משחק מכוניות קטנות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
עונג
משחק מכוניות קטנות
אז ככה,
פעם היה לי משחק שאני לא יודע איך קראו לו, זה היה עם מכוניות קטנות כאלה, והיו כל מיני שלבים אחד של קרח אחד של ג'ונגל אחד של חוף בים והשלב האחרון היה בחלל. כל פעם שזכית במקום הראשון נפתחה לך מכונית.
הסמל של המשחק היה כמו גדל אדון עם מילה ממש ארוכה עליו בצהוב. [b]מקווה שתעזרו לי :lol: :x [/b]
פעם היה לי משחק שאני לא יודע איך קראו לו, זה היה עם מכוניות קטנות כאלה, והיו כל מיני שלבים אחד של קרח אחד של ג'ונגל אחד של חוף בים והשלב האחרון היה בחלל. כל פעם שזכית במקום הראשון נפתחה לך מכונית.
הסמל של המשחק היה כמו גדל אדון עם מילה ממש ארוכה עליו בצהוב. [b]מקווה שתעזרו לי :lol: :x [/b]
Re: משחק מכוניות קטנות
נשמע לי כמו לגו מרוצים1!
אם כן יש באתר
אם כן יש באתר
באיזה אתר?
לאיזה אתר אני מתכוון אם לא פה?
-
אורח
לא זה לא לגן מרוצים, תקשיבו הסמל של המשחק זה כמו דגל אדום עם מילה ארוכה באנגלית....
בבקשה תעזרו לי!
בבקשה תעזרו לי!
גלגלים חמים
זו לא מילה ארוכה, אלו שתי מלים קצרות, ורוב המשחקים מסידרה זו חדשים מכדי לבקש כאן.
BP, אתה בטוח? שיחקתי רק במשחק אחד בסדרה, זה ל N64 (משחק לא רע בכלל, אגב) ולמיטב זכרוני, אין שם מכוניות קטנות (מכוניות על שלט-רחוק) אלא מכוניות בגודל מלא...
עונג: באיזו שנה בערך שיחקת במשחק לראשונה?
עונג: באיזו שנה בערך שיחקת במשחק לראשונה?
יכול להיות שזה MICRO MACHINES? אולי HOT WHEELS?
I keep forgetting the emulation option
לגמרי. (או ש-Moby Games לא מעודכן)Og כתב:BP, אתה בטוח?
כיוון שאינני מסוגל לדעת מה זה "כאלה" בנוגע ל"מכוניות קטנות" אני נאלץ לנחש לפי מאפיינים אחרים, והסמליל תואם בדיוק.
-
אורח
טוב תקשיבו חברה!!!
בדקתי את שתי המשחקים שמישהו נחמד פה אמר לי וראיתי מלא מלא תמונות של hot wheels ותקשיבו הסמל של זה זה הכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי דומה בעולם למה שאני מתכוון!!! אבל זה לא זה..... אוף! אבל זה כמעט בדיוק אותו סמל ממש!!!תסתכלו על הסמל של זה בתמונות בגוגל ותראו ותנסו לחשוב על משהו דומה...
בדקתי את שתי המשחקים שמישהו נחמד פה אמר לי וראיתי מלא מלא תמונות של hot wheels ותקשיבו הסמל של זה זה הכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי דומה בעולם למה שאני מתכוון!!! אבל זה לא זה..... אוף! אבל זה כמעט בדיוק אותו סמל ממש!!!תסתכלו על הסמל של זה בתמונות בגוגל ותראו ותנסו לחשוב על משהו דומה...
מרוץ עולמי
זה סוגר עניין.
כל הפרטים מצביעים על משחק חדש מדי לכאן.
כל הפרטים מצביעים על משחק חדש מדי לכאן.
-
אבגדהו
תקשיבו אני מכירה את המשחק הזה ולצערי לא יודעת את השם שלו
גם אני מחפשת
שיחקתי בו פעם ראשונה לפני בערך 5-6 שנים
אל תזלזלו זה משחק אחד הממכרים
הסמל שלו עם דגל אדום וצהוב.
גם אני מחפשת
שיחקתי בו פעם ראשונה לפני בערך 5-6 שנים
אל תזלזלו זה משחק אחד הממכרים
הסמל שלו עם דגל אדום וצהוב.
גבר יכול להיות שה HOT WHEELS נכתב במספר גרסאות? ז"א שהסמל השתנה בדברים ממש קטנים ממשחק למשחק?
אני יודע שזה נשמע מופרך, אבל מה שהייתי ממליץ לך לעשות זה לחפש משחקי hotwheels ב - MOBYGAMES ולראות אם אתה מוצא שם את המשחק שלך.
תעדכן אותנו
אני יודע שזה נשמע מופרך, אבל מה שהייתי ממליץ לך לעשות זה לחפש משחקי hotwheels ב - MOBYGAMES ולראות אם אתה מוצא שם את המשחק שלך.
תעדכן אותנו
-
עונג
אוקיי אני מתחרפן, המשחק ממש לא זה הוא משהו אחר לגמרי, אבל הסמל ממש כאילו העתקה (חוץ מהמילים) אבל זה בדיוק העיצוב של הסמל