מחפשת משחק ששחקתי בילדותי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מחפשת משחק ששחקתי בילדותי
בוקר טוב,
מחפשת נואשות משחק ששיחקתי בו בילדותי. :(
במגדל שלום (כלבו שלום - מאירלנד) בתל אביב בשנות השמונים, הוצבו מס' מכונות משחק עם משחקי חלל וארקייד.
היו מס' מכונות עם "פאקמן" ומכונה נוספת עם משחק חלל ששיחקתי בו ללא סוף.
במשחק הייתי צריכה לירות על יצורים מהשמיים והדבר שאני זוכרת בבהירות הוא שהיו במשחק עופות דורסים גדולים (נשרים או איות) שתקפו מראש המסך ועפו למטה לכוון תחתית המסך ויכול להיות שהן גם ירו כדורים - לא בטוחה.
יש מישהו שהתיאור המעורפל הזה מזכיר לו משחק ?
תודה רבה מראש,
מחפשת נואשות משחק ששיחקתי בו בילדותי. :(
במגדל שלום (כלבו שלום - מאירלנד) בתל אביב בשנות השמונים, הוצבו מס' מכונות משחק עם משחקי חלל וארקייד.
היו מס' מכונות עם "פאקמן" ומכונה נוספת עם משחק חלל ששיחקתי בו ללא סוף.
במשחק הייתי צריכה לירות על יצורים מהשמיים והדבר שאני זוכרת בבהירות הוא שהיו במשחק עופות דורסים גדולים (נשרים או איות) שתקפו מראש המסך ועפו למטה לכוון תחתית המסך ויכול להיות שהן גם ירו כדורים - לא בטוחה.
יש מישהו שהתיאור המעורפל הזה מזכיר לו משחק ?
תודה רבה מראש,
"?what do you wanna do?" "I don't know, what do YOU wanna do
לא מכיר את המשחק המדובר אבל יש משחק בעל מאפיינים דומים, בו אין נשרים אלא עטלפים:
Invasion of the Mutant Space Bats of Doom
ויש לו גם המשך: Return of the Mutant Space Bats of Doom.
Invasion of the Mutant Space Bats of Doom
ויש לו גם המשך: Return of the Mutant Space Bats of Doom.
Re: מחפשת משחק ששחקתי בילדותי
גם אני לא מכיר את המשחק המבוקש, אבל זכורים לי כמה מקרים בהם משחק חלל משנות השמונים נתבקש כאן בפורום ולמרות שהמשחק הזה פחות מוכר מ- Galaga ושאר כפיליו, עד היום בכל בקשה כזו בפורום, תמיד היה מדובר במשחק Phoenix:

זה אכן המשחק!!! תודה רבה רבה רבה !!!
חיפשתי די הרבה, מצאתי ששמו המלא של המשח הוא Phoenix Revenge, אבל לא מצאתי מהיכן להוריד את המשחק. תוכל לעזור לי בזה בבקשה?
(הכוונה למשחק המלא, לא למשחק אונליין. אם אפשר: קודם כל המקורי, ואח"כ חידושים שלו).
תודה רבה!!
חיפשתי די הרבה, מצאתי ששמו המלא של המשח הוא Phoenix Revenge, אבל לא מצאתי מהיכן להוריד את המשחק. תוכל לעזור לי בזה בבקשה?
(הכוונה למשחק המלא, לא למשחק אונליין. אם אפשר: קודם כל המקורי, ואח"כ חידושים שלו).
תודה רבה!!
אני אשמח, אבל תחילה, את צריכה להבין שאם את מחפשת את המשחק המקורי שאותו שיחקת במכונות המשחק, אז את לא מחפשת את "Phoenix Revenge" אלא את Phoenix, אני אצא מנקודת הנחה שאינך שולטת בנושא האמולציה ואסביר לך במושגי הדיוטות:קוקו20 כתב:חיפשתי די הרבה, מצאתי ששמו המלא של המשח הוא Phoenix Revenge, אבל לא מצאתי מהיכן להוריד את המשחק. תוכל לעזור לי בזה בבקשה?
ראשית, את צריכה להוריד אמולטור שיכול להפעיל את הרום של המשחק. אני ממליץ בחום על MAMEUI שניתן להורדה כאן (למטה, בכפתור הDOWNLOAD הכתום).
לאחר הפעלת הקובץ האמולטור יחלץ את עצמו לתיקייה הנוכחית אז מומלץ שתורידי את הקובץ לתיקייה ריקה.
לפני שאת מפעילה את האמולטור, תורידי את הרום - ניתן למצוא אותו כאן או כאן (או בעשרות אתרים אחרים) - ותעבירי אותו לתיקייה בשם ROMS שבתוך התיקייה של MAMEUI.
עכשיו תפעילי את MAMEUI והוא יבצע סריקה של המשחקים (זה יקח דקה או שתיים). בסיום תוכלי למצוא את המשחק בקטגוריה "Available".
תודה רבה!
אכן, עובד
יש הוראות הפעלה מיוחדות לאמולטור? למשל, גיליתי שכשהוא מבקש להכניס מטבע, צריך ללחוץ על 5 וכל לחיצה מוסיפה מטבע. אז חשבתי שיש מן הסתם אפשרויות נוספות.
יישר כח על הסיוע!
אכן, עובד
יש הוראות הפעלה מיוחדות לאמולטור? למשל, גיליתי שכשהוא מבקש להכניס מטבע, צריך ללחוץ על 5 וכל לחיצה מוסיפה מטבע. אז חשבתי שיש מן הסתם אפשרויות נוספות.
יישר כח על הסיוע!
כן, יש הרבה כאלה (מן הסתם כבר גילית ש-1 זה START).
מלבד העובדה שלחיצה על TAB באמצע המשחק תביא תפריט עם אפשרויות, אני יכול להסביר לך על פונקציות ספציפיות אם תשאלי לגביהן.
מלבד העובדה שלחיצה על TAB באמצע המשחק תביא תפריט עם אפשרויות, אני יכול להסביר לך על פונקציות ספציפיות אם תשאלי לגביהן.