[הורדה] Screamer
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
[הורדה] Screamer
שם המשחק: Screamer
חברה מפתחת: Graffiti
חברה מפיצה: Virgin Interactive Entertainment, Inc
תבנית תוכן: תקליטור שלם (צלמית)
שפה: אנגלית
שנה: 1995
שם הקובץ: Screamer.exe
גודל מכווץ: 290MB
סוג דחיסה: RAR לפריסה עצמית
מידע נוסף (באנגלית בלבד): Wikipedia, MobyGames
הורדה:
להורדת המשחק לחצו כאן.
יש להקליד את צרוף האותיות ולאחר לחיצה להורדה להמתין 45 שניות להופעת כפתור ההורדה האמיתי. (באפור)
חברה מפתחת: Graffiti
חברה מפיצה: Virgin Interactive Entertainment, Inc
תבנית תוכן: תקליטור שלם (צלמית)
שפה: אנגלית
שנה: 1995
שם הקובץ: Screamer.exe
גודל מכווץ: 290MB
סוג דחיסה: RAR לפריסה עצמית
מידע נוסף (באנגלית בלבד): Wikipedia, MobyGames
הורדה:
להורדת המשחק לחצו כאן.
יש להקליד את צרוף האותיות ולאחר לחיצה להורדה להמתין 45 שניות להופעת כפתור ההורדה האמיתי. (באפור)
Re: [הורדה] Screamer
נחמד מאוד! זוכר שאהבתי לשחק(בדמו) בתור ילד.
יש לך אולי גם את השני בסדרה?
יש לך אולי גם את השני בסדרה?
2nd best
לא, אבל יש לי את השלישי והרביעי בגרסה המפורקת.
יש לי גם את זה בגרסה מפורקת, אם מישהו רוצה קובץ הפעלה מפוצח כדי לשחק ללא הצלמית\תקליטור, אבל אני חושב שהמוסיקה שווה את ההשקעה.
יש לי גם את זה בגרסה מפורקת, אם מישהו רוצה קובץ הפעלה מפוצח כדי לשחק ללא הצלמית\תקליטור, אבל אני חושב שהמוסיקה שווה את ההשקעה.
תודה :]
רציתי להגיד לך תודה תודה תודה.. הייתי חורש על המשחק הזה רק עכשיו מצאתי אותו !
זה הראשון נכון ? תודה ענקית !!
עריכה:
הורדתי , חילצתי , ניסיתי להפעיל גם רגיל וגם DOSBOX וזה לא עובד :(
הנה תמונה למה שזה כותב :
http://img11.imageshack.us/my.php?image=screamer.jpg" target="_blank
תעזרו לי בבקשה אני מת לשחק בזה .. תודה !
עריכה:
הנה תמונה למה שזה כותב :
עריכה!@$!@#$R0n כתב:רציתי להגיד לך תודה תודה תודה.. הייתי חורש על המשחק הזה רק עכשיו מצאתי אותו !
עריכה:
הנה תמונה למה שזה כותב :
הצלחתי להפעיל את המשחק.. אני רואה מכוניות נוסעות אני עושה אנטר להעביר את זה..
ואז זה רושם לי בגדול כזה INSERT SCREAMER DISK
אני צריך איזשהו קראק ? פליז עזרה שוב :{}
התקנת את המשחק?
crank it up
לא, הוא לא. הוא חילץ את הקבצים מהצלמית וניסה להפעיל אותם כמו כל משחק DOS שמגיע ארוז ומוכן להפעלה.
R0n, הצלמית מכילה גם 8 רצועות מוסיקה שאם תעשה כמו שניחשתי שעשית כאן, לא תוכל לשמוע.
אני רואה שיש לך Damon Tools אז עשה לעצמך חיים קלים והשתמש בה: הרכב את Screamer.cue ככונן מדומה, ואת אותו כונן הדמה כתקליטור ב-DOSBox ע"י פקודת "mount d z:\ -t cdrom -usecd 0 -noioctl". (את D ו-Z החלף באותיות הכוננים המתאימות לך)
לאחר שעשית זאת, התקן את המשחק תחת DOSBox ושחק כאוות נפשך.
R0n, הצלמית מכילה גם 8 רצועות מוסיקה שאם תעשה כמו שניחשתי שעשית כאן, לא תוכל לשמוע.
אני רואה שיש לך Damon Tools אז עשה לעצמך חיים קלים והשתמש בה: הרכב את Screamer.cue ככונן מדומה, ואת אותו כונן הדמה כתקליטור ב-DOSBox ע"י פקודת "mount d z:\ -t cdrom -usecd 0 -noioctl". (את D ו-Z החלף באותיות הכוננים המתאימות לך)
לאחר שעשית זאת, התקן את המשחק תחת DOSBox ושחק כאוות נפשך.
הפקודה שרשמת מוזרה קצת. ראשית, המספר שלאחר הפרמטר USECD הוא שונה ממחשב למחשב ובכלל, אני עוד לא נתקלתי במשחק שזקוק לפרמטר זה כדי לפעול... האם המשחק לא פועל אצלך בלי הפרמטר?BluePrint כתב:הרכב את Screamer.cue ככונן מדומה, ואת אותו כונן הדמה כתקליטור ב-DOSBox ע"י פקודת "mount d z:\ -t cdrom -usecd 0 -noioctl".
שנית, מדוע ה- noioctl ?
overkill
סביר להניח שהמשחק יפעל בלי כל התוספים אבל זו הפקודה בה אני משתמש, היא מפעילה תמיכה בכל הדברים הקטנים שיכולים להשפיע.
כשהכנתי אותה לקובץ אצווה לא שמתי לב שהמספר לאחר usecd מתייחס למספר הכונן המזוהה ע"י DOSBox, מתברר שהגדרתי את המספר הלא נכון.
כשהכנתי אותה לקובץ אצווה לא שמתי לב שהמספר לאחר usecd מתייחס למספר הכונן המזוהה ע"י DOSBox, מתברר שהגדרתי את המספר הלא נכון.
ראשית, לפי מיטב הבנתי, כשמדובר בXP, ה-IOCTL דווקא עדיף על בלי (זו הסיבה שהוא ברירת המחדל).BluePrint כתב:היא מפעילה תמיכה בכל הדברים הקטנים שיכולים להשפיע.
שנית, בקשר ל-USECD, בהתחלה גם אני חשבתי שעדיף SAFE THAN SORRY אבל אז R.G ביקש ממני דוגמה אחת שבה זה עוזר. חיפשתי. באמת שחיפשתי. לא רק במשחקים שבהם שיחקתי בדוסבוקס (וזה לא מעט) אלא גם חרשתי את הפורומים של דוסבוקס (כן, הם כעת מוכנים לשתילה) ולא מצאתי אף מקרה מתועד של בעיה שנפתרת עם USECD.
מילא אם היה זיהוי אוטומאטי לפי אות הכונן (באמת שאני לא מבין למה אין, אגב), אבל אם כל הפרוצדורה של זיהוי הכונן הנכון אמורה לספק רק רשת ביטחון שכל העדויות מראות שלא תותקל לעולם, אני עם R.G.
funny thing
גם אני בדעתכם אב הכנתי קובץ אצווה לאחר שמשחק מסויים לא פעל עם ברירות המחדל. (לא, אני לא זוכר איזה)
ואני גם מניח שכל אלו לא נחוצים אם מרכיבים את הצלמית ישירות ל-DOSBox ולא בעזרת Daemon Tools.
ואני גם מניח שכל אלו לא נחוצים אם מרכיבים את הצלמית ישירות ל-DOSBox ולא בעזרת Daemon Tools.
אוקיי. אם תיזכר, אני אשמח לשמוע איזה משחק זה היה.