הפרמטר Cycles

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Cycle

הפרמטר Cycles

שליחה על ידי Cycle »

שלום, אני משתמש בתוכנה D-Fend ואני מנסה להתאים את הCycles למחשב. הבנתי שהפרמטר אמור להתאים לכל המשחקים במחשב, כלומר, אפשר פשוט לקבוע מה הרמה המומלצת של הCycles לפי סוג המחשב? זאת אומרת, תוכלו להגיד לי כמה Cycles לשים לפי דרישות המערכת?
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: הפרמטר Cycles

שליחה על ידי Octarine »

לא, זה תלוי במשחק ובמעבד שלך.
אני בד'כ מתחיל עם 2000 ואם המשחק עדיין רץ איטי מעלה ב-500 (עם ctrl+F12, אפשר לקבוע את קצב ההעלאה בקובץ conf) עד שהמהירות סבירה. כל עוד המעבד שלך לא מגיע ל-100% זה בסדר. אתה יכול גם להסתכל בדיונים באתר של דוסבוקס, בד'כ אנשים כותבים שם איך מומלץ לקנפג.
אחרי שמצאת את ה-cycles המתאים אתה יכול לקבוע את הערך המתאים בפרופיל ב-D-fend.
דור123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי דור123 »

ב - D-FEND וכיום ב - D-FEND RELOADED, את רוב המשחקים שעובדים במהירות רגילה אני מפעיל עם CYCLES של 20000. משחקים שרצים מהר מידי על מחשב שמהיר מ - PC-XT, אני מפעיל ב - 500. אם יש צורך במינימום CYCLES אחר אני מגדיר במצב אוטומטי.
בכל מקרה Cycle: כדאי שתעבור מ - D-Fend, ל - D-Fend Reloaded התומכת בגרסות האחרונות של דוסבוקס ומתעדכנת באופן סדיר.
D-Fend אינה מפותחת יותר כך שהגרסה שברשותך לא מציעה את התכונות של דוסבוקס בגרסאתו האחרונה.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

למרות שהדברים די נאמרו, ושכנראה לא נקראו על ידי השואל, עדיין הרגשתי צורך לחזור על השורות התחתונות ואולי לחדד.
ה-cycles הוא לא פרמטר אחיד שמתאים לכל המשחקים שלך, אלא תלוי גם במעבד וגם במשחק (בהתאם לכמה כח המשחק צריך). מה שהכי חשוב לדעתי ושלא נאמר כאן הוא שהגרסאות החדשות של DOSBox מפעילות משחקים מעולה כשערך ה-cycles הוא על max ולא מספר קבוע כלשהו, כך שזה הערך המומלץ במרבית המקרים (וכדי לבחור אותו ב-D-Fend, צריך לעדכן את התכנה ידנית, או לעבור ל-D-Fend Reloaded המעודכנת כמו שנאמר, שכבר מכילה את האופציה הזו).
רק במשחקים ישנים מאד, שצריכים פחות כח ממה שהמעבד שלך יכול לתת להם על מנת שירוצו במהירות סבירה ולא מוגזמת, כדאי להתחיל לעבוד ממספר קבוע (נגיד 2000. במקרים קיצוניים נתחיל מכמה מאות.) ולהתחיל לכוון את המהירות בהתאם לנוחיות, כמו שתאר Octarine.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא