שלום! אני מחפש משהו בבקשה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
שלום! אני מחפש משהו בבקשה
פעם המחשב שלי עבד גם על DOS.
היה לי במחשב הישן תוכנה שעובדת על DOS והיא הייתה ברקע תכלת והיו בא הרבה משחקים כגון: דובון בלון, הוגו של חברת חשמל,ג'ק הארנב, העיר בוביה, ועוד...
היו גם תוכנות עזרים...
אם מישהו יודע מה זה, אשמח אם ייתן לי את התוכנה.
תודה רבה! אני מחפש אותה המון זמן!
היה לי במחשב הישן תוכנה שעובדת על DOS והיא הייתה ברקע תכלת והיו בא הרבה משחקים כגון: דובון בלון, הוגו של חברת חשמל,ג'ק הארנב, העיר בוביה, ועוד...
היו גם תוכנות עזרים...
אם מישהו יודע מה זה, אשמח אם ייתן לי את התוכנה.
תודה רבה! אני מחפש אותה המון זמן!
what you want is usually not what you need
"תוכנה שעובדת על DOS והיא הייתה ברקע תכלת" מזכיר לי את Toy Box 2 אבל אתה לא רוצה אותה, היא מיועדת לילדים קטנים ולכן מאד פשוטה וילדותית.
אם זו לא התוכנה שרצית... יש לא מעט אחרות, אבל מה שאתה באמת רוצה זה "משחקים כגון: דובון בלון, הוגו של חברת חשמל,ג'ק הארנב, העיר בוביה, ועוד..." ואלו לא מגיעים כחלק מתוכנה כלשהי, עליך להשיג אותם בנפרד. (כל אחד בנפרד אם לא תשכנע מישהו "לארוז" לך אותם)
אז במקום לחפש את מה שאתה לא זוכר, חפש את מה שאתה כן זוכר ובאמת רוצה. ואם תעשה זאת באתר עצמו ולא רק בפורום, לא תצטרך לחכות לתגובה כדי להגיע לדף ההורדה.
אגב, גם היום המחשב שלך יכול לעבוד עם DOS. (לא "על". מחשב עובד על חשמל)
אם זו לא התוכנה שרצית... יש לא מעט אחרות, אבל מה שאתה באמת רוצה זה "משחקים כגון: דובון בלון, הוגו של חברת חשמל,ג'ק הארנב, העיר בוביה, ועוד..." ואלו לא מגיעים כחלק מתוכנה כלשהי, עליך להשיג אותם בנפרד. (כל אחד בנפרד אם לא תשכנע מישהו "לארוז" לך אותם)
אז במקום לחפש את מה שאתה לא זוכר, חפש את מה שאתה כן זוכר ובאמת רוצה. ואם תעשה זאת באתר עצמו ולא רק בפורום, לא תצטרך לחכות לתגובה כדי להגיע לדף ההורדה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: שלום! אני מחפש משהו בבקשה
וואי, ToyBox II היא פשוט להיט. קרעתי את אחוריי כדי ליצור ממנה תפריטים מקוטלגים ומאוייקנים לתלפיות. אם זה רק היה פשוט תפעולית (לא יודע איך ליצור קונפיגורציית DOSBox משתנה בהתאם ליישום המופעל מראש) הייתי בוודאי משתמש בה גם היום כדי להפעיל את המשחקים. צריכים להיות לי המון אייקונים בפורמט שלה היכן שהוא בנבכי הכונן הקשיח שלי.
שלך על חשמל? שלי עובד על השידה. חרא של פיתרון, אבל מה לעשות. אין קבוע יותר מהזמני.
שלך על חשמל? שלי עובד על השידה. חרא של פיתרון, אבל מה לעשות. אין קבוע יותר מהזמני.
-
אורח
Re: what you want is usually not what you need
מצטער. זה לא זה...זה כנראה הייתה תוכנה אחרת...הרקע היה תכלת אבל קצת יותר קהה... אם עוד מישהו יודע למה אני מתכוון שייכתוב בבקשה!BluePrint כתב:"תוכנה שעובדת על DOS והיא הייתה ברקע תכלת" מזכיר לי את Toy Box 2 אבל אתה לא רוצה אותה, היא מיועדת לילדים קטנים ולכן מאד פשוטה וילדותית.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אתה אכן מחפש את התכנה עצמה ולא את המשחקים בה?
אם כן, המשחקים הופיעה בה כרשימה או כסמלים בדומה ל-ToyBox ולמעשה ל-Windows?
אם כן, המשחקים הופיעה בה כרשימה או כסמלים בדומה ל-ToyBox ולמעשה ל-Windows?
<הכנס בדיחה על עניין החדות כאן>אורח כתב:הרקע היה תכלת אבל קצת יותר קהה...
זו כנראה תכנת תפריטים עם גרפיקה מאסקי של דוס ולא אחת שבנויה עם ממשק גרפי כמו ביט-תפריט. יש הרבה מאוד כאלו ולכן לא סביר להניח שתמצא אותה וגם אם תמצא, היא לא תגיע עם המשחקים שהיו אצלך.

אלא אם כן אתה מתכוון לאחד מתקליטורי האוסף של חברה מסויימת (שאני לא זוכר את שמה) שבאו כולם עם אותו תפריט כחול כמו דיסקברי.
[עריכה]
לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה אבל אם אתה צריך עזרה אל תהסס לבקש.Radioactive Grandpa כתב:אם זה רק היה פשוט תפעולית (לא יודע איך ליצור קונפיגורציית DOSBox משתנה בהתאם ליישום המופעל מראש) הייתי בוודאי משתמש בה גם היום כדי להפעיל את המשחקים.
והמחשב שלי עובד על דחיסת קובץ לארכיון 7ZIP כרגע, אבל פעם יצא לי לראות מחשב עובד אדמה O_o
איזה קטע, מצאתי מחשב שעובד על דוס!

(אל תצחקו על כישורי העריכה שלי... כל מה שאני מכיר זה את הצייר של חלונות וכפי שאתם רואים, הקדשתי לזה רק שתי דקות)

(אל תצחקו על כישורי העריכה שלי... כל מה שאני מכיר זה את הצייר של חלונות וכפי שאתם רואים, הקדשתי לזה רק שתי דקות)
-
אורח
גם לא זה...Og כתב:<הכנס בדיחה על עניין החדות כאן>אורח כתב:הרקע היה תכלת אבל קצת יותר קהה...
זו כנראה תכנת תפריטים עם גרפיקה מאסקי של דוס ולא אחת שבנויה עם ממשק גרפי כמו ביט-תפריט. יש הרבה מאוד כאלו ולכן לא סביר להניח שתמצא אותה וגם אם תמצא, היא לא תגיע עם המשחקים שהיו אצלך.
אלא אם כן אתה מתכוון לאחד מתקליטורי האוסף של חברה מסויימת (שאני לא זוכר את שמה) שבאו כולם עם אותו תפריט כחול כמו דיסקברי.
[עריכה]לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה אבל אם אתה צריך עזרה אל תהסס לבקש.Radioactive Grandpa כתב:אם זה רק היה פשוט תפעולית (לא יודע איך ליצור קונפיגורציית DOSBox משתנה בהתאם ליישום המופעל מראש) הייתי בוודאי משתמש בה גם היום כדי להפעיל את המשחקים.
והמחשב שלי עובד על דחיסת קובץ לארכיון 7ZIP כרגע, אבל פעם יצא לי לראות מחשב עובד אדמה O_o
אני יגיד לך ככה:
זה עבד לי על ווינדווס 95.
תמיד כשהייתי מדךיק את המחשב, היו לי 2 אפשרויות:
1- ללחוץ 1 כדי להמשיך בהפעלה.
2- להגיע לווינדווס במצב בטוח
ועוד כמה אפשרויות,
או להמתין 10-20 שניות בערך ושזה היה יישר טוען את התוכנה הזאת.
ובקשר לתוכנה הרקע שלה היה כזה:

העיצוב היה די בסדר...
...in all probability
אולי התוכנה הזו היתה חלונות 95?

היא עובדת על DOS, יש לה רקע כחול וניתן לשים את כל המשחקים שציינת כקיצורי דרך על שולחן העבודה.

היא עובדת על DOS, יש לה רקע כחול וניתן לשים את כל המשחקים שציינת כקיצורי דרך על שולחן העבודה.
-
אורח
Re: ...in all probability
לא..זה לא היה ווינדוס..BluePrint כתב:אולי התוכנה הזו היתה חלונות 95?
אני זוכר שזה איזהשהי תוכנה שעבדה על דוס...
אני זוכר גם שפעם תמיד שהיינו על ווינדווס ורצינו ללכת לתוכנה הזאת אבל לא היה לנו כח אז תמיד אח שלי הגיע למשחקים האלה דרך המחשב שלי....
-
houou
ניחוש פרוע:

אם אני צודק, שם התוכנה הוא נורטון קומנדר 5.1 ואפשר להשיג אותו כאן: http://www.old-games.org/down.php" target="_blank

אם אני צודק, שם התוכנה הוא נורטון קומנדר 5.1 ואפשר להשיג אותו כאן: http://www.old-games.org/down.php" target="_blank
-
אורח
חחח גם לא...מצטער...houou כתב:ניחוש פרוע:
אנשים! אם נראה לכם איזה תוכנה, תפרסמו פה! זה חשוב!
תודה לכל מי שניסה ולא הצליח! =]
הלאה..