פופאי ומוגלי : יוצרים סרטים.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
פופאי ומוגלי : יוצרים סרטים.
היי אני מחפש שני משחקים :
הראשון הוא משחק בהשתתפות הדמויות מפופאי בו אפשר להשתמש ברקעים,חפצים,וצלילים כדי ליצור סרט.
השני הוא בהשתתפות הדמיות מספר הג'ונגל (או משהו שמזכיר את ספר הג'ונגל) שגם בו אפשר להשתמש ברקעים,חפצים,וצלילים כדי ליצור סרט.
תודה מראש.
הראשון הוא משחק בהשתתפות הדמויות מפופאי בו אפשר להשתמש ברקעים,חפצים,וצלילים כדי ליצור סרט.
השני הוא בהשתתפות הדמיות מספר הג'ונגל (או משהו שמזכיר את ספר הג'ונגל) שגם בו אפשר להשתמש ברקעים,חפצים,וצלילים כדי ליצור סרט.
תודה מראש.
Re: פופאי ומוגלי : יוצרים סרטים.
יש לי רק את הראשון, עם פופאי, אני אעיף מבט מה הגודל שלו ואשקול לשלב אותו בלו"ז ההעלאות שלי, אבל אפילו אם כן, יש סיכוי שזה יקח הרבה זמן (חודש חודשיים).
עוד משהו,אני חושד שהם מאותה חברה,אולי אתה יכול להעיף מבט על המשחק של פופאי ולמצוא את השם שלה ?
תודה.
תודה.
כן, אני אשתדל לעשות את זה היום בבוקר.
שלום Og
לפני כמה חודשים אמרת שתיקח מזמנך לבדוק את שם החברה שיצרה את המשחקים של פופאי ומוגלי.
אודה לך מאוד אם תוכל לספק לי מידע זה.
לפני כמה חודשים אמרת שתיקח מזמנך לבדוק את שם החברה שיצרה את המשחקים של פופאי ומוגלי.
אודה לך מאוד אם תוכל לספק לי מידע זה.
לא הבנתי אותך נכון בזמנו... חשבתי שאתה רוצה שאני אבדוק אם אני מוצא בספרות המשחק איזכור למוגלי, כי חיפשתי ולא מצאתי. אבל עכשיו אני רואה שרצית רק את שם החברה...
השם הוא אופטימום ( Optimum ) זו חברה ישראלית, אותה אחת שיצרה את "אנימיקס".
אם אתה עדיין מעוניין שאני אעלה את המשחק, אני יכול לעשות את זה כבר מחר, אבל קח בחשבון שאין לי זמן לנסות לפרוץ אותו אז אני אעלה אותו כקובץ תמונה של התקליטור.
השם הוא אופטימום ( Optimum ) זו חברה ישראלית, אותה אחת שיצרה את "אנימיקס".
אם אתה עדיין מעוניין שאני אעלה את המשחק, אני יכול לעשות את זה כבר מחר, אבל קח בחשבון שאין לי זמן לנסות לפרוץ אותו אז אני אעלה אותו כקובץ תמונה של התקליטור.
אין פלא שלא מצאתי אותה בעצמי,זה בגלל שהיא חברה ישראלית.
וזה היה נחמד אם תוכל לעלות את המשחק.
וזה היה נחמד אם תוכל לעלות את המשחק.
העליתי את המשחק. תוכל למצוא אותו כאן:
viewtopic.php?f=2&t=18110" target="_blank
בסופו של דבר כן פרצתי אותו.
כשכתבת את ההודעה המקורית, ניסיתי לפרוץ את המשחק במשך כמה שעות ולא הצלחתי. עכשיו, החלטתי לנסות שוב למשך כמה דקות אבל מכיוון אחר. תוך פחות משעה המשחק היה פרוץ.
אנא אמור לי אם אתה נתקל בבעיות בהפעלה, לא בדקתי את המשחק לעומק.
viewtopic.php?f=2&t=18110" target="_blank
בסופו של דבר כן פרצתי אותו.
כשכתבת את ההודעה המקורית, ניסיתי לפרוץ את המשחק במשך כמה שעות ולא הצלחתי. עכשיו, החלטתי לנסות שוב למשך כמה דקות אבל מכיוון אחר. תוך פחות משעה המשחק היה פרוץ.
אנא אמור לי אם אתה נתקל בבעיות בהפעלה, לא בדקתי את המשחק לעומק.
WOW אתה בן אדם מדהים אתה יודע ? לבזבז זמן כה רב רק כדי לעזור לאיזה לנוב כמוני...
תודה רבה רבה !!!
תודה רבה רבה !!!
היי, בשביל זה אני (למעשה, כולנו, כל הקבועים בפורום) פה.
תהנה.
תהנה.