ר ריפטייד מעולם לא שיחקתי מעבר ל5 דקות, והפעם אני כן אשחק, בשביל הימים ההם ובשביל פריק, קשה לי להסביר, מי שהבין הבין מי שלא לא
נ.ב.
OG קפוץ לי

בקיצור אני מאוד אוהב ומתגעגע לתקופה הזאת, אני זוכר שמשחקי מחשב העסיקו אותי ואת חברים שלי דיי הרבה, מה שלדעתי לא קורה כל כך היום בגלל שהדור היום מעפאן כל היום בפייסבוק ובשטויות.
מה שכן מעניין לראות, שלדעתי המון ילדים משחקים במשחקי FLASH, שרובם הגדולהם חיקויים של משחקים ישנים, מה שמוכיח שהמשחקים האלה באמת כיפיים, ואנחנו לא משחקים רק למען הנוסטלגיה.
בכל מקרה זה סוג של להחיות מחדש את הקסם של הימים ההם, למשל ד"ר ריפטייד מעולם לא שיחקתי מעבר ל5 דקות, והפעם אני כן אשחק, בשביל הימים ההם ובשביל פריק, קשה לי להסביר, מי שהבין הבין מי שלא לא
נ.ב.
OG קפוץ לי
נערך לאחרונה על ידי dj_anubis ב ב' אוגוסט 30, 2010 5:48 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה שהתכוונתי לעשות כשכתבי נ.ב. זה את האייקון הזה פשוט לא מצאתי אותו קודם

נו...dj_anubis כתב:הדור היום מעפאן כל היום בפייסבוק ובשטויות.
שלמה המלך כתב:אל תאמר מה היה שהימים הראשנים היו טובים מאלה כי לא מחכמה שאלת על זה
מה שנראה לי הוא שמשחקי ה"נוסטלגיה" ומה שנקרא היום משחקי קז'ואל הם בבסיסם אותו דבר, כלומר משחקים שקל ללמוד, מושכים אותך לשחק עוד וניתן לסיים אותם מהר / ללא סיום. הם תוכננו ככה מסיבות שונות (פעם רצו שתכניס כמה שיותר כסף למכונות, היום אנשים מעדיפים משחקים קצרים בגלל תחושת קוצר רוח) אבל אין סיבה שמה שהיה מעניין בשנות ה-80 לא יהיה מעניין גם היום. אני מאמין שבשלב מסוים התעשיה תגיע לאיזון בין משחקי הקז'ואל למשחקים רציניים יותר.dj_anubis כתב:מה שכן מעניין לראות, שלדעתי המון ילדים משחקים במשחקי FLASH, שרובם הגדול הם חיקויים של משחקים ישנים, מה שמוכיח שהמשחקים האלה באמת כיפיים, ואנחנו לא משחקים רק למען הנוסטלגיה.
מה התכוונתי להגיד בזה שזה דור מעפאן, שלדעתי הוא לא מעריך משחקים ומתעסק איתם כמו התקופה שאני זוכר מהבצפר, כנראה שזה נובע מהגירויים היותר רבים שיש לנוער היום, כמו שמרתי פייסבוק וכו...
דרך אגב מעניין איזה משחקים שלמה המלך היה אוהב לשחק...
אולי KING QUEST
דרך אגב מעניין איזה משחקים שלמה המלך היה אוהב לשחק...
אולי KING QUEST