בבקשה אנשים תעזרו לי!!!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
בבקשה אנשים תעזרו לי!!!
בשנות ה90 השמחות של הארקדיות בקניונים שהיה כל פעם צריך להכניס שקל כדי לשחק...היה משחק כזה של 4 לוחמים(בסגנון של צבי הנינג'ה)...3 גברים ואישה...והם נלחמו כל פעם בשלב אחר... ובסוף כל שלב היה מלך כזה לשלב...ואחרי שהייתי מסיים את השלב המחשב היה מראה כזה מסך של האיזורים שכבר סיימתי אותם ועוד כמה איזורים נשארו לי...היה שלב עם דינוזאורים כאלה ענקיים שישנים בצד... שהיה אפשר להעיר אותם במכות...והיה שלב עם מכונית שהיה צריך להתנגש בכמה שיותר חביות ולאסוף נשקים והמבורגרים לכוח של השחקן...וכל פעם שהמחשב ניצח אז שהייתי מכניס עוד שקל בוחר בשחקן מסוים (לא משנה מי) הוא היה נוחת מהשמיים עם בזוקה גדולה כזאת שהיו בה כמה כדורים...בבקשה אנשים אני מתחנן...אני חייב לדעת איך קראו למשחק הזה!!!אני מחפש אותו שנים...אבל שכחתי איך קראו לו...אני מת לשחק במשחק הזה כי אף פעם לא סיימתי אותו
deprived childhood
מתקבל אצלי הרושם שאני היחידי בארץ שלא שיחק Cadillacs and Dinosaurs בצעירותו.
Re: בבקשה אנשים תעזרו לי!!!
אני שונא ספויילרים :(
קשה להבין איך... היו לא מעט מכונות כאלה בארץ ובאמת שהמשחק היה ממש טוב לזמנו. בנוסף, Callus יצא בשנת 1998. די מוקדם ביחס לאמולטורים בתקופה ההיא (ואפילו יותר אם נחשיב את העובדה שהמשחקים מוגנים בהגנה די חזקה).BluePrint כתב:מתקבל אצלי הרושם שאני היחידי בארץ שלא שיחק Cadillacs and Dinosaurs בצעירותו.
-
אורח
Re: בבקשה אנשים תעזרו לי!!!
וואאאייייי תודה רבה לכם אנשים...אין לכם מושג איך עשיתם אותי מאושר