כשהייתי קטנה קיבלנו עם המחשב הראשון שלי דיסק עם 100 משחקים של v.c.r טכנולוגיות.
הדיסק הכיל משחקי dos או כל מיני כאלה משחקים ישנים והם היו sharewares כדי שאנשים אחרי זה יקנו את המשחק המלא .
לצערי, הדיסק אבד לי ואני לא זוכרת איך קראו למשחקים שאהבתי !
היו שם כמה משחקים שממש אהבתי ואני מאוד מקווה שתעזרו לי לדעת איך קוראים להם , כדי שאמצא אותם סופסוף.
אני מקווה שהם אפילו באתר ואוכל להוריד אותם.
1. משחק שהייתי צריכה למצוא את הזהב. כל המסך היה ירוק, והזהב היה מוסתר איפשהוא על המסך, היה צריך ללחוץ עם העכבר ולמצוא איפה הזהב נמצא.
בתחתית המסך זכור לי שהיו מספרים רצים שהיו משתנים כל פעם בהתאם לתזוזת העכבר שאמרו כמה אני קרובה לזהב.
אחרי שהייתי מוצאת , קרן אור גדולה הייתה ממלאת את המסך.
2. משחק שהיה דובי כזה, נראה לי מישהו מהחבובות שהולך על הבמה מצד לצד והיו זורקים עליו כל מיני חפצים ועגבניות.
3. משחק שהגיבור הוא ילד עם בגדים קרועים כאלה ביער, וצריך לעבור שלבים.
לילד היה שיער חום, בגדים גם בגוון חום .. היו חבלים שהוא טיפס עליהם, מערות, תנינים..
4. משחק שכשהוא היה נפתח אני זוכרת שהיה ציור של נחש ירוק גדול. המשחק היה כמו סנייק אבל לא בדיוק.. היה צריך לאכול שם דברים והיו כל מיני דברים ירוקים שחסמו את הדרך והיה צריך לעבור.
5. סוקובאן אבל לא הגרסא הכי ראשונה, גרסא קצת יותר מתקדמת שהשחקן היה ילד עם עין בולטת ושיער שחור.. קופסאות צהובות..
6. משחק נגד המחשב, שהיו 2 קבוצות של עכברים - אחת של המשתמש ושנייה של המחשב. לכל קבוצה היו כמה עכברים שלבשו חולצה עם פסים בצבע מסויים.
קבוצה אחת לבשה חולצות בפסים כחול-לבן, וקבוצה שנייה בצבעים של אדום-לבן.
הרקע היה שחור והיו מפוזרות גבינות צהובות על המסך.
היו מזיזים את העכברים, כל פעם עכבר היה דוחף עכבר אחר, והיו עכברים שהיו יוצאים החוצה מהמשחק.
זה היה משחק חשיבה אני חושבת, והמטרה הייתה שהעכבר האחרון שיישאר על המסך יהיה מהקבוצה שלך.
יש עוד משחק אחרון [ ^_^ ] שהוא לא היה בדיסק של v.c.r טכנולוגיות אבל הוא גם היה אהוב עליי ביותר!!!!
המשחק היה נגד המחשב. לכל אחד הייתה מן חללית קטנה כזאת - לשחקן ולמחשב.
היו 2 קבוצות - קבוצה כחולה וקבוצה אדומה.
זה היה משחק תלת מימדי. זה היה באיזה מקום שהיו בו כל מיני חדרים, והיו מפוזרים 5 דגלים מכל קבוצה [אחת של המחשב ואחת שלך] - 5 דגלים אדומים ו-5 דגלים כחולים.
המטרה של המשחק הייתה למצוא את כל הדגלים של הקבוצה של המחשב לפני שהוא מוצא את שלך.
הניווט של החללית היה ע"י המקשים, והיא לא עפה או משהו רק נסעה על הרצפה .. בצבד שמאל של המסך הייתה מפה קטנה והיו גם רמזים שעזרו למצוא את הדגלים של המחשב .
טוב, אני יודעת שהתיאורים של המשחקים הם די מעורפלים.. בכל זאת עברו הרבה שנים מאז גיל 7 .. אני מקווה שיש לכם שמץ של מושג לגביהם.
תודה לכולכם על העזרה !!!