שם המשחק: Wing Commander: Privateer - Righteous Fire
חברה מפתחת: ORIGIN Systems, Inc
חברה מפיצה: ORIGIN Systems, Inc
תבנית תוכן: תקליטור שלם (צלמית)
שפה: אנגלית
שנה: 1994
שם הקובץ: Privateer - Righteous Fire.exe
גודל מכווץ: 227.92MB
סוג דחיסה: RAR לפריסה עצמית
מידע נוסף (באנגלית בלבד): Wikipedia, Moby Games
כלול בחבילה (באנגלית בלבד): חוברת ההוראות השלמה, מדריך לסוחר ושלוש מפות של Gimini Sector.
הורדה:
להורדת המשחק לחצו כאן.
יש להקליד את צרוף האותיות ולאחר לחיצה להורדה להמתין 45 שניות להופעת כפתור ההורדה האמיתי. (באפור)
[הורדה] Wing Commander: Privateer - Righteous Fire
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
winter40000
- משתמש רשום

Re: [הורדה] Wing Commander: Privateer - Righteous Fire
תודה רבה!!
אין כמו משחקים סגנון battle of yavin! אגב, יש לי את המשחק battle of yavin אם אתה רוצה..
אם יש לך עוד משחקים בסגנון הזה (לא סימולטורים כבדים של מטוס שצריך לתפעל בצורה מוגזמת) אני אשמח , אגב, אני עדיין בתהליכים להעלות את כל המשחק של tex murphy .
אין כמו משחקים סגנון battle of yavin! אגב, יש לי את המשחק battle of yavin אם אתה רוצה..
אם יש לך עוד משחקים בסגנון הזה (לא סימולטורים כבדים של מטוס שצריך לתפעל בצורה מוגזמת) אני אשמח , אגב, אני עדיין בתהליכים להעלות את כל המשחק של tex murphy .
!Swartz
לא מכיר את המשחק ההוא ולא רואה את הדמיון אבל יש לי את משחקי Rebel Assault אם "טיסה" בסגנון Dragon's Leir / Space Ace זה מה שאתה אוהב.
-
winter40000
- משתמש רשום

Re: [הורדה] Wing Commander: Privateer - Righteous Fire
rebel assault זה בדיוק הכוונה שלי, בקשר לשאר, באמת שלא מכיר ולא שמעתי עליהם... למרות שאין לי אף אחד מהמשחקים , מאיזושהי סיבה אני לא מוצא דבר פרט ל battle of yavin כי דאגתי לצרוב אותו כמעט על כל דיסק , המשחק פשוט טוב! מינימום גרפיקה אבל איכותי בהחלט!
"...I'm flying...", "goodbye"
חבל שאינך מכיר, אחרת היית מבין למה שמתי את 'טיסה' במרכאות.
בינתיים אני יכול להמליץ לך על Outer Ridge המעט חד-גוני.
וכל סדרת Wing Commander, כמובן.
בינתיים אני יכול להמליץ לך על Outer Ridge המעט חד-גוני.
וכל סדרת Wing Commander, כמובן.