סוג של battlezone

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

דרור

סוג של battlezone

שליחה על ידי דרור »

שלום לכולם
אני זוכר שפעם שיחקתי במשחק בסגנון גרפי של battlezone, אבל שם הייתה אפשרות לעוף באויר. זכור לי בבירור שמידי פעם הופיעה ציפור ענקית, והיה צריך לטוס מאחוריה ולירות עליה מאחורה. נדמה לי שרק אחרי שהורגים אותה אפשר לעבור שלב (אבל לא בטוח).
בהתחלה הייתי בטוח שבאמת מדובר ב battlezone בגלל הגרפיקה הזהה, אבל בגלל שלא מצאתי באינטרנט שום מילה על הציפור הזאת או על האפשרות לטוס אז אני מניח שזה לא המשחק שאני מחפש.

מישהו יודע על מה אני מדבר?
תודה רבה :)
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

not even close

שליחה על ידי BluePrint »

רש"י: Stellar 7
"משחק בסגנון גרפי של Battlezone" - לא שקופים אבל משחק שכולו פוליגונים.
"הייתה אפשרות לעוף באויר" - ניתן לקפוץ לגובה כדי להמנע מפגיעה.
"מידי פעם הופיעה ציפור ענקית, והיה צריך לטוס מאחוריה ולירות עליה מאחורה. נדמה לי שרק אחרי שהורגים אותה אפשר לעבור שלב" - כל שלב מסתיים בהגעת חללית גדולה המנחיתה את האוייב האחרון, והדרך הפשוטה להתמודד איתו היתה לנסוע לאחור בכל המהירות תוך כדי ירי בלתי פוסק המונע מהיריות שלו לפגוע בך.
דרור

Re: סוג של battlezone

שליחה על ידי דרור »

לא נראה לי שזה המשחק שאני מחפש. במשחק שהיה לי הייתה אפשרות לטוס (לא ממש "אפשרות", כל המשחק החללית טסה), והיה איפשהו על גבי המסך את האזימוט המדוייק שמכוון את השחקן לציפור הגדולה שצריך לירות בה. אני חושב שהיא הייתה בצבע שונה או שהיא הייתה משנה צבעים אחרי שיורים בה או משהו בסגנון. בכל מקרה הציפור הזאת הייתה חלק משמעותי מהמשחק.
עוד משהו - אני די בטוח שבמשחק שהיה לי ראו את החלק הקידמי של החללית (כמו שבמשחקים מגוף ראשון רואים את היד והרובה של השחקן).
יכול להיות שמדובר במשחק של אותה חברה או במשחק אחר באותה סידרה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני זוכר בזמנו, בשרשור החידות, אורח נתן קישור עם עמוד של כל מיני משחקי חלל ואאל"ט, חלק מהם הזכירו את מה שאתה מתאר. הנה העמוד, אולי זה יעזור לך:
http://koti.mbnet.fi/~moonlord/tower/oldspace.htm" target="_blank
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

באויר או בחלל?

שליחה על ידי BluePrint »

Dragon Strike
אורח

שליחה על ידי אורח »