אני זוכר שהדמות הראשית הייתה נקבה, והיו כל מיני נשקים, ואחד הטריקים שלה היה שהיא יכלה לתפוס את המפרקת של היריב ולעשות עליה סוג של סיבוב עם הידיים (כש הרגליים באוויר, סוג של 619 של ריי מיסטיריו
משחק ישן, שכחתי שמו...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
help!
משחק ישן, שכחתי שמו...
שלום, בעבר,לפני שנים הייתי נוהג לשחק במשחק כלשהו, ישן מאוד, שאיני זוכר את שמו (תלת מימד, אני כמעט בטוח בכך)...
אני זוכר שהדמות הראשית הייתה נקבה, והיו כל מיני נשקים, ואחד הטריקים שלה היה שהיא יכלה לתפוס את המפרקת של היריב ולעשות עליה סוג של סיבוב עם הידיים (כש הרגליים באוויר, סוג של 619 של ריי מיסטיריו
), ותוך כדי שוברת את המפרקת... אני גם זוכר שבהתחלה של ההדרכה (הטוטוריאל) יש קטע שמלמדים לרוץ, אז מבקשים לרוץ על-גבי מנורות על הרצפה...
Re: משחק ישן, שכחתי שמו...
אולי אחד ממשחקי טומב ריידר? באיזו שנה או טווח שנים מדובר?
קצת יריה באפילה: Oni?
אויש נכון, זה זה... אפילו שהמשחק חדש מדי לכאן, אני צריך להתבייש בעצמי שלא זיהיתי...
-
help!
אויש, סליחה על הטריפל, אבל בתור אורח אי אפשר לערוך... ANYWAYS, ספק אם זה אוני... הסתכלתי בGS וזה מראה סקרין שוטס, וזה לא נראה לי זה... אתם בטוחים שיש בהתחלה את הקטע עם המנורות?
לא יודע אם הייתי קורא להן מנורות, אבל בהחלט אורות. הנה תמונות:
http://www.mobygames.com/game/oni/screenshots" target="_blank
http://www.mobygames.com/game/oni/screenshots" target="_blank
-
help!
איפה אתה רואה את ה SS עם האורות T.T? אבל מצאתי תמונה באינטרטנט שמראה את הסיבוב על הצוור (החלק המפורסם של המשחק נראה לי, לפחות בשבילי)... אני מוריד ב6 לינקים מRS...
in the zone
אל תשכח את חוברות הקומיקס.
אה? מה זה SS ? בכל מקרה, אין שם תמונות מהטוטוריאל, אני פשוט זוכר את זה מהמשחק.help! כתב:איפה אתה רואה את ה SS עם האורות T.T? אבל מצאתי תמונה באינטרטנט שמראה את הסיבוב על הצוור (החלק המפורסם של המשחק נראה לי, לפחות בשבילי)... אני מוריד ב6 לינקים מRS...
בנוסף, סיבוב המפרקת שהיא בעצם סוג של תפיסה (שנעשית בזמן ריצה), היא ממש לא חלק עיקרי במשחק, היא אפילו לא אחד המהלכים הטובים ביותר...
[עריכה]
אה, כשאתה אומר SS אתה בטח מתכוון ל-screenshot...