[הורדה] Oddworld: Abe's Oddysee
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
[הורדה] Oddworld: Abe's Oddysee
שם המשחק: Oddworld: Abe's Oddysee
שפה: אנגלית
חברה: Oddworld Inhabitants
מערכת הפעלה: חלונות
שנה: 1997
שם קובץ: AbesOddysee.7z.exe
סוג כיווץ: 7zip SFX
גודל מכווץ: 259MiB
גודל לאחר פריסה: 620MiB
מידע נוסף: MobyGames (אנגלית)
עזרים: מדריך למשתמש (מקוון בלבד)
תיאור קצר:
ברוכים הבאים ליקום OddWorld! תכירו את אֵייבּ.
אייב הוא עֶבֵד במפעל בשר, וכך גם כל בני מינו, המודוקונים. מפעל הבשר מנוהל על ידי גזע הגלאקונים הרשע, אך אייב לא מתלונן ועושה את מלאכתו נאמנה עד ליום שבו הוא מגלה תגלית מחרידה על המנה החדשה שמכין מפעל הבשר בו הוא עובד ומחליט לברוח.
אייב יגלה שלא תמיד בני מינו היו עבדים ויצא להחזיר את חירותם האבודה של המודוקונים!
המשחק הוא משחק פלטפורמה ללא גלילה (Non- scrolling platform game) בדומה למשחקים: Another World, Flashback, Prince of Persia ו- Blackthorne, אבל הוא ממש ממש טוב, המשחק עושה עבודה נהדרת בלהכניס את השחקן לאווירה הקודרת של היקום.
לרוב רציני, לפעמים מצחיק אבל מאוד ממכר - אני ממליץ בחום.
אזהרה: שימו לב שלאחר שעות ארוכות של משחק השחקן עלול לזרוק מילים כגון: Hello! ו- Follow Me! על בני משפחה ועוברי אורח תמימים - ראו הוזהרתם!
תמונות:
באדיבות מוביגיימס
הורדה
לחצו כאן על מנת להוריד את האודיסיאה של אייב (שרת פרטי, 4 חלקים).
הוראות הפעלה לחלונות XP
הורידו ופרסו את הקובץ AbesOddysee.7z.exe מהקישור דלעיל, אם אתם מתקשים בפריסה, אנא עיינו בסעיף פריסת קבצי SFX של 7zip אשר נמצא כאן.
לאחר הפריסה תיווצר תיקייה בשם Abe's Oddysee , הכנסו אליה והפעילו את הקובץ abewin.exe .
להורדת עוד משחקים נדירים הכנסו לקטגוריית שיתוף הקבצים!
שפה: אנגלית
חברה: Oddworld Inhabitants
מערכת הפעלה: חלונות
שנה: 1997
שם קובץ: AbesOddysee.7z.exe
סוג כיווץ: 7zip SFX
גודל מכווץ: 259MiB
גודל לאחר פריסה: 620MiB
מידע נוסף: MobyGames (אנגלית)
עזרים: מדריך למשתמש (מקוון בלבד)
תיאור קצר:
ברוכים הבאים ליקום OddWorld! תכירו את אֵייבּ.
אייב הוא עֶבֵד במפעל בשר, וכך גם כל בני מינו, המודוקונים. מפעל הבשר מנוהל על ידי גזע הגלאקונים הרשע, אך אייב לא מתלונן ועושה את מלאכתו נאמנה עד ליום שבו הוא מגלה תגלית מחרידה על המנה החדשה שמכין מפעל הבשר בו הוא עובד ומחליט לברוח.
אייב יגלה שלא תמיד בני מינו היו עבדים ויצא להחזיר את חירותם האבודה של המודוקונים!
המשחק הוא משחק פלטפורמה ללא גלילה (Non- scrolling platform game) בדומה למשחקים: Another World, Flashback, Prince of Persia ו- Blackthorne, אבל הוא ממש ממש טוב, המשחק עושה עבודה נהדרת בלהכניס את השחקן לאווירה הקודרת של היקום.
לרוב רציני, לפעמים מצחיק אבל מאוד ממכר - אני ממליץ בחום.
אזהרה: שימו לב שלאחר שעות ארוכות של משחק השחקן עלול לזרוק מילים כגון: Hello! ו- Follow Me! על בני משפחה ועוברי אורח תמימים - ראו הוזהרתם!
תמונות:
באדיבות מוביגיימס
הורדה
לחצו כאן על מנת להוריד את האודיסיאה של אייב (שרת פרטי, 4 חלקים).
הוראות הפעלה לחלונות XP
הורידו ופרסו את הקובץ AbesOddysee.7z.exe מהקישור דלעיל, אם אתם מתקשים בפריסה, אנא עיינו בסעיף פריסת קבצי SFX של 7zip אשר נמצא כאן.
לאחר הפריסה תיווצר תיקייה בשם Abe's Oddysee , הכנסו אליה והפעילו את הקובץ abewin.exe .
להורדת עוד משחקים נדירים הכנסו לקטגוריית שיתוף הקבצים!
נערך לאחרונה על ידי Og ב ו' פברואר 08, 2008 3:37 pm, נערך 6 פעמים בסך הכל.
טוב, אז אני לא ארשום שם בעברית, גורדי כבר ימציא משהו או שיתרגם מילולית ("עולם מוזר: האודיסאה של אייב").
כן, Here boy ו- Get'em זה של הסליגים וזה אפילו עוד יותר מצחיק, ב-2 (Exoddus) שאגב, הרבה הרבה יותר טוב מ-1 יש את All'o'Ya ואת Work! שגם הם ישבו לי על הלכסיקון במשך הרבה זמן
מי ששיחק יודעעידן כתב:אהבתי את ההערה לגבי הדברים שאתה מתחיל לומר לאחר שעות של משחק![]()
יש גם את "Here Boy" ו-"Get 'Em"
כן, Here boy ו- Get'em זה של הסליגים וזה אפילו עוד יותר מצחיק, ב-2 (Exoddus) שאגב, הרבה הרבה יותר טוב מ-1 יש את All'o'Ya ואת Work! שגם הם ישבו לי על הלכסיקון במשך הרבה זמן
-
אורח