השרשור פוצל מן השרשור הזה
[/Og]
את הסרטון הראשון לכדתי עם Camtasia, ורק אח"כ החלפתי את הסרטון בסרטון שלכדתי עם ההקלטה הפנימית של דוסבוקס. אני לא זוכר למה לא השתמשתי בהקלטה המובנית של דוסבוקס מלכתחילה אבל אני זוכר שהייתה לכך סיבה טובה בזמנו.Radioactive Grandpa כתב:זכור לי שעוג דיבר על איזו תכנה שהוא השתמש בה בשעתו לעשות את הסרטון של הנסיך הפרסי, והיא לא היתה WMM ולא VirtualDub. אני מדמיין או שבאמת היתה כזו?
לפני הכל, אני רוצה לציין שאני לא מבין גדול בעריכת וידאו, ולאחר שזה out of the way, לדעתי אין שום דרך לאחד שני סרטונים ששונים במבנה הפיזי שלהם - קרי רזולוציה שונה, מקודד שונה ואולי אפילו מספר פריימים לשנייה שונה. הדרך היחידה לאחד שני סרטונים היא אם הם זהים בכל הדברים שבהם הם אמורים להיות זהים (ולמען האמת, אני לא כ"כ יודע מה הם) וכדי לעשות את זה לשני סרטים שאינם, ניתן לקודד אחד מהם או את שניהם מחדש עם קידודי וידאו ואודיו מלאים בעלי אותם ההגדרות.Radioactive Grandpa כתב:ועוד שאלה עבורך עוג, VirtualDub חותך מעולה וידאו לפריימים, גוזר, מדביק, הכל פשוט פצצה. אבל נסיתי לגזור מקובץ וידאו אחד ולהדביק משני, שעות, ופשוט לא הצלחתי לעשות את זה, בכל דרך שנסיתי לתחמן אותו. יש דרך לעשות את זה?
כדי לבדוק אם הבעיה שלך נובעת משוני במבנה הסרטים או מכיוון שהתכנה פשוט לא יכולה לעשות את מה שאתה מבקש, פצל סרטון אחד לשני סרטונים נפרדים ואז שמור, סגור והפעל מחדש וכעת נסה להדביק מסרטון אחד פריימים לשני ואם הצלחת הווה אומר שהבעיה היא בחוסר תאימות במבנה.
אם לא הצלחת, הווה אומר שאני אצטרך להפעיל את התכנה ולבדוק בעצמי