משחק הנסיך הקטן יש לי דיסק של הנסיך הקטן ואני מעוניין ל
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
משחק הנסיך הקטן יש לי דיסק של הנסיך הקטן ואני מעוניין ל
אותו. הבעיה היא שכל הדיסק שרוט. אם למישהו יש מושג איזה משחה או חומר מומלץ לי למרוח?
אני עושה פוליש(ליטוש) עם Brasso (בערך 12 ש"ח לבקבוקון שיספיק לך לכל החיים בכל סופר גדול), אבל יש עוד הרבה שיטות שאני מכיר. יש ערכות לתיקון שמכילות חומרים שוחקים ויש ערכות שמכילות חומרים סותמים. הערכות עם החומרים השוחקים זה ביזבוז של כסף כי Brasso זה כי טוב שיש, אבל אני לא יודע אם הערכות עם החומרים הסותמים שוות משהו - לא ניסיתי בעצמי.
יש גם מכשירים לליטוש חובבניים, חפש בZAP את המילים "Disc Doctor" או שאולי זה היה "Scratch Doctor" - צריך לעלות בערך 250 ש"ח.
אני בניתי מכשיר ליטוש עם מנוע של מאוורר מצנן של רכב אבל הוא התקלקל, עכשוי אני עושה תוכניות לבנות את המכשיר הבא עם מנוע של מייבש כביסה(משהו עוצמתי בטירוף).
שמעתי גם שאפשר לשלוח לליטוש מקצועי בסכום שבסביבות ה30 ש"ח, אבל אני לא זוכר איפה עושים את זה (יכול להיות שזה היה במעבדה של SONY?)
[עריכה]
שכחתי לציין שכל האמור לעיל טוב רק במידה והשריטה בחלק התחתון של הדיסק, אם היא בחלק העליון (שבו הכיתוב)... ובכן... שמעתי שאלה יכולים לשמש כתחתיות לכוסות מצויינות...
יש גם מכשירים לליטוש חובבניים, חפש בZAP את המילים "Disc Doctor" או שאולי זה היה "Scratch Doctor" - צריך לעלות בערך 250 ש"ח.
אני בניתי מכשיר ליטוש עם מנוע של מאוורר מצנן של רכב אבל הוא התקלקל, עכשוי אני עושה תוכניות לבנות את המכשיר הבא עם מנוע של מייבש כביסה(משהו עוצמתי בטירוף).
שמעתי גם שאפשר לשלוח לליטוש מקצועי בסכום שבסביבות ה30 ש"ח, אבל אני לא זוכר איפה עושים את זה (יכול להיות שזה היה במעבדה של SONY?)
[עריכה]
שכחתי לציין שכל האמור לעיל טוב רק במידה והשריטה בחלק התחתון של הדיסק, אם היא בחלק העליון (שבו הכיתוב)... ובכן... שמעתי שאלה יכולים לשמש כתחתיות לכוסות מצויינות...