[הורדה] Blade Runner
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
"...riddle me this, riddle me that"
אני מנחש שזו הגרסה המפורקת... (אחרת איזו הצדקה יש ל-Westwood לפזר את המשחק על 4 תקליטורים אם שניים וקצת יספיקו)
Re: [הורדה] Blade Runner
תודה רבה על המשחק הזה! יש לך אולי משחק הרפתקאה נוסף מאותה שנה, The Last Express?
-
אורח
מה זה הגירסה המפורקת?BluePrint כתב:אני מנחש שזו הגרסה המפורקת... (אחרת איזו הצדקה יש ל-Westwood לפזר את המשחק על 4 תקליטורים אם שניים וקצת יספיקו)
אולי בגירסה המקורית(4 תקליטורים) יש סרטים או תוספות מיוחדות שאין פה אבל אני לא יכול לדעת כי אין לי את הגירסה המקורית אז אני לא יכול להשוות...
כן..זה 3 דיסקים...אני אשתדל לעלות אותו בימים הקרוביםעידן כתב:תודה רבה על המשחק הזה! יש לך אולי משחק הרפתקאה נוסף מאותה שנה, The Last Express?
- sixkiller
- משתמש רשום

- איש קשר:
זה הייתי אני...לא יודע למה אני לא הייתי מחובראורח כתב:מה זה הגירסה המפורקת?BluePrint כתב:אני מנחש שזו הגרסה המפורקת... (אחרת איזו הצדקה יש ל-Westwood לפזר את המשחק על 4 תקליטורים אם שניים וקצת יספיקו)
אולי בגירסה המקורית(4 תקליטורים) יש סרטים או תוספות מיוחדות שאין פה אבל אני לא יכול לדעת כי אין לי את הגירסה המקורית אז אני לא יכול להשוות...
כן..זה 3 דיסקים...אני אשתדל לעלות אותו בימים הקרוביםעידן כתב:תודה רבה על המשחק הזה! יש לך אולי משחק הרפתקאה נוסף מאותה שנה, The Last Express?
אני חושב שכש-Blueprint אמר "גרסה מפורקת" הוא התכוון לריפ(שאין בו מוסיקה, סרטים וכד')
- sixkiller
- משתמש רשום

- איש קשר:
ממה שאני שיחקתי עד עכשיו(וזה לא הרבה) יש את הסרט בהתחלה, קולות רקע ואת הדיבור של הדמות...לגבי מוזיקה אני לא בטוח...השאלה היא אם יש מוזיקה במקורי...עידן כתב:אני חושב שכש-Blueprint אמר "גרסה מפורקת" הוא התכוון לריפ(שאין בו מוסיקה, סרטים וכד')
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
זו ההודעה שאתה מקבל בתוך המשחק כשאתה מנסה לשמור?