המשחק היה באוסף "מעל 200 משחקים מרתקים" וזה היה משחק מכות (בסגנון של מורטל קומבט) ואני חושב שזה היה משחק דמו כי היה אפשר לבחור שני דמויות...
דמות מס 1- הוא רובוט גדול כזה בצבע כסף ויש לו כוחות מיוחדים כמו ביטע חזקה כזות ויש לו חשמל בצבע ירוק
דמות מס 2- הוא הדמות המצרית הזות שהוא כלב או זאב שהולך על שתיים ויש לו כובע של מלך מצרי ואת החצית הזות
אני לא יודע אם זה המשחק כי אני מצאתי רק תמונה אחת, אולי אתה יכול להראות לי עוד תמונות מהמשחק?. וכבר אמרתי שאם יש לך את הדיסק אני רק צריך לדעת את כל השמות הלועזים של המשחקים (כמו באתר המסע אל העבר) שיש שם את אוסף התקליטורים ואם לוחצים על אחד השמות בעברית אז הוא מראה את השם האמיתי של המשחק.
לא זה לא המשחק (לצערי :( ) כי במשחק שלי אין חרבות והמשחק שלי היה דו מימדי (לא כמו STREET FHITER ומשחקים אחרים כאלה!) אפשר רק ללכת קדימה ואחורה ולכל הכיוונים חוץ מליסתובב (כמו בכל משחק קרבות תלת מימדי).
ומתי שאתה בוחר דמות אז יש רבועים ורואים את כל פרצוף של לוחם ואם מסמנים אותו אז רואים איך הוא נראה.
כשהייתי קטן הלכתי יום אחד להום סנטר וראיתי את המשחק הזה במחיר זול, ואז ההורים שלי אמרו לי אל תדאג נחזור לפה השבוע ונקנה, ומפה לשם לא יצא ועד היום לא השגתי את זה, האמת שנזכרתי במשחק הזה לא מזמן אבל לא זכרתי את השם, ואז כשאתה שאלת זה עלה לי חזרה.
תן לי להמליץ לך על עוד שני משחקים מעולים KILLER INSTINCT, PRIMAL RAGE
PRAY FOR DEATH אכן היציג תחרות יפה לKILLER INSTINCT, אבל KILLER INSTINCT הרבה יותר טוב לדעתי!
אולי אתה זוכר משחק שבהתחלה רואים משהו נכנס לתוך מכונת משחק (אני מתכוון למכונה הזות ששמים על הראש וראוים את המשחק מול העניים) והוא נלחם נגד מפלצות וזה משחק מגוף שלישי ואם הוא מת אז רואים את האיש הזה בלי הכסדה וכאילו התרסקו לו הפניים