תודה למוצאים
אגב! אל תיבהלו אם תשמעו בהתחלה קטע מיקס, שניות אחרי זה מתחיל הקטע שעליו דיברתי:
http://rapidshare.com/files/169998460/Help_meh.mp3.html" target="_blank
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

לא אומר לי הרבה.Radioactive Grandpa כתב:נכון, ונעשו גם אלפי רימיקסים למנגינה המיתולוגית הזו. ואם זה לא נלקח ממשחק ספציפי (כנראה שלא), אז זה כמובן מתאים לכל טטריס ששחזר את המנגינה הידועה (שמבוססת למעשה על שיר רוסי בשם "Korobeiniki" מהמאה ה-19, ועל פי ויקיפדיה, החלה בגרסה השניה לגיימבוי).

או במילים אחרות, מכיוון שלא סיפקת לנו אף פרט אחד על המשחק שבו אתה מעוניין מלבד זה שהוא משחק טטריס או דומה, אין שום דרך בה נוכל לצמצם את הרשימה עבורך...Radioactive Grandpa כתב:אני לא יודע מה הורדת, אבל בכל מקרה המנגינה הזו מזוהה בצורה גורפת כנעימת הנושא של טטריס. תריץ חיפוש עבור Tetris Theme בגוגל או ב-YouTube וללא ספק תבין יותר.
אולי, לא יודע... אני מכיר אותה מגרסת הגיימבוי שבה שיחקתי רק בזמן האחרון, בגרסת הדוס שבה שיחקתי בילדותי (ושבאופן חשוד חסרה באתר), אין מוזיקה.Toxicity כתב:אתם רוצים להגיד לי שיש כמה משחקי טטריס עם אותה נעימת רקע?
אני לא מאמין שאני מכיר את המנגינה הזו ממשחק גיימבוי כלשהו, זה חייב להיות דוס נטו |:Og כתב:למה זה לא עזר לך? אתה זוכר אם שיחקת טטריס בגיימבוי/קולור/אדוונס ? אם אתה לא בטוח, תוריד אמולטור לגיימבוי ואת הרום ותבדוק... אם אתה בטוח שלא שיחקת בגרסת הגיימבוי, נסה לצמצם את החיפוש למערכת אחת.