הרצת המשחק אלאדין על די-פנד

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

TUSHA
משתמש רשום
משתמש רשום

הרצת המשחק אלאדין על די-פנד

שליחה על ידי TUSHA »

אני יודעת שזה ישמע דיי קטנוני, אבל מה לעשות שאני קטנונית :)
המשחק רץ, הכל בסדר, הבעיה היא שכשאלאדין רץ מהר המסך נהיה מחולק לפסים אנכיים לרגעים.
אני אנסה לתאר את הבעיה: הרקע נשאר, רואים אותו, אבל הוא מחולק לפסים אנכיים כאלו. למשל אם יש חלון באמצע בין שני פסים אנכיים, הוא יראה כאילו הוא חתוך באמצע, והחלק שבפס אחד יהיה בערך סנטימטר ימינה לחלק שבפס האחר. ברגע שאני נותנת לאלאדין לנוח קצת, אז הכל חוזר למצב נורמלי.
ניסיתי קצת לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי לתקן, אז אני אמשח אם למישהו יש רעיון למה זה קורה ואיך מתקנים.

תודה
סמל אישי של משתמש
dodlp5459
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: הרצת המשחק אלאדין על די-פנד

שליחה על ידי dodlp5459 »

רעיון ו רק רעיון אולי זה כמו ב gex שלי תנסי f4
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

נשמע מוכר. אני חושב שזה עניין של כח מעבד (ואולי אני טועה).
או שאת צריכה להוסיף (או להפחית) Cycles ועדיף לקבוע אותם על max לדעתי, או שהמחשב שלך מאד עמוס. לוודא שאת משתמשת בגרסת DOSBox האחרונה הוא גם דבר חשוב.
(והעובדה שאת מריצה את זה על D-Fend לא ממש רלוונטית, אלא אם כן לא נתקלת בתופעה הזו כשהרצת את אלאדין באמצעות DOSBox ללא שימוש ב-D-Fend.)

[עריכה]
טוב, אני לא בטוח שזו הסיבה (נסיתי לשחזר את זה ונתקלתי בבעיות חמורות בהרבה לפני שיכולתי להבחין בזה). אבל אני כן יודע על מה את מדברת ושזה קורה במיוחד במשחקי פלטפורמר של דיסני.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני תמיד חשבתי שככה זה פשוט במשחקים של דיסני לPC... איכות ההמרה לא משהו...
בדר"כ ממליצים להריץ את הגרסה המקורית לקונסולה הספציפית (SNES או מגה-דרייב) עם אמולטור, האיכות אמורה להיות טובה יותר (ובמקרה של מלך האריות, יש גם משמעות לשלב ה-BUG HUNT, כפי שגילה R.G).
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

היי, היי. אמנם אני לא יכול להסתמך על זכרון של 15 שנה, אבל אני מסרב להאמין שזה רץ ככה במקור על ה-PC. (זה כמו להגיד לי שסנטה קלאוס לא אמיתי.)
אני אמשיך להאשים את DOSBox והמחשבים החדשים שלנו לפני שאוכנע על ברכיי להכריז שהבעיה היא בגרסה המקורית ל-PC.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אם היה לי כח הייתי בודק את העניין. הקושי הוא לא להביא מחשב ישן - את זה יש לי בזמין, הבעיה היא איך להשוות ו/או להקליט את הפלט מהמחשב הישן...
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

ההבדל בין אלאדין ל-SNES ובין אלאדין למחשב הם שמיים וארץ, זה פשוט לא אותו משחק.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

לא ממש שמיים וארץ, הרי מדובר באותם שלבים עם אותו תוכן ומסלול (דמויות, חפצים וכד'). רק הממשק והתפריטים שנבדלים זה מזה, והעימוד של השלבים עצמם, כאילו בנו אותם מחדש עם פרופורציות אחרות (ולפחות 'טריק' אחד שאני מכיר נשמט במעבר).
או שאולי באמת התכוונת ל-SNES. זה לא במקרה של אלאדין. הגרסה ששוחררה ל-PC יצאה במקור ל-Genesis ("מגה-דרייב"). זהו מלך האריות שיצא ל-SNES באותה גרסה שהומרה אחר-כך ל-PC.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:הגרסה ששוחררה ל-PC יצאה במקור ל-Genesis ("מגה-דרייב").
כן יויו, זה בדיוק מה שהתכוונתי כשאמרתי:
Og כתב:הגרסה המקורית לקונסולה הספציפית (SNES או מגה-דרייב)
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

Og כתב:
Radioactive Grandpa כתב:הגרסה ששוחררה ל-PC יצאה במקור ל-Genesis ("מגה-דרייב").
כן יויו, זה בדיוק מה שהתכוונתי כשאמרתי:
Og כתב:הגרסה המקורית לקונסולה הספציפית (SNES או מגה-דרייב)
:oops:
אורח

שליחה על ידי אורח »

אף אחד לא טועה פה.
האלאדין של הSNES באמת שונה לגמרי (וממש גרוע) והאלאדין שיצא לDOS. מדובר למעשה במשחק אחר לחלוטין.
ברור שהכוונה בלהריץ חלק היא בלהריץ את הגרסא של המגה דרייב, שהיא זו שעליה מבוססת גרסת הPC.
אני מזכירה כל הזמן שאני מריצה בעזרת די-פנד, כי פשוט אין לי מושג בדוס ואני צריכה הוראות איך לתקן ב*די-פנד* את הבעיה.
גם אני תהיתי אם הבאג הזה קיים גם במקור, וניסיתי להזכר... קשה לי להאמין שכך גם היה במקור.
נו טוב.

העדפתי את הגרסא של הדוס מלכתחילה על המגה דרייב רק כי רציתי לעשות הפעלה פשוטה לילדים במועדונית שאני משרתת בה.
אז כנראה הפתרון הוא שבבית אני אריץ את הגרסא המגה דרייבית, ובמועדונית אני אשים להם את הדוס וזהו. במילא זה מפריע רק לי ולהם ממש לא :)
אורח

שליחה על ידי אורח »

^
|
אויש, וכמובן ששכחתי להתחבר שוב.
אני Tusha, מחברת הודעת הנושא, למי שלא הבין.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

TUSHA כתב:אני מזכירה כל הזמן שאני מריצה בעזרת די-פנד, כי פשוט אין לי מושג בדוס ואני צריכה הוראות איך לתקן ב*די-פנד* את הבעיה.
אוקי. אז מוטב באמת לציין זאת כך, כי לפעמים הבעיה עשויה להיות ב-D-Fend והדרך לבדוק זאת היא לראות אם הבעיה מתרחשת גם כשמפעילים את המשחק ב-DOSBox "נקי".
אז אני מניח שמשחק ב-cycles או ב-core לא עזרו? ושאת אכן משתמש בגרסת DOSBox האחרונה?
TUSHA כתב:העדפתי את הגרסא של הדוס מלכתחילה על המגה דרייב רק כי רציתי לעשות הפעלה פשוטה לילדים במועדונית שאני משרתת בה.
את מנחילה את אלאדין לדור הבא?? כבוד! תמונה
(אני חייב להודות שגם אני עשיתי את זה [ודווקא אלאדין!] ביולי האחרון כשהדרכתי מחשבים ילדים בחופשה מבית הספר היסודי...)
אז איך בעצם את עושה את זה? משתמשת באפשרות קיצור הדרך של D-Fend? או שבעצם כך שהם מפעילים את D-Fend בעצמם?
אני חושב שאפשר ליצור הפעלה אוטומטית גם עם האמולטור של ג'נסיס, אבל אני לא בטוח. במידה וזה אפשרי זה בטוח לא פשוט כמו ב-D-Fend, אבל אם זה עונה לך על הצורך אנסה לבדוק לך.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא