אני זוכרת שהייתי ילדה ממש קטנה בת 7 אז היה לי משחק בעברית במחשב שקוראים לו צבר.
במשחק הזה היו שני חלקים בהתחלה היו כמה סיפורים בעברית והיה ניתן לשמוע את הסיפורים ועם רוצים היה אפשר לדלג על זה.
ואחר כך היו כול מיני שאלות על הסיפור ואז סתם כול מיני משימות כמו להתאים מילים, זכר לנקבה, מיספרים, חיה לתמונה, הפכים, מילים מתחרזות וכדומה.
ולאחר שהייתי מסיימת את המשחק היתה מופיעה תמונה של צבר והיה כתוב "כול הכבוד"
אני יודעת וזוכרת שלמשחק קוראים "צבר" אבל אני לא מצליחה למצוא אותו בשום מקום להורדה.
משהו יכול לעזור לי למצוא את המשחק להורדה או לפחות לתת קישור
תודה!!
מחפשת משחק
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: מחפשת משחק
ובת כמה את עכשיו? כלומר, כמה שנים עברו מאז ששיחקת במשחק לראשונה?מי-טל כתב:אני זוכרת שהייתי ילדה ממש קטנה בת 7
התמונה הייתה הלוגו של חברת הסלטים "צבר", או סתם שיח של צבר? פרי הצבר?מי-טל כתב:ולאחר שהייתי מסיימת את המשחק היתה מופיעה תמונה של צבר
-
מי-טל
התמונה היתה שיח הצבר, אבל ייתן שיש לזה קשר לחברת הסלטים "צבר", למרות שלא זכור לי לא הלוגו של צבר ושום תמונה של סלט עים הדפס הלוגו שלה (צבר).Og כתב:ובת כמה את עכשיו? כלומר, כמה שנים עברו מאז ששיחקת במשחק לראשונה?מי-טל כתב:אני זוכרת שהייתי ילדה ממש קטנה בת 7
השנה הייתה 2002 בערך
התמונה הייתה הלוגו של חברת הסלטים "צבר", או סתם שיח של צבר? פרי הצבר?מי-טל כתב:ולאחר שהייתי מסיימת את המשחק היתה מופיעה תמונה של צבר
כמה מהסיפורים שאני זוכרת שהיו שמה הם: "דירה להשכיר", "האריה שאהב תות", משהו עים תפוחי אדמה, חנות צעצועים, סיפור משהו על זקן...
2002 זה חדש מדי לכאן, בפורום הזה דנים על משחקים משנת 1999 ומטה.
למרות זאת, מכיוון שזה משחק ישראלי, אין לי בעיה להשאיר את הנושא פתוח, אבל אני מאמין שהסיכוי שמישהו מכיר את המשחק הוא נמוך מאוד.
למרות זאת, מכיוון שזה משחק ישראלי, אין לי בעיה להשאיר את הנושא פתוח, אבל אני מאמין שהסיכוי שמישהו מכיר את המשחק הוא נמוך מאוד.