מחפש משחקים ל Playstation One

[ארכיון] (לשעבר) הפורום הראשי של פינת האמולטורים. הערות, בקשות לרומים, תמיכה טכנית וכל מה ש(היה) שייך לאמולטורים - (היה) שייך גם לפה...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

mrpsone

מחפש משחקים ל Playstation One

שליחה על ידי mrpsone »

היי
קניתי לבן שלי פלייסטיישן 1 (הגרסה הדקה) שנראה חדש כי הוא לא צריך משחקים מתוחכמים ואין לי כסף למשהו אחר :)
אבל אין לנו משחקים ואין בקונסולה ציפ כזה ככה שגם משחקים מהאינטרנט לא עובדים עליו.
בטח יש אנשים או חנויות שיש להם כאךה כמו זבל ולא יודעים מה לעשות עם זה. למישהו יש רעיון איפה אני יכול למצוא משחקים או אפילו ציפ?...

תודה!

Re: מחפש משחקים ל Playstation One

שליחה על ידי mrpsone »

ואגב אני גר בתל אביב...
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

תצטרך כמובן צ'יפ כדי להפעיל משחקים צרובים/מאזור אחר שהוא לא האזור של הפלייסטיישן שלך.

אני אישית לא מכיר מקום לקניית צ'יפ/משחקים לפלייסטיישן 1, בטח שלא בתל אביב...אבל אני כן הייתי מציע לך גם לנסות את הפורום של vgfreak, באזור הקניות והמכירות(למרות שהוא לא נראה לי יותר מידי פעיל לאחרונה, שווה לנסות):

http://www.vgfreak.com/forum/viewforum. ... 926f9acf56" target="_blank
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

תל-אביב? בדיוק השבוע הייתי שם בשוק הכרמל ליד נחלת בנימין ונתקלתי בשלט גדול וגאה: "כאן מתקינים צ'יפ ל-Playstation 1 ו-2".
אורח

שליחה על ידי אורח »

עידן כתב:תצטרך כמובן צ'יפ כדי להפעיל משחקים צרובים/מאזור אחר שהוא לא האזור של הפלייסטיישן שלך.

אני אישית לא מכיר מקום לקניית צ'יפ/משחקים לפלייסטיישן 1, בטח שלא בתל אביב...אבל אני כן הייתי מציע לך גם לנסות את הפורום של vgfreak, באזור הקניות והמכירות(למרות שהוא לא נראה לי יותר מידי פעיל לאחרונה, שווה לנסות):

http://www.vgfreak.com/forum/viewforum. ... 926f9acf56" target="_blank
תודה!
רגע כשאתה אומר לא באזור שלי... אתה מתכוון שאם אני מוצא צרובים מהאזור שלנו (לא יודע איך זה נקרא בפלייסטיישנית מדוברת... זון 2?...) זה כן יעבוד על ה PSONE?
אורח

שליחה על ידי אורח »

Radioactive Grandpa כתב:תל-אביב? בדיוק השבוע הייתי שם בשוק הכרמל ליד נחלת בנימין ונתקלתי בשלט גדול וגאה: "כאן מתקינים צ'יפ ל-Playstation 1 ו-2".
הופה! אני אלך לבקר שם. אולי ככה גם אקנה ירקות וארזה קצת על המשקל כי ממשחקי מחשב לא יצא לי לרזות...
אתה זוכר איפה זה היה ליד מה?...
תודה
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

זה לא יותר מדי גדול שם... אני חושב שבאזור חנויות הבגדים.
PSONE

שליחה על ידי PSONE »

אחלה אני אלך לשם בדיוק יש לי זמן כי סגרו את החברה שאני עובד בה...
תודה
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

אם אתה מצליח להתקין צ'יפ זה הכי טוב, בכל מקרה בטח אפשר למצוא משחקים ביד שניה, אולי YAD2
אורח

שליחה על ידי אורח »

הייתי בכרמל אבל רצה 200 על ציפ ונראה לי כמו אחד שיהרוס לי את הקונסולה היפה שלי
אולי מישהו יודע אולי איפה משיגים ציפ - ושאני אעשה את העבודה. באיביי אין זה נקרא באנגלית modchip. אבל אין ומצאתי משהו באוסטרליה אבל יקר
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אורח כתב:הייתי בכרמל אבל רצה 200 על ציפ ונראה לי כמו אחד שיהרוס לי את הקונסולה היפה שלי
אולי מישהו יודע אולי איפה משיגים ציפ - ושאני אעשה את העבודה. באיביי אין זה נקרא באנגלית modchip. אבל אין ומצאתי משהו באוסטרליה אבל יקר
לא חייבים צ'יפ, יש מה שנקרא Swap Magic שזה סוג של דיסק שמבצע את העבודה. שוב, לא יודע מאיפה להשיג כזה לפלייסטיישן 1.

ולגבי האזור-לא הבנת אותי נכון. בכל מקרה צרובים אי אפשר להפעיל בלי צ'יפ/דיסק/כל שיטה שהיא כדי להפעיל צרובים. מה שהתכוונתי שגם מקורי לא יעבוד אם זה למשל משחק NTSC ויש לך קונסולת PAL. גם את זה פותר הצ'יפ.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

העניין הוא שעכשיו קשה למצוא צ'יפים ישנים בזול... הייתה תקופה שחיסלו את המלאי ואז זה עלה גרושים, מה גם שהצ'יפים ל PSone שונים מהצ'יפים לפלייסטיישן הרגיל (עבה) והם יותר יקרים (ונדמה לי שגם יותר קשים להתקנה).

אפרופו קשה להתקנה, מה הידע שלך באלקטרוניקה, התקנות והלחמות בכלל?

אני במקומך הייתי מנסה למכור את ה PSone וקונה PSX רגיל עם צ'יפ כבר מותקן. למרות שלא בדקתי, אני מעריך שיש כאלה כמו זבל, נסה בYAD2. קשה לי להאמין שלא תמצא.
אורח

שליחה על ידי אורח »

עידן כתב:
אורח כתב:הייתי בכרמל אבל רצה 200 על ציפ ונראה לי כמו אחד שיהרוס לי את הקונסולה היפה שלי
לא חייבים צ'יפ, יש מה שנקרא Swap Magic שזה סוג של דיסק שמבצע את העבודה. שוב, לא יודע מאיפה להשיג כזה לפלייסטיישן 1.

ולגבי האזור-לא הבנת אותי נכון. בכל מקרה צרובים אי אפשר להפעיל בלי צ'יפ/דיסק/כל שיטה שהיא כדי להפעיל צרובים. מה שהתכוונתי שגם מקורי לא יעבוד אם זה למשל משחק NTSC ויש לך קונסולת PAL. גם את זה פותר הצ'יפ.
הממ אני אחפש כזה דיסק
אורח

שליחה על ידי אורח »

Og כתב:העניין הוא שעכשיו קשה למצוא צ'יפים ישנים בזול... הייתה תקופה שחיסלו את המלאי ואז זה עלה גרושים, מה גם שהצ'יפים ל PSone שונים מהצ'יפים לפלייסטיישן הרגיל (עבה) והם יותר יקרים (ונדמה לי שגם יותר קשים להתקנה).

אפרופו קשה להתקנה, מה הידע שלך באלקטרוניקה, התקנות והלחמות בכלל?

אני במקומך הייתי מנסה למכור את ה PSone וקונה PSX רגיל עם צ'יפ כבר מותקן. למרות שלא בדקתי, אני מעריך שיש כאלה כמו זבל, נסה בYAD2. קשה לי להאמין שלא תמצא.
אני יכול להלחים...
חבל לי להחליף אותו. אם הייתם רואים אותו הייתם מבינים. הוא ממש כמו חדש כאילו חזרתי בזמן והבאתי אחד מבאג :) אבל אם לא אמצא ציפ או דיסק סוואפ או משחקים מקוריים בזול כנראה שאעשה מה שאמרת...

תודה!
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

עכשיו כשהסתכלתי ביד 2 אני רואה שבאמת יש קונסולות כאלה כמו זבל, יש גם אנשים שמוכרים איתן משחקים מקוריים במחירים מצחיקים... למשל הבחור הזה מוכר את ה PSone (הדק) עם כרטיס זכרון וצ'יפ + משחקים מקוריים ב-100 ש"ח:
http://www.yad2.co.il/Yad2/Print.php?Ca ... ID=2577722" target="_blank
(אלא אם כן התמונה לא באמת של המכשיר שלו והוא לקח אותה ממישהו אחר, ובמקרה כזה המכשיר לא דק...)

הנה הקטגוריה ביד 2:
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... rice&Desc=" target="_blank

אגב, סתם מסקרנות... אם כבר המחיר מאוד חשוב, למה לא ללכת על אמולטורים? המחשב לא מספיק חזק? אין מחשב נפרד לילד? לא נוח?
נעול הנושא הקודםהנושא הבא