משחק בתורות עם חייזרים?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
דוד שמילוב
משחק בתורות עם חייזרים?
כהייתי קטן,הייו לי דיסקים עם דמואים עליהם.
הדיסקים ניקראו הרפתקאות 1,אסטרטגיה 2,מרוצים 1,וכדומה.
באחד הדיסקים של האסטרטגיה(3,אם איני טועה),היה משחק אסטרטגיה בתורות,מין שילוב של אייג' אוף אמפיירס וסיביליזיישן,עם חייזרים.
אני לא זוכר את השם,משהו עם fallen heaven או משהו כזה.
והיה עוד משחק,גם עם חייזרים,אסטרטגיה בזמן אמת,שבו הייתי צריך להילחם מול חייזרים שדומים לתולעים ורודות,והייתי יכול לבנות מסוקים,צוללות,צוללנים,ואפילו להשתלט על הטכנולוגיה החייזרית,ואני זוכר גם שם שלא אחת הדמויות malcom
או משהו דומה.
אני ממש אהבתי את המשחקים האלה,והייתי מודה אם לפחות תגידו לי מה שמם של המשחקים האלה?
הדיסקים ניקראו הרפתקאות 1,אסטרטגיה 2,מרוצים 1,וכדומה.
באחד הדיסקים של האסטרטגיה(3,אם איני טועה),היה משחק אסטרטגיה בתורות,מין שילוב של אייג' אוף אמפיירס וסיביליזיישן,עם חייזרים.
אני לא זוכר את השם,משהו עם fallen heaven או משהו כזה.
והיה עוד משחק,גם עם חייזרים,אסטרטגיה בזמן אמת,שבו הייתי צריך להילחם מול חייזרים שדומים לתולעים ורודות,והייתי יכול לבנות מסוקים,צוללות,צוללנים,ואפילו להשתלט על הטכנולוגיה החייזרית,ואני זוכר גם שם שלא אחת הדמויות malcom
או משהו דומה.
אני ממש אהבתי את המשחקים האלה,והייתי מודה אם לפחות תגידו לי מה שמם של המשחקים האלה?
Re: משחק בתורות עם חייזרים?
יש משחק שנקרא Fallen Heaven, למרות שאני מעולם לא שמעתי עליו.

בקשר למשחק השני, נשמע כמו אחד מסדרת X-com, אבל שוב, אישית אני לא מכיר, יש מומחים גדולים ממני בקשר אליו בפורום.

בקשר למשחק השני, נשמע כמו אחד מסדרת X-com, אבל שוב, אישית אני לא מכיר, יש מומחים גדולים ממני בקשר אליו בפורום.
-
דוד שמילוב
כן,זה המשחק.
לגבי המשחק השני,זה לא יכול להיות אקס-קום,אני חשקתי באקס קום.
המשחק שעליו אני מדבר היה מין ווארקרפט עדיתי כזה,עם משאב אחד בלבד-זהב שהגיע מעצים,והיה אפשר לאסוף תפוחים,ודברים כאלה,וגם היתה שם תולעת שהיה אפשר לצוד בשביל תפוחים.
זה כול מה שאני זוכר.
לגבי המשחק השני,זה לא יכול להיות אקס-קום,אני חשקתי באקס קום.
המשחק שעליו אני מדבר היה מין ווארקרפט עדיתי כזה,עם משאב אחד בלבד-זהב שהגיע מעצים,והיה אפשר לאסוף תפוחים,ודברים כאלה,וגם היתה שם תולעת שהיה אפשר לצוד בשביל תפוחים.
זה כול מה שאני זוכר.
דוד שמילוב כתב:עם משאב אחד בלבד-זהב שהגיע מעצים
אז מסתבר שכסף כן צומח על עצים...
דוד, האם הדיסקים עצמם היו נקראים אסטרטגיה 1 , 2 וכו', או שהקטגוריות שבהם נקראו כך?
האם אתה מזהה אחד או יותר מן התקליטורים בתמונות הבאות (לחיצה על כל תמונה תביא תמונה גדולה יותר ולחיצה על התמונה הגדולה יותר תביא תמונה גדולה עוד יותר):

איפה אני יכול לקבל את המשחק הנ"ל בבקשה?Octarine כתב:יש משחק שנקרא Fallen Heaven, .
אני לא מכיר את המשחק הזה, בסך הכל עשיתי חיפוש תמונות בגוגל. אני סומך עליך שאתה יכול גם.
נערך לאחרונה על ידי Octarine ב ו' אפריל 29, 2011 3:09 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
דוד שמילוב
לא,אני לא מזהה אף אחד מהדיסקים.Og כתב:דוד שמילוב כתב:עם משאב אחד בלבד-זהב שהגיע מעצים![]()
אז מסתבר שכסף כן צומח על עצים...
דוד, האם הדיסקים עצמם היו נקראים אסטרטגיה 1 , 2 וכו', או שהקטגוריות שבהם נקראו כך?
האם אתה מזהה אחד או יותר מן התקליטורים בתמונות הבאות (לחיצה על כל תמונה תביא תמונה גדולה יותר ולחיצה על התמונה הגדולה יותר תביא תמונה גדולה עוד יותר):
![]()
![]()
![]()
הדיסקים היו מחולקים בקטגוריות.באותו הדיסק של fallen-heaven,היו גם עוד משחקי אסטרטגיה,כמו דאנג'ן קיפר,סטלרס 2 ועדו כמה.
על האעטיפה אני זוכר כזה מסוק בצבע כחול,והמילים אסטרטגיה 3.
מאחורה היו שמות של כול המשחקים(זאת הסיבה שהיום יש לי דאנג'ן קיפר שתיים).
תנסה להוריד דרך טורנט.ההורדה של המשחק המלא אינה חוקית,אז אם אתה רוצה,ניתן להוריד את הדמו כמעט בכול מקום(תנסה גייםספוט).oriel38 כתב:Octarine כתב:יש משחק שנקרא Fallen Heaven, .
איפה אני יכול לקבל את המשחק הנ"ל בבקשה?
תודה למי שעזר לי למצוא את המשחק שוב,(אלוהים יודע מה ניסיתי לחפש:finnal heaven,finish heaven,מי חשב שזה fallen heaven?!)
-
אורח
לעזאל,הדיסקים לא היו מחולקים לקטגוריות(אני והעייפות שלי ב7 בבוקר)
היו דיסקים נפרדים,שכול המשחקים בהם היו שייכים לקטגוריה אחת,לפי סוגי המשחק.
היו דיסקים נפרדים,שכול המשחקים בהם היו שייכים לקטגוריה אחת,לפי סוגי המשחק.
נוו בחייאת חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הורדה!
תביאו לי קישור או משהו להורדה ככה...
וכמובן לא דמו אלא "מקורי"
[עריכה]
ואני לא רוצה טורנטים.
[עריכה]
ואני לא רוצה טורנטים.
אז תנסה לחפש באימיולoriel38 כתב:נוו בחייאת חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הורדה!
[עריכה]
ואני לא רוצה טורנטים.
אני גם לא משתמש בזה!M@gneT0 כתב:אז תנסה לחפש באימיולoriel38 כתב:נוו בחייאת חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הורדה!
[עריכה]
ואני לא רוצה טורנטים.
אני יסביר את עצמי:
אני רוצה את המשחק "להורדה ישירה"!
-
אורח
גם אני ניסיתי למצוא בכול מקום,להורדה ישירה,לא מצאתי(אני מוריד מטורנט).
המממ... לא נשמע לי מוכר... אם אני לא טועה, רק בסדרת "המבצר" יש דיסק אסטרטגיה אבל לא זכור לי שיש יותר מאחד. מצטער. אתה יכול לנסות להיזכר בעוד פרטים בקשר למשחק? אולי מישהו אחר יזהה.דוד שמילוב כתב:לא,אני לא מזהה אף אחד מהדיסקים.
הדיסקים היו מחולקים בקטגוריות.באותו הדיסק של fallen-heaven,היו גם עוד משחקי אסטרטגיה,כמו דאנג'ן קיפר,סטלרס 2 ועדו כמה.
אגב, מצחיק שהזכרת את DK2, רק לא מזמן סיימתי אותו (ואני עדיין בהלם), תרשה לי לתת לך טיפ, אם אתה משחק בקמפיין, אל תתקין את השדרוג לגרסה 1.7 .
-
sus anhkuc
למה?אני דווקא מת על שליטת הקן,ועל יצוריי האליטה.את יצורי האליטה יש גם בקמפיין(הם דורשים תכנון חדר מדיוק)Og כתב:המממ... לא נשמע לי מוכר... אם אני לא טועה, רק בסדרת "המבצר" יש דיסק אסטרטגיה אבל לא זכור לי שיש יותר מאחד. מצטער. אתה יכול לנסות להיזכר בעוד פרטים בקשר למשחק? אולי מישהו אחר יזהה.דוד שמילוב כתב:לא,אני לא מזהה אף אחד מהדיסקים.
אגב, מצחיק שהזכרת את DK2, רק לא מזמן סיימתי אותו (ואני עדיין בהלם), תרשה לי לתת לך טיפ, אם אתה משחק בקמפיין, אל תתקין את השדרוג לגרסה 1.7 .
לגבי המשחק-אני לא מצליח למצוא בכול מקום,יתכן כי המשחק בוטל אחרי יציאת הדמו שלו.
למה מה? למה לא להתקין את 1.7? כי אי אפשר לגייס Dark Angles ב1.7 (את הELITE דווקא כן אפשר, הרגילים לא).sus anhkuc כתב:למה?אני דווקא מת על שליטת הקן,ועל יצוריי האליטה.את יצורי האליטה יש גם בקמפיין(הם דורשים תכנון חדר מדיוק)
איזה משחק? Fallen Heaven?sus anhkuc כתב:לגבי המשחק-אני לא מצליח למצוא בכול מקום,יתכן כי המשחק בוטל אחרי יציאת הדמו שלו.