הפכתי עולמות, לא מצאתי שום הוכחה לקיומו של האוסף הזה שנעלם לו אי שם לפני יותר מעשר שנים. אז ככה, זה היה אוסף של משחקי ארקייד (לא סגור לאיזו קונסוליה בדיוק) שכלל די הרבה משחקים (לא זוכר מספר, אבל בדוק לא משהו מפוצץ כמו 200, מדובר בפחות). לדיסק עצמו קראו ג'נסיס, אני בטוח ב99 אחוז... היו בו מלא משחקים משעשעים ומצחיקים, ופחות משחקי אלימות, לחימה וכד'. בין היתר היה בו משחק כדורגל עם נבחרות מכל העולם שאני כבר שנים רבות מנסה למצוא ולא מוצא... אחד הסימנים המובהקים למשחק הזה הוא שזוית הצפיה היא מאחורי השער (לא מהצד כמו רוב המשחקים), יש לך אפשרות לשלוט באופן ידני בשוער. עוד מאפיין הוא שניתן להמשיך מאיפה שעצרת באמצעות קוד מסויים של חצים שמרכיבים ואם הקוד נכון רואים שחקן בועט פנדל שנכנס ואם הקוד שגוי, השוער הודף את הכדור... זה בערך כל מה שאני זוכר מהמשחק הזה...
אציין שאני גר בנתניה ושהדיסק (למיטב ידיעתי) נרכש בזמנו בחנות משחקי הוידאו ג'נסיס בנתניה, שכבר מזמן החליפה בעלים כמה פעמים וכמובן שכבר אין עם מי לדבר שם על הדיסק הזה... כל אלו פה שגרים בנתניה או בסביבה, נסו להזכר אם רכשתם או קיבלתם דיסק שכזה...
אשמח לשמוע מכם אם תצליחו להבין על מה אני מדבר.. תודה לעוזרים