הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שם המשחק: Gabriel Knight: Sins of the Fathers חברה מפתחת: Sierra On-Line, Inc חברה מפיצה: Sierra On-Line, Inc תבנית תוכן: תקליטור שלם (צלמית) שפה: אנגלית שנה: 1993 שם הקובץ: Gabriel Knight - Sins of the Fathers.exe גודל מכווץ: 440.54MB סוג דחיסה: RAR לפריסה עצמית מידע נוסף (באנגלית בלבד): Wikipedia, MobyGames
Ingsoc כתב:
גבריאל נייט הוא בעל חנות ספרים וסופר כושל המתגורר בניו אורלינס. בתחילת המשחק הוא חוקר סדרה של רציחות, שזכו לכינוי "רציחות הוודו" בגלל שנראה שהם קשורים לפולחן דתי שמתרחש בניו אורלינס, וזאת למטרת כתיבה של רומן בלשי. החקירה של גבריאל תוביל אותו במורדות העבר האפל של ניו אורלינס והקשר של הרציחות הללו לסוד משפחתי שאליו הוא לא היה מודע.
"גבריאל נייט" ראה אור בשנת 1993 והפך מיד ללהיט שהוליד שני משחקי המשך נוספים. המשחק נוצר על ידי ג'יין ג'נסן מחברת סיירה, שעבורה היה זה משחקה הראשון לאחר שהייתה אחת מהכותבים של המשחק השישי בסדרת מסע המלך. אפשר להיווכח שהושקע במשחק תחקיר היסטורי מעמיק ורציני וככל שהמשחק מתקדם אנו לומדים יותר ויותר על העבר של ניו אורלינס, דת הוודו ואיך הכול קשור לרציחות.
המשחק הוא ניסיון מוצלח ליצור סיפור אימה בלשי עם אלמנטים של פנטזיה ,וכל זאת תוך יצירת דמויות עגולות ומציאותיות, יחד עם שילוב מוצלח של הומור. בנוסף, צוות שחקים מצוין שכלל בין השאר את טים קארי ("מופע הקולנוע של רוקי"), ליה רימיני ("מלך השכונה") ומארק המיל ("מלחמת הכוכבים") דיבבו את דמויות המשחק.
אם כן, "גבריאל נייט" הוא אחד המשחקים הטובים ביותר שנוצרו על ידי סיירה ונחשב על ידי רבים לאחד הקווסטים הטובים ביותר שנוצרו בשנות התשעים.
הורדה:
ההורדה הראשית לא זמינה כרגע.
עם זאת, ניתן להוריד את המשחק מהקישור הזה, באדיבות Octarine.
נערך לאחרונה על ידי Gordi ב א' מרץ 02, 2014 11:11 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סיבה:הוספת סיקור וקישור חלופי
טוב תודה בנתיים אני אסתפק בראשון...
אבל אני לא מצליח להפעיל אותו, אני פותח את הקובץ בדימון טולס ומתקין אבל המשחק לא עובד, נסיתי גם עם דוסבוקס והוא אומר שהמשחק לא יכול לעבוד במצב דוס
תוריד את הpatch לXP מפה (בצד שמאל יש קישור)
תפעיל את הISO בדימון טולס ואז תפעיל את הפאטץ' וזה יתקין לך את המשחק(אל תתקין דרך ההתקנה שבדיסק)...עכשיו זה אמור לעבוד...
sixkiller כתב:תוריד את הpatch לXP מפה (בצד שמאל יש קישור)
תפעיל את הISO בדימון טולס ואז תפעיל את הפאטץ' וזה יתקין לך את המשחק(אל תתקין דרך ההתקנה שבדיסק)...עכשיו זה אמור לעבוד...
נסיתי להתקין את ה xp patch וזה עדיין לא פועל.
אני חושב שיכול להיות שיש בעיה באחד הסירטונים במשחק כי הוא לא עובד והשאר כן עובדים אם מישהו יכול לעלות את הסירטון בשם 1.avi אני מאוד אשמח.
תודה לעוזרים
בגדול זה מה ש-BP אמר, אל תפעיל את sierraw שהוא הקובץ של ווינדוס, תפעיל את sierra.exe דרך דוסבוקס.
יכול להיות שהמשחק יפעל בתאימות ל-Win95, אבל אין לי אותו מותקן כרגע כדי לבדוק.
תודה רבה לכם על העזרה אבל הצלחתי לסדר אותה.
למי שיש את ההודעה הזאת שהיתה לי תדליקו את המחשב מחדש וזה אמור לעבוד.
וגם צריך להתקין את xp patch כדי זה לא יתקע באמצע.
ל Octarine ול BluePrint אני נסיתי להפעיל את sierra.exe דרך הדוס בוקס אבל זה לא עובד.